KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Yok ya baya tertemiz. Tekrar bakmak istedim de baktırmadılar. Zaten bu test dandik geç çıkartır diye avutuyorlar 😂 ama ben olsa bile çıkmayacağını biliyordum. O yüzden henüz üzülmedim. Yarın kan sonucundan sonra göreceğiz
Test gununuz bugun sanmiştim o zaman inşallah güzel sonucu görursunuz yarın

Kızlar benim de yarın test günüm ama yarın bütün gün işte olucam bu gece versem çok farkedermi ki sizce🤔gerçi hiç ümidim yok ama hep negatif çıktı hayırlısı ins

@dreamermama @eburs A Aleynaakoc @bulimmm @memurhanim @incitanesi_55 @cicipamuk ve diğer ismini unuttuğum tüm anneler bu süreçte bizlere neler önerirsiniz 😍
İnanın ki transfer öncesi normal hayatıma devam ettim çok dikkat ettim diyemem . Transfer oldum bir gün sonra şehir değiştirip yaşadığım şehire geldim . Doktorum normal hayatına devam et sonuçta ayakkabı bağını biri gelip bağlamayacak dedi :):):) sadece dikkatli ol dedi . Bende öyle yaptım pazartesi işime başladım biraz daha yavaş hareket ettim ilaçlarımı özenli kullandım . Sabahları bir avokado mutlaka yedim yumurta ve eşine peyniri bol kabak çekirdeği badem ceviz. . Havuç suyu tükettim ananas vs . Bunlar etkilimidir sebebimidir inanın ki bilmiyorum . Sadece yarın geriye baktığımda ben elimden geleni yaptım demek istiyorum 🌸

X