2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ay hadi bana da umut ol inş transferimiz aynı gün. Umarım güzel haber alırsın

Ay bende doktorumu aradım 2 gün önce versem diye pozitifde çıksa negatifde çıksa test günü yine vereceksin zaten ddi yarın test günüm sabırla beklemeye çalışıyorum bende
Bende dedm ki ona karşılık zaten az da olsa çıkarsa pozitifsem eğer ikinci gün artışa bakarız bir şey olmaz dedm o şekilde kaptım kan testi barkotunu

Kızlar bişi sormak istiyorum baskılama iğnesi gebeliğe engel mi? 28 ekimde baskılama yaptırtım ama ondan önceki hafta yumurtladım ve çatladı biz eşimle yinede denedik ozmanlar çarlamadan 5 6 gün sonra baskılama iğnesi yaptırdım 2 gündür iştahım aşırı açıldı canım çok şey istiyor bide kramplar girip duruyor kasığım seyiriyor ben bilemedim edetime tam 1 hafta var tahmini

Bende iyiyim gülüm yarini bekliyorum sabirsizlikla. Hadi bakalim insallah güzel bi sonuç alicaz Ne zaman çikicak sonuç?

Uyumlu olduğu haftanın yüzdelik dilimi. O önemli bir şey değil, onu takip etmenize gerek yok
Yok o kafama takılmadı normalde bir kaç gün önce fakultede ölçüldü 9+2 dendi dün kendi özel doktoruma gittim 8+6 dedi nor alde 9+0 olması lazım bu bebek küçülmesiyse aletten alete değişiklik gösterir mi

Bende dedm ki ona karşılık zaten az da olsa çıkarsa pozitifsem eğer ikinci gün artışa bakarız bir şey olmaz dedm o şekilde kaptım kan testi barkotunu
Cnm aynı gün transfer olmuşuz hadi bakalım güzel haber vermeni takip ediyorum daha önceki yorumda bacak ağrısı çektiğini yazmışsın iyiye işarettir

Canım çok üzüldüm .. Rabb'im kolay geçirsin..çok zor bir durum tabiki .. Rabb'im inşallah yüzüne bakıp en kısa sağlıkla nasip eder..söylenecek pek birdey yok aslinda bu yollar gerçekten zor yollar ..

Bir daah ki deneme ngs ile tüp bebek yaptirman gerekiyor ..sağlıklı bebek olmadığı için düşüyor olablir

3 yil once cikolata kistleri icin buyuk bir laproskopi ameliyati oldum.
Iki transferden oncede rahim iyi seviyede dediler. Tabi gecen yillarda iki kere de histereskopi oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…