-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.801
Yaaa inşallah ağzın bal yesinBence cok ifak dahi olsa çikar yatir sende ama negatif çikarsa sakin üzülme eger geç yerlestiyse de negatif görebilirsin ama bence sen hamilesin nebilim öyle his ediyorum ben
Benm niye böyle oldu ya bence çok su içmektenBende yok sadece sanci ara ara bacaklarim uzaninca birazcik aciyo göyüsler hassas oda transferden hemen sonra baya sismisti söndülerbide azalan lekeler bakalim hayirlisi olsun insallah
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ve benimde idrar testlerim böyle, üzmek istemem ama testler ilaçların etkisi ile böyle çıkabiliyor kan sonucunu bekleyin bencekızlar 23 ekimde dondurulmuş 5.gün embriyosu çift transfer oldum bugün 8.günüm saat 14.00 da dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bakarmısınız sizce hamilemiyim
Dondurulmuş embriyo transferiyse ve sonrasında ekstra çatlatma iğnesi vurulmadıysa eğer ilaç etkisinden olmuyor.Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ve benimde idrar testlerim böyle, üzmek istemem ama testler ilaçların etkisi ile böyle çıkabiliyor kan sonucunu bekleyin bence
V vera_61 beni de ekler misiniz? 23 Ekim'de 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Yrn beta HCG testi olucam
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM @Themiscan 28 Eylül 2 Embriyo @Cotton Candy 2 Ekim 1 Embriyo @gguullll 2 Ekim 2 Embriyo @mombaby 3 Ekim 2 Embriyo @mirwa8 4 Ekim 1 Embriyo @Minelsu66 4 Ekim 1 Embriyo @Zuyalist 4 Ekim 1 Embriyo @HepmigencizHepmiguzel 5 Ekim 1 Embriyo @bussra26 5 Ekim 1 Embriyo @Aliece 6 Ekim 2 Embriyo @EFG01 7 Ekim 2 Embriyo @Aylaaaaaa 9 Ekim 2 Embriyo @tupbebekseruvenim 9 Ekim 2 Embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 Ekim 1 Embriyo U umutlabeklebabby 10 Ekim 1 Embriyo @e111 10 Ekim 1 Embriyo V vera_61 10 Ekim 2 Embriyo @Gebeolmakisteyenebe 11 Ekim 1 Embriyo @melekpastrma 11 Ekim 2 Embriyo @Ufak mucizeler 12 Ekim 1 Embriyo @Gnccakmak 12 Ekim 1 Embriyo @parlak_ 13 Ekim 1 Embriyo @Petunya508 14 Ekim 2 Embriyo @hnd91 (Ardışık Transfer) 14-16 Ekim 2 Embriyo @Arwen27 16 Ekim 2 Embriyo @Gizemm3606 16 Ekim 2 Embriyo @femara 16 Ekim 2 Embriyo @sedanuurr 16 Ekim 1 Embriyo @birlena 17 Ekim 2 Embriyo @umudunukaybetme 18 Ekim 1 Embriyo @lale uzunkaya 18 Ekim 2 Embriyo @rosmari335 19 Ekim 1 Embriyo @daisyygirl 19 Ekim 2 Embriyo @Umudum2121 19 Ekim 1 Embriyo @Egehanezra 19 Ekim 1 Embriyo @Tiniminimavihanim 20 Ekim 2 Embriyo @motyl 20 Ekim 1 Embriyo @SairGece 20 Ekim 1 Embriyo @Ozzy84 20 Ekim 1 Embriyo @ecedaily 20 Ekim 2 Embriyo @duyguozuz 20 Ekim 2 Embriyo @gizzz09 21 Ekim 1 Embriyo @Elseko 21 Ekim 2 Embriyo @hus3545 21 Ekim 2 Embriyo @eedahadahanasilssiniz 21 Ekim 1 Embriyo @nurrellam 21 Ekim 1 Embriyo @Ebeebe 23 Ekim 1 Embriyo @hasretimegem 23 Ekim 2 Embriyo @bendenizisimsiz 23 Ekim 1 Embriyo @ceromia35 23 Ekim 2 Embriyo @memurhanim 23 Ekim 2 Embriyo H Hpnz 23 Ekim 1 Embriyo @ivfsurecinde 24 Ekim 1 Embriyo @lor-kurabiyesi 24 Ekim 2 Embriyo @tesina 24 Ekim 2 Embriyo @sev9 25 Ekim 1 Embriyo ananasmango 26 Ekim 1 Embriyo @nasiptevarsa 27 Ekim 2 Embriyo @Laye99 27 Ekim 1 Embriyo @Melek_99 28 Ekim 1Embriyo @aejjari @Cadiiii03443 @kahveseverkedi91 @anonim321 @Mystery306 @1649y 1 Embriyo @Ruyaaam123 @Utkukuss ERTELENDİ
Öncelikle yeni gelen anne adaylarımız hoşgeldinizinşaallah hayırlı güzel haberler alırsınız ve burada bizimle müjdelerinizi paylaşırsınız
