-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.881
Ay hadi bana da umut ol inşİyiyim balımm sen ? Evet verdim kan, hemşire test günün iki gün sonra verme şimdi dedi de ben verdim varsa zaten az da olsa çıkar yoksa da umudumu keseyim bekle bekle bana geldiler dedminşallah bakalım canım hayırlısı olsun hakkımızda
Bende dedm ki ona karşılık zaten az da olsa çıkarsa pozitifsem eğer ikinci gün artışa bakarız bir şey olmaz dedmAy bende doktorumu aradım 2 gün önce versem diye pozitifde çıksa negatifde çıksa test günü yine vereceksin zaten ddi yarın test günüm sabırla beklemeye çalışıyorum bende
HahahaBende dedm ki ona karşılık zaten az da olsa çıkarsa pozitifsem eğer ikinci gün artışa bakarız bir şey olmaz dedmo şekilde kaptım kan testi barkotunu
Bende iyiyim gülüm yarini bekliyorum sabirsizlikla. Hadi bakalim insallah güzel bi sonuç alicazİyiyim balımm sen ? Evet verdim kan, hemşire test günün iki gün sonra verme şimdi dedi de ben verdim varsa zaten az da olsa çıkar yoksa da umudumu keseyim bekle bekle bana geldiler dedminşallah bakalım canım hayırlısı olsun hakkımızda
Yok o kafama takılmadı normalde bir kaç gün önce fakultede ölçüldü 9+2 dendi dün kendi özel doktoruma gittim 8+6 dedi nor alde 9+0 olması lazım bu bebek küçülmesiyse aletten alete değişiklik gösterir miUyumlu olduğu haftanın yüzdelik dilimi. O önemli bir şey değil, onu takip etmenize gerek yok
Cnm aynı gün transfer olmuşuz hadi bakalım güzel haber vermeni takip ediyorum daha önceki yorumda bacak ağrısı çektiğini yazmışsın iyiye işarettirBende dedm ki ona karşılık zaten az da olsa çıkarsa pozitifsem eğer ikinci gün artışa bakarız bir şey olmaz dedmo şekilde kaptım kan testi barkotunu
Yok insallah pozitif gelicek bugün bekliyorum ben birBir gün pozitif bir gün negatif haberleri peşpeşe geliyor
Hayırlısı olsun hepimize
Gün yaklaştıkça geriliyorum ben de
Canım çok üzüldüm .. Rabb'im kolay geçirsin..çok zor bir durum tabiki .. Rabb'im inşallah yüzüne bakıp en kısa sağlıkla nasip eder..söylenecek pek birdey yok aslinda bu yollar gerçekten zor yollar ..Herkese tekrar kucak dolusu sevgiler,
4 kere test yaptim okadar guzel artarken bu sabah benim kabusum baslamis megerse.
Hicbirsey yokken kanama ve beta dustu.
Ilk denememde daha erken kimyasal olmustu.
Ama bu sefer cok inanmistim ilk kez deger bukadar yukselmisti, yarin kese gormeye gidicektik.
Bu seferki hayalkirikligi travma hepsinden buyuk oldu. Esimle sanki canli canli olduruyorlar gibi bir agri ver icimizde.
Bukadar zaman sizlerin yazismalarini okudum guc buldum. Iyi vardiniz o donemle.
Insallah benim yasayamadim o mis kokuyu sizler kucaginiza alip tez zamanda yasarsiniz.
Bir daah ki deneme ngs ile tüp bebek yaptirman gerekiyor ..sağlıklı bebek olmadığı için düşüyor olablirCok tesekkur ederim destegin icin. 1. denemede pozitifi gormus boyle bir anda kanama ile dustu. Bu daha uzun ilerlemisti, esimde okadar mutluyduki bu sefer inanmistik.
Neden oldugunu bilemiyorsun, 2. dusuk ne yapacagiz bilmiyorum, sorun genetik mi rahimden mi. Artik bundan sonra cok umut kalmadi icimde.
Umarim sen en kisa zamanda dilegine kavusursun.
Migren vallahi öldürüyordu beni , arveles içmek zorunda kaldımYani ilaçlar hariç başka birşey kullanmayın diyolar ama parol içebilirsin oda en son raddede
Teşekkürler, içtim vallahi öldürüyordu ağrıdan :)Merhaba benm doktorum gonalf kullanırken ağrı kesici içmeme izin vermişti sadece çatlatma iğnesinden sonra hiç bşy kullanma demişti
Gonalf kullanırken benm bir kere çok kötü migrenim tutmuştu bilirim canım o duyguyu fena hatta çatlamadan sonra başım ağrırsa diye çok korkmuştum ağrı kesici yasak deyinceTeşekkürler, içtim vallahi öldürüyordu ağrıdan :)
Doktorum 3 ay kullan dediEstrofem kullanan kizlar pozitifi gordukten sonradan devam ettiniz mi
3 yil once cikolata kistleri icin buyuk bir laproskopi ameliyati oldum.Merhaba bende burayı sessiz takip edenlerdenim tüp bebek tedavisini bu ay başliycamız için eklenemedim... Çok üzüldüm Allah bi daha bu acıyı yaşatmasın 4 kimyasal yaşamış biri olarak çok üzüldüm geçmiş olsun Bnmde böyle bi deneyimim olmuştu beta güzel artarken ve hatta en son kese bile görmüşken düşmüştü rahim şeklinize hiç baktırdınız mı bende düşük lerden sonra genetiğe gittim kan pıhtılaşma yatkınlığım vardı ama bu bu kadar düşük yapmayabilir demişti doktorum historoskobi yapmıştı ve Rahim t şeklinde istense basık büyük bi ihtimalle bundan dolayı demişti Rahim düzeltme ameliyat ı oldum siz hiç baktırdınız mı Rahim şekil bozukluğunda düşüğe neden oluyo..
Evet devam ediyorum cuma gununden sonra birak dedi doktorum.Estrofem kullanan kizlar pozitifi gordukten sonradan devam ettiniz mi