- 6 Mart 2023
- 174
- 434
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.861
Herhalde biyerden sonra 2 kattan fazla artmaya başlıyor canım inşallah sende çok güzel bı sonuç alırsın bugünBenim 9.gün 101 cıktı 5.gün embriyosu bugün tekrar kan vericem inşallah güzel artmıstır 11 ve 13.gün arasında neden 2 katın fazlası
İnşallah canımHerhalde biyerden sonra 2 kattan fazla artmaya başlıyor canım inşallah sende çok güzel bı sonuç alırsın bugün
Çok çok geçmiş olsun canım , üzüntünü hafifletecek ne denir bilmiyorum , Rabbim içine ferahlık versin , bu yaşadığın son acı olsunHerkese tekrar kucak dolusu sevgiler,
4 kere test yaptim okadar guzel artarken bu sabah benim kabusum baslamis megerse.
Hicbirsey yokken kanama ve beta dustu.
Ilk denememde daha erken kimyasal olmustu.
Ama bu sefer cok inanmistim ilk kez deger bukadar yukselmisti, yarin kese gormeye gidicektik.
Bu seferki hayalkirikligi travma hepsinden buyuk oldu. Esimle sanki canli canli olduruyorlar gibi bir agri ver icimizde.
Bukadar zaman sizlerin yazismalarini okudum guc buldum. Iyi vardiniz o donemle.
Insallah benim yasayamadim o mis kokuyu sizler kucaginiza alip tez zamanda yasarsiniz.
Cok tesekkur ederim destegin icin. 1. denemede pozitifi gormus boyle bir anda kanama ile dustu. Bu daha uzun ilerlemisti, esimde okadar mutluyduki bu sefer inanmistik.Canım asla ve asla üzülme biliyorum ilk defa pozitif görmenin değerin güzel artmasının ne kadar cok mutluluk verdiğini ve bir anda düşük yapmanın da ne kadar can yakıcı oldugunu benımde 5 gün vardı kese görmeme değer cok güzel artıyordu 2 katı ama karnım sisti siskinliğim cok fazla oldu nefes almak bile zor geliyordu sonra kanamam geldi kanama git gide arttı tansıyonum 17 yi gördü ve pıhtılı gelmeye basladı hemen acile gittik keseyi gördük o kadar mutlu olmustum ki eve geldim bi umut seviniyorum ama gece uyudum ve düşük yapmısım bildiğin böyle et parçası göz noktaları belli embriyoydu yani pedime düşmüş ama bn hic acı ve agrı hissetmedim ve asla isyan etmedim verirse de rabbim vermezse de rabbimden gelen eylülde düşük yaptım ekimde en bastan başladım tedaviye hatta kasım basında baslıcaktık biz doktorum güzel gördüğü icin basladık adetimin 4.günü ama kafam o kadar rahattı ki benım bu tedavi de amh düşüklüğüm oldugu halde ilk deemede 1 yumurta 2. Denemede 2 yumurta döllendi bu son tedavim de 4 embriyom var Allaha şükür birazda kafayı rahat bırakmak lazım herşey daha güzel oluyor ama sen asla üzülme ve isyan etme rabbim en güzelini en yakın zamanda nasip edecektir sana
Merhaba bende burayı sessiz takip edenlerdenim tüp bebek tedavisini bu ay başliycamız için eklenemedim... Çok üzüldüm Allah bi daha bu acıyı yaşatmasın 4 kimyasal yaşamış biri olarak çok üzüldüm geçmiş olsun Bnmde böyle bi deneyimim olmuştu beta güzel artarken ve hatta en son kese bile görmüşken düşmüştü rahim şeklinize hiç baktırdınız mı bende düşük lerden sonra genetiğe gittim kan pıhtılaşma yatkınlığım vardı ama bu bu kadar düşük yapmayabilir demişti doktorum historoskobi yapmıştı ve Rahim t şeklinde istense basık büyük bi ihtimalle bundan dolayı demişti Rahim düzeltme ameliyat ı oldum siz hiç baktırdınız mı Rahim şekil bozukluğunda düşüğe neden oluyo..Cok tesekkur ederim destegin icin. 1. denemede pozitifi gormus boyle bir anda kanama ile dustu. Bu daha uzun ilerlemisti, esimde okadar mutluyduki bu sefer inanmistik.
Neden oldugunu bilemiyorsun, 2. dusuk ne yapacagiz bilmiyorum, sorun genetik mi rahimden mi. Artik bundan sonra cok umut kalmadi icimde.
Umarim sen en kisa zamanda dilegine kavusursun.
Canımm çok üzgünümHerkese tekrar kucak dolusu sevgiler,
4 kere test yaptim okadar guzel artarken bu sabah benim kabusum baslamis megerse.
