2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çok çok geçmiş olsun canım , üzüntünü hafifletecek ne denir bilmiyorum , Rabbim içine ferahlık versin , bu yaşadığın son acı olsun

Cok tesekkur ederim destegin icin. 1. denemede pozitifi gormus boyle bir anda kanama ile dustu. Bu daha uzun ilerlemisti, esimde okadar mutluyduki bu sefer inanmistik.

Neden oldugunu bilemiyorsun, 2. dusuk ne yapacagiz bilmiyorum, sorun genetik mi rahimden mi. Artik bundan sonra cok umut kalmadi icimde.

Umarim sen en kisa zamanda dilegine kavusursun.

Merhaba bende burayı sessiz takip edenlerdenim tüp bebek tedavisini bu ay başliycamız için eklenemedim... Çok üzüldüm Allah bi daha bu acıyı yaşatmasın 4 kimyasal yaşamış biri olarak çok üzüldüm geçmiş olsun Bnmde böyle bi deneyimim olmuştu beta güzel artarken ve hatta en son kese bile görmüşken düşmüştü rahim şeklinize hiç baktırdınız mı bende düşük lerden sonra genetiğe gittim kan pıhtılaşma yatkınlığım vardı ama bu bu kadar düşük yapmayabilir demişti doktorum historoskobi yapmıştı ve Rahim t şeklinde istense basık büyük bi ihtimalle bundan dolayı demişti Rahim düzeltme ameliyat ı oldum siz hiç baktırdınız mı Rahim şekil bozukluğunda düşüğe neden oluyo..

Canımm çok üzgünüm şuan ne söylersem söyleyim eksik kalır ve yaranı saramam. İkidir tutunma sonrası kimyasal oluyorsa genetik sıkıntı olabilir. Ya da zamanı değildir iyileşip en kısa zamanda tekrar çiçek açarsın umarım pes etmek yok

Canım aramızdaki herkesin yaşanmışlıkları var bende çok ağır şeyler yaşadım 2 dış gebelik yaşadım tüpümün içinde kesenin kalp atışını duydum tüpümle beraber aldılar komple. pes ettim dediğimde yeniden ayağa kalktım. Ve Rabbim güç verdiği sürece pes etmeyeceğim. şuan acın taze biliyorum. Ama elbet olucak. Sakın pes etme sadece kendini hazır hissettiğin anda başla Rabbim sana bize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba. Test yapıp negatif gören, olumsuz deneyim yaşayan herkes için kalbim acıyor İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alıp bugünleri unutursunuz. Hep dualarımdasınız. İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın Ben bugün ikinci betamı verdim çok şükür ikiye katlamış. 10.gün 601 12.gün 1275 Güzel haberi verirken bile içim buruluyor

Betaniz maşallah çok yüksek acaba ikiz mi

Canım sen ne yaptın bugün test verecektin

Benim bir akrabam var tüp bebek denediler 7 defa düşük yaptı bazen üç aylıkken bazen bir bazen kalp atışı olmadı bazısında kürtaj oldu
Pes etmedi 8 de oldu şu anda altı aylık hamile çok şükür demekki herşeyin bir zamanı var senden daha kötü durumda olanlar var hiç pozitif görmeyenler var yine sana şükürler olsun birdahaki sefere genetik taramalı yaptırırsın ben inanıyorum Allahım doğru zamanı bekliyordur senin için inşallah birdahaki denemende olur Allahım yüzüne baksın herkes emek veriyor bazıları erken alıyo emeklerinin karşılığını bazıları da daha geç
Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyorsun hayatında bol şanslar

Bugün nasilsin gülüm? Gittinmi kan vermeye kiz merak etme sen hamissin insallah ama yinede ben merak ederim sonucu alir almaz yaz hadi guzell bi beta ile gel bize
İyiyim balımm sen ? Evet verdim kan, hemşire test günün iki gün sonra verme şimdi dedi de ben verdim varsa zaten az da olsa çıkar yoksa da umudumu keseyim bekle bekle bana geldiler dedm inşallah bakalım canım hayırlısı olsun hakkımızda

Ay bende doktorumu aradım 2 gün önce versem diye pozitifde çıksa negatifde çıksa test günü yine vereceksin zaten ddi yarın test günüm sabırla beklemeye çalışıyorum bende

Sende en yakın zamanda bu mutluluğu tadarsın canım senin tüp bebek yaptırmandaki sebep neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…