Listeye ne yazıkki ekle e yapamıyorum benden önceki arkadaş yapabiliyordu ama ben yapamadım. Topiği devralan başka arkadaş da yok. O yüzden yeni gelenleri ekleyemedim. Kusura bakmayınartık burdan takip ederiz birbirimizi
9.gün 144Merhaba kızlar benide alırmısınız aranıza 9 ekimde transfer oldum
10. Gün 82
12.gün 234
14. Gün 515
16. Gün 715
18. Gün 2220 çıktı beta hcg 16. Gün artış az oldu korktum ama herşey güzel gidiyor şimdilik
Hyr korkmaya gerek yok değerleriniz çok güzel şimdi artış da şahane olmjsEvet yikilmistim oradaHalada icimde korku var
Hayir sadece catlatma ignesi o etkiyi verir dondurulmus embriyo transferlerinde igne olmadıysa yada olmadiysaniz o etki görülmez.Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ve benimde idrar testlerim böyle, üzmek istemem ama testler ilaçların etkisi ile böyle çıkabiliyor kan sonucunu bekleyin bence
Simdi uyandim uykumda kanama oldu peceteye gelen oyle kahverengi de degil.Hyr korkmaya gerek yok değerleriniz çok güzel şimdi artış da şahane olmjs
Canımmm ne olur kötü düşünmee bazılarında yoğun kanamaya rağmen devam ediyor gebelik. Çoğu insan hamile olduğunu anlamayıp adet görmeye bile devam ediyor. Hayatta neler neler var. Bebeğin seninleSimdi uyandim uykumda kanama oldu peceteye gelen oyle kahverengi de degil.
Yine kaybettim biliyorumm, sabah 6 olsun hastaneye gidicem
Coraspin kullanıyor musun ? Eğer oksapar+coraspin kullanıyorsan fazla gelmiş olabilir. Doktor ona göre kestirir.Simdi uyandim uykumda kanama oldu peceteye gelen oyle kahverengi de degil.
Yine kaybettim biliyorumm, sabah 6 olsun hastaneye gidicem
Evet kullaniyorum, uyanik oldugun icin cok tesekkur ederim. Esimde travma olmasin diye sabah 6 olmasini bekliyorum.Coraspin kullanıyor musun ? Eğer oksapar+coraspin kullanıyorsan fazla gelmiş olabilir. Doktor ona göre kestirir.
Gecen seferde 16.gunde gitmisti,Canımmm ne olur kötü düşünmee bazılarında yoğun kanamaya rağmen devam ediyor gebelik. Çoğu insan hamile olduğunu anlamayıp adet görmeye bile devam ediyor. Hayatta neler neler var. Bebeğin seninle
Canım belkide sadece kese harici bir kanama alanıdır arkadaşıma olmuştu bebekde kesede çok iyiydi olumsuz düşünme hemen dualarım seninleGecen seferde 16.gunde gitmisti,
Yine oyle olucak , Ben nerde hata yapiyorum bu mutluluk fazla geliyor bana, karnimda agriyor gitti.
Persembe kese gorecektik
Dondurulmuş embriyo transferiyse ve sonrasında ekstra çatlatma iğnesi vurulmadıysa eğer ilaç etkisinden olmuyor.
İnşallah öyledir bende dondurulmuş transfer oldum akşam kan vereceğim bakalım umarım pozitiftirHayir sadece catlatma ignesi o etkiyi verir dondurulmus embriyo transferlerinde igne olmadıysa yada olmadiysaniz o etki görülmez.
Ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum canım. Yanlış hatırlamıyorsam senin artarak ilerlemişti betan. Bence coraspin fazla geldi, kanama alanı oluşmuştur belkide bilemiyorum ama kötü bir şey olacağını düşünmüyorum. Sende olumsuzu çağırma lütfenEvet kullaniyorum, uyanik oldugun icin cok tesekkur ederim. Esimde travma olmasin diye sabah 6 olmasini bekliyorum.
Kimyasal dusuk dimi bu ne yapacagim ben
Hayır hiçbir şey olmayacak korkmaGecen seferde 16.gunde gitmisti,
Yine oyle olucak , Ben nerde hata yapiyorum bu mutluluk fazla geliyor bana, karnimda agriyor gitti.
Persembe kese gorecektik