Hicbirsey yokken kanama ve beta dustu.
Ilk denememde daha erken kimyasal olmustu.
Ama bu sefer cok inanmistim ilk kez deger bukadar yukselmisti, yarin kese gormeye gidicektik.
Bu seferki hayalkirikligi travma hepsinden buyuk oldu. Esimle sanki canli canli olduruyorlar gibi bir agri ver icimizde.
Bukadar zaman sizlerin yazismalarini okudum guc buldum. Iyi vardiniz o donemle.
Insallah benim yasayamadim o mis kokuyu sizler kucaginiza alip tez zamanda yasarsiniz.
Canım aramızdaki herkesin yaşanmışlıkları var bende çok ağır şeyler yaşadım 2 dış gebelik yaşadım tüpümün içinde kesenin kalp atışını duydum tüpümle beraber aldılar komple. pes ettim dediğimde yeniden ayağa kalktım. Ve Rabbim güç verdiği sürece pes etmeyeceğim. şuan acın taze biliyorum. Ama elbet olucak. Sakın pes etme sadece kendini hazır hissettiğin anda başla Rabbim sana bize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahCok tesekkur ederim destegin icin. 1. denemede pozitifi gormus boyle bir anda kanama ile dustu. Bu daha uzun ilerlemisti, esimde okadar mutluyduki bu sefer inanmistik.
Neden oldugunu bilemiyorsun, 2. dusuk ne yapacagiz bilmiyorum, sorun genetik mi rahimden mi. Artik bundan sonra cok umut kalmadi icimde.
Betaniz maşallah çok yüksek acaba ikiz miKızlar merhaba. Test yapıp negatif gören, olumsuz deneyim yaşayan herkes için kalbim acıyorİnşallah en yakın zamanda güzel haberler alıp bugünleri unutursunuz. Hep dualarımdasınız. İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın Ben bugün ikinci betamı verdim çok şükür ikiye katlamış. 10.gün 601 12.gün 1275 Güzel haberi verirken bile içim buruluyor
Canım sen ne yaptın bugün test verecektinCanımm çok üzgünümşuan ne söylersem söyleyim eksik kalır ve yaranı saramam. İkidir tutunma sonrası kimyasal oluyorsa genetik sıkıntı olabilir. Ya da zamanı değildir iyileşip en kısa zamanda tekrar çiçek açarsın umarım pes etmek yok
Doktorum o kese görmeden belli olmaz dedi. Bu betayla tek olan da varmış. Gerçekten hiç önemli değilBetaniz maşallah çok yüksek acaba ikiz mi
Benim bir akrabam var tüp bebek denediler 7 defa düşük yaptı bazen üç aylıkken bazen bir bazen kalp atışı olmadı bazısında kürtaj olduCok tesekkur ederim destegin icin. 1. denemede pozitifi gormus boyle bir anda kanama ile dustu. Bu daha uzun ilerlemisti, esimde okadar mutluyduki bu sefer inanmistik.
Verdim canım kan testi, sonuç bekliyorumCanım sen ne yaptın bugün test verecektin
İnşallah çok güzel çıkacakVerdim canım kan testi, sonuç bekliyorum
İyiyim balımm sen ? Evet verdim kan, hemşire test günün iki gün sonra verme şimdi dedi de ben verdim varsa zaten az da olsa çıkar yoksa da umudumu keseyim bekle bekle bana geldiler dedmBugün nasilsin gülüm? Gittinmi kan vermeyekiz merak etme sen hamissin insallah ama yinede ben merak ederim sonucu alir almaz yaz hadi guzell bi beta ile gel bize
İnşallah balımİnşallah çok güzel çıkacak
Ay bende doktorumu aradım 2 gün önce versem diye pozitifde çıksa negatifde çıksa test günü yine vereceksin zaten ddi yarın test günüm sabırla beklemeye çalışıyorum bendeİyiyim balımm sen ? Evet verdim kan, hemşire test günün iki gün sonra verme şimdi dedi de ben verdim varsa zaten az da olsa çıkar yoksa da umudumu keseyim bekle bekle bana geldiler dedminşallah bakalım canım hayırlısı olsun hakkımızda
Saat kaçta sonuç çıkarVerdim canım kan testi, sonuç bekliyorum
Sende en yakın zamanda bu mutluluğu tadarsın canım senin tüp bebek yaptırmandaki sebep neydiCok tesekkur ederim destegin icin. 1. denemede pozitifi gormus boyle bir anda kanama ile dustu. Bu daha uzun ilerlemisti, esimde okadar mutluyduki bu sefer inanmistik.