- 22 Eylül 2016
- 158
- 159
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.661
Amin hep beraber insallah Bende bahçeci umuttayimİstanbul Fulyadayım ben. İnşallah pozitif sonuç alırısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hep beraber insallah Bende bahçeci umuttayimİstanbul Fulyadayım ben. İnşallah pozitif sonuç alırısın
Aminnn Allahım kızınızı size bağışlasın. İnşallah cuma günü güzel bir sonuçla dönersiniz burayaInşallah canım, cuma günü teste gideceğim,bu 4.denemem ama 9 yaşında bir kızım var çok şükür, Allahım kimsenin kucağını boş birakmasin
Umutsuz olmayin. Bahçecide benimde ilk tedavi sürecim ve onlari seçmemin simdilik tek nedeni laboratuvarlarinin çok iyi oldugu söylemleri dunyanin 3. En iyi tüp bebek merkezi olduklarini söylüyolar yani bunlarda çok önemli ve insana güven veren seyler neden umutsuzlaniyorsunuzki? Sonucta her doktor elinden geleni yapar tabi öyle olduguna inanmak istiyorum gerisi insanin nasibidir. Evet çok pahali bi yer ve seçtikleri ilaçlarda ayni sekilde umudunuzu kaybetmeyinDaha ne vaad ettiklerini bilemiyorum. Sadece 6 tane dondurduklarını ve bu kalitede olduklarını söylediler. Doktorla görüşmedim henüz.. Aralık ayı için planladık transferi. Bilemiyorum ne olur. Biraz umutsuzum sanki..
PersembeNe zaman test yapacaksiniz
Kız 3 kereden sonra bıraktırıyor doktor bakmana gerek yok artık bebeğin seninle hamileliğin ortasına doğru o beta hcg düşüyor sabitleniyor hemen hemen sonra hamilelik sonuna doğru tekrar fırlıyorKizlar selam 21. gun yine kan testi yaptirdirim. Ben uslanmicam
Allah mutlu haberlerinizi buraya yazmayı nasip etsin insallahPersembe
Kesinlikle benimde seçme sebebim buydu. Belki diğer yerlerden biraz daha pahalı olmasının sebebidir budur. Ay ne bileyim ya modum hemen hooop yerlerde olmaya çok müsait. Daha yolum çok başındayım oysa.Umutsuz olmayin. Bahçecide benimde ilk tedavi sürecim ve onlari seçmemin simdilik tek nedeni laboratuvarlarinin çok iyi oldugu söylemleri dunyanin 3. En iyi tüp bebek merkezi olduklarini söylüyolar yani bunlarda çok önemli ve insana güven veren seyler neden umutsuzlaniyorsunuzki? Sonucta her doktor elinden geleni yapar tabi öyle olduguna inanmak istiyorum gerisi insanin nasibidir. Evet çok pahali bi yer ve seçtikleri ilaçlarda ayni sekilde umudunuzu kaybetmeyin
Vallah helal olsun ama 21. Gün neden tahlil yaptinizki?Kizlar selam 21. gun yine kan testi yaptirdirim. Ben uslanmicam
hiç bilmiyorum canım duymamıştım ilacın yan etkisi olabilir ya da enfeksiyonel bi durumda olabilirMerhaba hemsireyim demişsiniz acaba hiç transfer günü rahim agzinsa kızarıklık olan ya da bu yüzden iptal edilme durumunu biliyor musunuz neden olur acaba smear yapacağım dedi doktorum ama o ana kadar hiç bir şey görmemişti her şey normaldi estofrem yapabilir dedi ama endiseliyim
Hep beraber insallah Çok tesekkür ederimAllah mutlu haberlerinizi buraya yazmayı nasip etsin insallah
Gayet normal ara sira banada geliyolar soldan soldan ama sakin kalmaktan ve beklemekten baska çaremiz yok güzel düsünelim güzel olsun insallahKesinlikle benimde seçme sebebim buydu. Belki diğer yerlerden biraz daha pahalı olmasının sebebidir budur. Ay ne bileyim ya modum hemen hooop yerlerde olmaya çok müsait. Daha yolum çok başındayım oysa.
Çıktı şükür iki kat artmış ama doktor perşembe günü de yaptır dedi ondan sonra çağıracak herhaldeCanım çıktı mı sonucun
Ilk tedavinizmi?Kesinlikle benimde seçme sebebim buydu. Belki diğer yerlerden biraz daha pahalı olmasının sebebidir budur. Ay ne bileyim ya modum hemen hooop yerlerde olmaya çok müsait. Daha yolum çok başındayım oysa.
Canım kalitesi değil sağlıklı olması önemliKızlar merhaba. Benim biraz canım sıkıldı. 5. Gün ebriyolarımın biri 4bc diğer 5 tanesi 3 bc kalitedeymiş. Üzüldüm ama ben biraz. Bana güzel şeyler söyleyim nolur
Çok sükür Gözün aydin allah saglikla kucagina versin insallahÇıktı şükür iki kat artmış ama doktor perşembe günü de yaptır dedi ondan sonra çağıracak herhalde
3. Testi isteyince bir tereddütte kaldım ama 2 kat artmış testler bir sorun da yokÇok sükür Gözün aydin allah saglikla kucagina versin insallah
Hoffff banada yaa. İnşallah güzel olur inşallah güzel haberler veririz, alırız çoook amin çokGayet normal ara sira banada geliyolar soldan soldan ama sakin kalmaktan ve beklemekten baska çaremiz yok güzel düsünelim güzel olsun insallah
Evet ilkIlk tedavinizmi?