2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Umutsuz olmayin. Bahçecide benimde ilk tedavi sürecim ve onlari seçmemin simdilik tek nedeni laboratuvarlarinin çok iyi oldugu söylemleri dunyanin 3. En iyi tüp bebek merkezi olduklarini söylüyolar yani bunlarda çok önemli ve insana güven veren seyler neden umutsuzlaniyorsunuzki? Sonucta her doktor elinden geleni yapar tabi öyle olduguna inanmak istiyorum gerisi insanin nasibidir. Evet çok pahali bi yer ve seçtikleri ilaçlarda ayni sekilde umudunuzu kaybetmeyin

Kesinlikle benimde seçme sebebim buydu. Belki diğer yerlerden biraz daha pahalı olmasının sebebidir budur. Ay ne bileyim ya modum hemen hooop yerlerde olmaya çok müsait. Daha yolum çok başındayım oysa.

hiç bilmiyorum canım duymamıştım ilacın yan etkisi olabilir ya da enfeksiyonel bi durumda olabilir

Kesinlikle benimde seçme sebebim buydu. Belki diğer yerlerden biraz daha pahalı olmasının sebebidir budur. Ay ne bileyim ya modum hemen hooop yerlerde olmaya çok müsait. Daha yolum çok başındayım oysa.
Gayet normal ara sira banada geliyolar soldan soldan ama sakin kalmaktan ve beklemekten baska çaremiz yok güzel düsünelim güzel olsun insallah

Kızlar kesinlikle her şey nasip. Ben ilk transferimde taze transferdi ve aşırı kasık rahim ağrım vardı yani rahmim dinlenemedi bile. Transferim oldu çift embriyo 3. Gün. Ve ilk denememde tuttu birisi, sağlıkla kavuştum yavruma. Dilerim emek veren herkes kucağına sağlıkla alır ve kucağınızı boş bırakmasın rabbim inşallah bu yazıyı şunun için yazıyorum benm sadece 1 tane 6. Gün embriyom vardı geri kalan hep 3 tü ve kalitelerini dahi bilmiyordum hep iyi kalite dediler detaylı da sormadım, sormak istemedim. Büyükşehirde oturmuyorum ben Çorum’dayım ve Devlet Hastanesi’nde yaptırdım transferimi. Embriyologlar hakkında hiçbir bilgim yoktu. Sadece iki tane doktorumm alanında gerçekten başarılılar ikisi de prof.. onlara güvendim, Allah’a ve sürece güvendim yani demem o ki isterseni en pahalı en iyi hastanelere gidin ve en iyi embriyologlarda tedavi görün bir önemi yok. Rabbim nasip edecekse oluyor, etmediyse de daha zamanını bekliyor lütfen embriyolarınızın kalitesine, yaptırdığınız hastanelere odaklanmak yerine sürecinize inanın, her daim pozitif olun. Karnınıza konan embriyolarınızla konuşun, tutacağına inanın kardeşi için ikinci denemeyi yaptım aynı merkezde ama o kadar kötü bir zamana denk gelmişti ki, çok üzüntülü bir süreçten geçmiştim asla dikkat edemedm ve tutunamadı. Dedim demek ki zamanı değil. Sonra 6. Gün olan embriyonun daha iyi tutunacağını düşündüm elimde sadece 6. Gün ve 3. Gün embriyosu kalmıştı. 6. Gün olan konulacaktı ama çözdürdüklerinde bozulma oldu. Şuan kalan tek embriyom yani 3. Gün embriyosu transfer edildi. Sürece inanıyorum ve güveniyorum, kendimi iyi hissediyorum. Umutsuz değilim. Olursa başım gözüm üstüne, Allah’ım oğluma kardeşte nasip etmiş olur. Eğer olumsuz olursa da bir daha denemeyi düşünmüyorum.. demek ki nasip değilmiş derim, tek çocuk olarak devam eder hayatına ve belki onun için öylesi daha hayırlıdır diye düşünürüm.. ikinciyi istiyor muyum çoook istiyorum ama nasip Ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum şuan, burdaki herkes emek veriyor, acı çekiyor. Allah’ım isteyen, emek veren herkese nasip etsin inşallah emeklerimizin karşılığını görelim göremeyenler içinde söyleyebileceğim tek şey pes etmemeniz. Çünkü sonu çok güzel bir yola çıkıyor.. ve bir yerlerde sizi, zamanını bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…