2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Simdi uyandim uykumda kanama oldu peceteye gelen oyle kahverengi de degil.

Yine kaybettim biliyorumm, sabah 6 olsun hastaneye gidicem
Korkma canim agustos transferiyim 5. Haftadan beri kanamam var tam 45 gun hic kalkmadan yattım. 15. Haftamda gecen yine kanamam oldu hemde kirmizi ve parcali bebek gayet iyiydi korkma dua et insaAllah bebegin sana sımsıkı tutunur

Canim daha keseyi bile gorememistim

Dun beta verdim 21. gundu 940 cikti
Bende gormeden baslamisti kanamam canim doktor randevumdan onceydi... hatta kese gormeye gittigimde tup bebek doktorum yapacak bisey yok dedi . Duphaston kullaniyodum devam et dedi. Bi kac gun sonra agrim siddetlendi ve kanamam cogaldi yasadigim yerde bi doktora gittim 45 gun yatirdi beni. InsaAllah bebegin sana sımsıkı tutunur dua et canim ezan okunucak az kaldi. Dualarim seninle🩷

Gecen seferde 16.gunde gitmisti,

Yine oyle olucak , Ben nerde hata yapiyorum bu mutluluk fazla geliyor bana, karnimda agriyor gitti.
Persembe kese gorecektik
Kiz aglattin beni korkma biliyorum söylemesi çok kolay ama sunu dusun sadece eger o embriyo saglikli olsaydi elbette tutanacakti canim herseyde bir hayir var hem bekle gün dogmadan neler dogar demisler o korkularindan kurtul söyle düsün zamani gelmedigi icin olmadi sorun sende degil kuzum kendini suçma aslaa sinavimiz bu bizim 🥹 dua et veren yüce allaha dua et kuzum ondan baska kimse bize yardim edemez🥹🥹

Simdi uyandim uykumda kanama oldu peceteye gelen oyle kahverengi de degil.

Yine kaybettim biliyorumm, sabah 6 olsun hastaneye gidicem
Oksopar veya kan sulandırıcı kullanıyor musunuz? Ben dün doktoruma sordum. Şuan vermeyeceğim daha önce de ilk hamilelilte kanaman oldu dedi. Kan sulandırıcı verip de ufak bi kanamayla bile düşük olsun istemiyorum dedi. Bence de kesin kullanıyorsanız

Merhaba kızlar dün tüp bebek tedavisinin ilk evresi olan yumurta geliştirici iğnenin ilkini yaptırdım 10 gün boyuncada kullanacağım sonrasında toplama transfer bildiğiniz şeyler fakat 9 cm çikolata kistim var inşallah bi engel çıkarmaz böyle olupta tüp bebek tedavisi olan var mı içinizde
9 degil ama yaklasık 5 santimlik aslan gibi bir cikolata kistine sahibim. Pco yum. Allaha sukur pozitif gordüm.cikolata kistinin soyle bir etkisi oldu bende ; ultrasonda toplam yumurta sayım 20 30 tane sayılırken opu da sadece 9 tane yumurtayı dolu bulmuşlar. Ama onemli olan kaliteli yumurta olması. Doktor ona uygun tedavi yapiyor merak etme canım. Cok bir engeli olmuyor

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ve benimde idrar testlerim böyle, üzmek istemem ama testler ilaçların etkisi ile böyle çıkabiliyor kan sonucunu bekleyin bence

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ve benimde idrar testlerim böyle, üzmek istemem ama testler ilaçların etkisi ile böyle çıkabiliyor kan sonucunu bekleyin bence 🌸
dondurulmuş embriyo transferi oldu bnm estrofen ve progestan dışında bir şey kuşşanmadım yarın inşallah kan vermeye. gidicem hakkımızda hayırlısı olsun artık ♥️

X