-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.841
Gunadyin..evet canım hemşire havasını al dedi ..daha önceki tedavilerde hemen vuruyordum.Kızlar günaydın bir şey soracağım. Bu oksapar iğnelerin içinde yarısı hava dolu. Hemşire kullanıma hazır hiçbişey yapmadan vurabilirsin demişti ama tüm enjektörlerin içinde fazlasıyla hava var. Siz bunları çıkararak mı vuruyosunuz iğnenizi hiç kontrol ettiniz mi?
Ben havasını alıp öyle vuruyorum canım, hemşirem de o şekilde kullan demişti zaten. Kaldı ki normal iğneleri bile o şekilde vuruyorlarKızlar günaydın bir şey soracağım. Bu oksapar iğnelerin içinde yarısı hava dolu. Hemşire kullanıma hazır hiçbişey yapmadan vurabilirsin demişti ama tüm enjektörlerin içinde fazlasıyla hava var. Siz bunları çıkararak mı vuruyosunuz iğnenizi hiç kontrol ettiniz mi?
10.gun beta hcg değerim 283 çıktı doktorum değerin güzel olduğunu söyledi. Transfer sonrası aynı adet olacakmış gibi kramplar ve sancılar girdi . Bu belirtileri olnalar hiç endişe etmesin. İçimizde yeni bir dünya oluşuyor elbetteki biraz farklılıklar yaşayacağız.Merhaba benim bugün transferimin 9.gunu dün beta hcg baktırdım yani 8.gunde 130 çıktı. Bugün kahverengi az Bi lekelenme oldu doktorum aspirin kesti yarın da kontrolüm var. Bu durum normal midir 130 değeri görünce umutlandım umarım her şey yolundadir
Evet canim ben bi iki defa tiklatiyorum o bos havayi çikariyorum sonra vuruyorum igneyiKızlar günaydın bir şey soracağım. Bu oksapar iğnelerin içinde yarısı hava dolu. Hemşire kullanıma hazır hiçbişey yapmadan vurabilirsin demişti ama tüm enjektörlerin içinde fazlasıyla hava var. Siz bunları çıkararak mı vuruyosunuz iğnenizi hiç kontrol ettiniz mi?
Gözün aydin allah hayirlisiyla kucagina versin insallah inan bende oda kalmadi yuruyus yapinca sancim oluyo yarin test günüm ama ben bugün çok iyiyim10.gun beta hcg değerim 283 çıktı doktorum değerin güzel olduğunu söyledi. Transfer sonrası aynı adet olacakmış gibi kramplar ve sancılar girdi . Bu belirtileri olnalar hiç endişe etmesin. İçimizde yeni bir dünya oluşuyor elbetteki biraz farklılıklar yaşayacağız.
Bugün nasilsin gülüm? Gittinmi kan vermeyeBen havasını alıp öyle vuruyorum canım, hemşirem de o şekilde kullan demişti zaten. Kaldı ki normal iğneleri bile o şekilde vuruyorlar
Benim olmadı daha canımKızlar gebeligini örenenler lekelenmeniz oldu mu acaba
Kacıncı gün embriyosu ve kacıncı günü transferin sonucun ne cıktı :)))Benim olmadı daha canım
Merak ediyoruz seni ne yaptin kuzum?Ben korkumdan ust uste baktim.
Simdi muayne ettiler keseyi goremedi, rahim duvarida ince dedi doktor, beta sonucu bekliyoruz ama olumsuz dedi.
Kaybettim yani
Benim 8-9-10. günlerde ara ara kahverengi ve pembe lekelenmem oldu. Doktor coraspini kesti. Prolutexi günde ikiye çıkardıKızlar gebeligini örenenler lekelenmeniz oldu mu acaba
5.gun embriyosu 16.gunu transferin 13.gun 638 çıktı betaKacıncı gün embriyosu ve kacıncı günü transferin sonucun ne cıktı :)))
Canım benim çok geçmiş olsunHerkese tekrar kucak dolusu sevgiler,
4 kere test yaptim okadar guzel artarken bu sabah benim kabusum baslamis megerse.
Hicbirsey yokken kanama ve beta dustu.
Ilk denememde daha erken kimyasal olmustu.
Ama bu sefer cok inanmistim ilk kez deger bukadar yukselmisti, yarin kese gormeye gidicektik.
Bu seferki hayalkirikligi travma hepsinden buyuk oldu. Esimle sanki canli canli olduruyorlar gibi bir agri ver icimizde.
Bukadar zaman sizlerin yazismalarini okudum guc buldum. Iyi vardiniz o donemle.
Insallah benim yasayamadim o mis kokuyu sizler kucaginiza alip tez zamanda yasarsiniz.
Canım asla ve asla üzülme biliyorum ilk defa pozitif görmenin değerin güzel artmasının ne kadar cok mutluluk verdiğini ve bir anda düşük yapmanın da ne kadar can yakıcı oldugunu benımde 5 gün vardı kese görmeme değer cok güzel artıyordu 2 katı ama karnım sisti siskinliğim cok fazla oldu nefes almak bile zor geliyordu sonra kanamam geldi kanama git gide arttı tansıyonum 17 yi gördü ve pıhtılı gelmeye basladı hemen acile gittik keseyi gördük o kadar mutlu olmustum ki eve geldim bi umut seviniyorum ama gece uyudum ve düşük yapmısım bildiğin böyle et parçası göz noktaları belli embriyoydu yani pedime düşmüş ama bn hic acı ve agrı hissetmedim ve asla isyan etmedim verirse de rabbim vermezse de rabbimden gelen eylülde düşük yaptım ekimde en bastan başladım tedaviye hatta kasım basında baslıcaktık biz doktorum güzel gördüğü icin basladık adetimin 4.günü ama kafam o kadar rahattı ki benım bu tedavi de amh düşüklüğüm oldugu halde ilk deemede 1 yumurta 2. Denemede 2 yumurta döllendi bu son tedavim de 4 embriyom var Allaha şükür birazda kafayı rahat bırakmak lazım herşey daha güzel oluyor ama sen asla üzülme ve isyan etme rabbim en güzelini en yakın zamanda nasip edecektir sanaHerkese tekrar kucak dolusu sevgiler,
4 kere test yaptim okadar guzel artarken bu sabah benim kabusum baslamis megerse.
Ama bu sefer cok inanmistim ilk kez deger bukadar yukselmisti, yarin kese gormeye gidicektik.
Bu seferki hayalkirikligi travma hepsinden buyuk oldu. Esimle sanki canli canli olduruyorlar gibi bir agri ver icimizde.
Insallah benim yasayamadim o mis kokuyu sizler kucaginiza alip tez zamanda yasarsiniz.
Artısın nasıl gidiyor5.gun embriyosu 16.gunu transferin 13.gun 638 çıktı beta
9.gün 130Artısın nasıl gidiyor
Geçmis olsun kuzum demekki zamani degilmis güçlü olun pes etmeyin allah yardimcin olsun en kisa zamanda yüzünü güldürsün insallahHerkese tekrar kucak dolusu sevgiler,
Benim 9.gün 101 cıktı 5.gün embriyosu bugün tekrar kan vericem inşallah güzel artmıstır 11 ve 13.gün arasında neden 2 katın fazlası9.gün 130
11.gun 270
13.gun 638 çıktı doktor gayet iyi tekrar teste gerek Yok 4 Kasım'da kese görelim dedi