2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

kızlar 23 ekimde dondurulmuş 5.gün embriyosu çift transfer oldum bugün 8.günüm saat 14.00 da dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bakarmısınız sizce hamilemiyim
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ve benimde idrar testlerim böyle, üzmek istemem ama testler ilaçların etkisi ile böyle çıkabiliyor kan sonucunu bekleyin bence

Öncelikle yeni gelen anne adaylarımız hoşgeldiniz inşaallah hayırlı güzel haberler alırsınız ve burada bizimle müjdelerinizi paylaşırsınız
Listeye ne yazıkki ekle e yapamıyorum benden önceki arkadaş yapabiliyordu ama ben yapamadım. Topiği devralan başka arkadaş da yok. O yüzden yeni gelenleri ekleyemedim. Kusura bakmayın artık burdan takip ederiz birbirimizi

V vera_61 beni de ekler misiniz? 23 Ekim'de 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Yrn beta HCG testi olucam

V vera_61 beni de ekler misiniz? 23 Ekim'de 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Yrn beta HCG testi olucam

Transferin bu gece 8. Günü. Şişlik çok fazla, uçan kuşa bile üşüyor mu acaba diye ağlamaya başlıyorum. Çok duygusallaştım. Dün dayanamadım eczaneden gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Yrn kan testi yapılacak. Bnm gibi erkenden test yapıp önce negatif sonra pozitif sonuç alan var mı?

9.gün 144
11.gün 223
14gün 417
17gün 649
18gün 900
Perşembe tekrar gidicem sağlıksız oldgu söylediler ama doktr keseyi görür gibiyim dedi bir haftadır neler çekiyorum morelim okadar bozukki benimkide ani yükseliş olurmu sizin gibi çok merak ediyorum

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ve benimde idrar testlerim böyle, üzmek istemem ama testler ilaçların etkisi ile böyle çıkabiliyor kan sonucunu bekleyin bence
Hayir sadece catlatma ignesi o etkiyi verir dondurulmus embriyo transferlerinde igne olmadıysa yada olmadiysaniz o etki görülmez.

Simdi uyandim uykumda kanama oldu peceteye gelen oyle kahverengi de degil.

Yine kaybettim biliyorumm, sabah 6 olsun hastaneye gidicem
Canımmm ne olur kötü düşünmee bazılarında yoğun kanamaya rağmen devam ediyor gebelik. Çoğu insan hamile olduğunu anlamayıp adet görmeye bile devam ediyor. Hayatta neler neler var. Bebeğin seninle

Canımmm ne olur kötü düşünmee bazılarında yoğun kanamaya rağmen devam ediyor gebelik. Çoğu insan hamile olduğunu anlamayıp adet görmeye bile devam ediyor. Hayatta neler neler var. Bebeğin seninle
Gecen seferde 16.gunde gitmisti,

Yine oyle olucak , Ben nerde hata yapiyorum bu mutluluk fazla geliyor bana, karnimda agriyor gitti.
Persembe kese gorecektik

Gecen seferde 16.gunde gitmisti,

Yine oyle olucak , Ben nerde hata yapiyorum bu mutluluk fazla geliyor bana, karnimda agriyor gitti.
Persembe kese gorecektik
Canım belkide sadece kese harici bir kanama alanıdır arkadaşıma olmuştu bebekde kesede çok iyiydi olumsuz düşünme hemen dualarım seninle

Dondurulmuş embriyo transferiyse ve sonrasında ekstra çatlatma iğnesi vurulmadıysa eğer ilaç etkisinden olmuyor.
Hayir sadece catlatma ignesi o etkiyi verir dondurulmus embriyo transferlerinde igne olmadıysa yada olmadiysaniz o etki görülmez.
İnşallah öyledir bende dondurulmuş transfer oldum akşam kan vereceğim bakalım umarım pozitiftir

Evet kullaniyorum, uyanik oldugun icin cok tesekkur ederim. Esimde travma olmasin diye sabah 6 olmasini bekliyorum.

Kimyasal dusuk dimi bu ne yapacagim ben
Ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum canım. Yanlış hatırlamıyorsam senin artarak ilerlemişti betan. Bence coraspin fazla geldi, kanama alanı oluşmuştur belkide bilemiyorum ama kötü bir şey olacağını düşünmüyorum. Sende olumsuzu çağırma lütfen sabah hola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…