- 9 Temmuz 2023
- 98
- 152
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.641
Uyumlu olduğu haftanın yüzdelik dilimi. O önemli bir şey değil, onu takip etmenize gerek yokKızlar merhaba ultrason kagıdında GA nın yanında yazan yüzdelik ne oluyor yüzde 33 gibi bişe yazıyor bakabilirmisşniz
Çok haklısınız bu süreçler maddi manevi insanı yoruyor ama iyi pozitif olmak zorundayız mecbur dediğim gibi benimde 17 yumurtam toplandı ama sadece 2 tane donduruldu ve moralim çok bozuldu çünkü çok zor geçri o iki tane tutmazsa cesaret edebilir miyim bilmiyorumÖyle de işte umudum kırılıyor böyle böyle
Bende Berfu hocanın hastasiyim, 26sinda transfer oldum 6.gün 4cc değerim,cuma teste gideceğim bakalim,sizin kaçıncı gün, embriyo kaliteniz ne idiBen Ankara bahçecide Berfu Hocanın hastasıyım canim
Benim de 2 embriyom vardı biri taze transfer 4.gün olmuştum tutmamıstı 6.gün 5bc kalitede 2. embriyomu da ara vermeden koydurduk bir sonraki aya o tutmustu ama düşükle sonuclandı herkesde aynı mı olur bilinmezKızlar bi de gitmeden bişey sormak istiyorum benim toplam 4 embriyom oluşmuştu 2 si transfer edildi kalan ikisi duruyor bu ilk transferim tutmayınca aklımda ikinci de tutmaz mı acaba sorusu oluştu aynı dönem oluşan embriyolardan ilk transfer olumsuz ikincisi olumlu olan var mı sizce kalan embriyoları kullanıyım mı yoksa sıfırdan mı başlayım tedaviye
Dün buraya birisi 4bc ile hamileyim diye yazmıştı, neden kötü düşünüyorsunuz, kaliteniz iyi bence.Kızlar merhaba. Benim biraz canım sıkıldı. 5. Gün ebriyolarımın biri 4bc diğer 5 tanesi 3 bc kalitedeymiş. Üzüldüm ama ben biraz. Bana güzel şeyler söyleyim nolur
Bilmiyorum ki neden kötü düşündüğümüde. Aslında bir iyi düşünüyorum bir kötü.. ilk denemem çok bilgim yok. Bahçecide tedavi görüyorum.Kendi kendime kızdım keşke kalitelerini hiç sormasaydım diyeDün buraya birisi 4bc ile hamileyim diye yazmıştı, neden kötü düşünüyorsunuz, kaliteniz iyi bence.
Hamilelik vaad ediyosa üzülme onlarin kalitesinin pek önemi yok diyolar merak etme olmaz diye bisey yok yeterki zamani gelmis olsunKızlar merhaba. Benim biraz canım sıkıldı. 5. Gün ebriyolarımın biri 4bc diğer 5 tanesi 3 bc kalitedeymiş. Üzüldüm ama ben biraz. Bana güzel şeyler söyleyim nolur
Bende bahçecide tedavi görüyorum benimde tranferimin bugun 8. Günü kaliteside 4bb bende korkuyodum ama doktorum kalitesine takilma dedi sen hangi sehirdesin?Bilmiyorum ki neden kötü düşündüğümüde. Aslında bir iyi düşünüyorum bir kötü.. ilk denemem çok bilgim yok. Bahçecide tedavi görüyorum.Kendi kendime kızdım keşke kalitelerini hiç sormasaydım diye
Daha ne vaad ettiklerini bilemiyorum. Sadece 6 tane dondurduklarını ve bu kalitede olduklarını söylediler. Doktorla görüşmedim henüz.. Aralık ayı için planladık transferi. Bilemiyorum ne olur. Biraz umutsuzum sanki..Hamilelik vaad ediyosa üzülme onlarin kalitesinin pek önemi yok diyolar merak etme olmaz diye bisey yok yeterki zamani gelmis olsun
İstanbul Fulyadayım ben. İnşallah pozitif sonuç alırısınBende bahçecide tedavi görüyorum benimde tranferimin bugun 8. Günü kaliteside 4bb bende korkuyodum ama doktorum kalitesine takilma dedi sen hangi sehirdesin?
Canım çıktı mı sonucunEvet kızlar heyecanla ikinci kan sonucumu bekliyorum
Bende bahçeci ankarada tedavi gördüm, 23 yumurtamdan sadece 1i embriyo oldu, o da 4cc Allah büyüktür, sizin yine 6taneymiş şükürBilmiyorum ki neden kötü düşündüğümüde. Aslında bir iyi düşünüyorum bir kötü.. ilk denemem çok bilgim yok. Bahçecide tedavi görüyorum.Kendi kendime kızdım keşke kalitelerini hiç sormasaydım diye
Siz hangi bahçecidesiniz?Bende bahçecide tedavi görüyorum benimde tranferimin bugun 8. Günü kaliteside 4bb bende korkuyodum ama doktorum kalitesine takilma dedi sen hangi sehirdesin?
Sonucunuz belli oldu mı peki? İnşallah olumlu olmuşturBende bahçeci ankarada tedavi gördüm, 23 yumurtamdan sadece 1i embriyo oldu, o da 4cc Allah büyüktür, sizin yine 6taneymiş şükür
Inşallah canım, cuma günü teste gideceğim,bu 4.denemem ama 9 yaşında bir kızım var çok şükür, Allahım kimsenin kucağını boş birakmasinSonucunuz belli oldu mı peki? İnşallah olumlu olmuştur
Tekrar başa döndük. Henüz başlayamadım. Maddi olarak hazır değiliz. 4 iğne 20.000 tl dr yeterli gelmezse 4 taneÇok haklısınız bu süreçler maddi manevi insanı yoruyor ama iyi pozitif olmak zorundayız mecbur dediğim gibi benimde 17 yumurtam toplandı ama sadece 2 tane donduruldu ve moralim çok bozuldu çünkü çok zor geçri o iki tane tutmazsa cesaret edebilir miyim bilmiyorumsiz suan ne aşamadasınız tedaviye başladınız mı
Ne zaman test yapacaksinizBende bahçecide tedavi görüyorum benimde tranferimin bugun 8. Günü kaliteside 4bb bende korkuyodum ama doktorum kalitesine takilma dedi sen hangi sehirdesin?