KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Yok ya baya tertemiz. Tekrar bakmak istedim de baktırmadılar. Zaten bu test dandik geç çıkartır diye avutuyorlar 😂 ama ben olsa bile çıkmayacağını biliyordum. O yüzden henüz üzülmedim. Yarın kan sonucundan sonra göreceğiz
Kaçıncı günündü Canım bugün

stres olma hiç gecikmeaşıyor olabilirsin , stresten olabilir korkmayın.
Bilmiyorum ki bu ay tedaviye başlayacaktim güya doktor da öle konusunca birde bu ay migde spazm geçirdim birsuru antibiyotik ilaç migde ilacı aldım doktora sordum bana onlar etkilemez diyor ama ben antibiyotik nezaman kullansan ya reglim sarıyorsun yada adetten kesiliyordum fsh yüksek çıktı moralim alt üst oldu doktor bana yaşımı iteleyip duruyor erken menopoz diyince ben hepten gittim daha 35 yaşındayım ne bilim heray olan ben bu ay yok rabbime dua ediyorum umarım tedaviye bir an önce başlarım regli geciktirme daha tedirgin oldum Rabbım umutlarımıza kavuşmayı nasip etsin 😓🤲🏻

Ben de bugun test verdim, haftaya pazartesi transfer olacagim kismetse ama progesteron degerim sizinki kadar dusuk degil 1.4 cikti, ust sinirin altinda ama sizinki kadar dusuk degil yani 🤔 Acaba bir sorun yaratir mi bana 😔
Simdi doktorumun hemsiresi aradı, kan degerim ust sinirin altinda olsa bile istenen degere gore yuksekmis, bu yuzden transferi iptal ediyorlar :KK43: Doktorumun aramasini bekliyorum simdi. Acaba bu durumda bir sonraki regl beklenip yine 20.gun civarlari mi bekleniyor yoksa 1 hafta 10 gun sonra yeniden kan verip sonuca bakiliyor. Of of of.

Bilmiyorum ki bu ay tedaviye başlayacaktim güya doktor da öle konusunca birde bu ay migde spazm geçirdim birsuru antibiyotik ilaç migde ilacı aldım doktora sordum bana onlar etkilemez diyor ama ben antibiyotik nezaman kullansan ya reglim sarıyorsun yada adetten kesiliyordum fsh yüksek çıktı moralim alt üst oldu doktor bana yaşımı iteleyip duruyor erken menopoz diyince ben hepten gittim daha 35 yaşındayım ne bilim heray olan ben bu ay yok rabbime dua ediyorum umarım tedaviye bir an önce başlarım regli geciktirme daha tedirgin oldum Rabbım umutlarımıza kavuşmayı nasip etsin 😓🤲🏻
fsh ilaçlar ile düşürülür canınızı sıkmayın , fsh yüksek çıkıp bir sürü yumurtası olan arkadaşım var , önemli olan stresten uzak kalmak. Bakın bende 32 yaşındayım 2,5 yaşında tüp bebekle kızım oldu. Amh iyi çıkmasına rağmen bende yumurta kalitesizliği vardı , reglim düzenli olmasına rağmen sadece 1 yumurtam döllendi , para vermişken 2. toplamayı yapın denildi. Yaşadığım stresi size anlatamam 30 yaşında bir kadın olarak yumurtam yok , 3 ay ara verip tekrar başlayacağımı söyledim. Çalışıyordum aynı zamanda ne zaman boşta kalsam hobiler buldum onunla kendimi ferahlatmaya çalıştım. Ahşap boyama yapıp ev dekoru yaptım , balkonumda çiçek koyacak yer kalmadı , her yeri çiçeklendirdim onlarla ilgilenir o çiçeklerin arasında kitap okurdum. Akşamları düşünmemek için meditasyon yapardım , su ve kuş sesi ile uyurdum ve vakit buldukça da doğası olan yerleri gezerdim gibi gibi. 2.yumurta toplama hazırlığı başlanıldı doktora şunu söyledim ''bençok stres olacağımı bildiğim için yumurta durumunu en son muayene de öğrenmek istiyorum'' diyip her kontrole kulaklık takıp yüksek seste müzik dinledim :) sonuncu muayene de doktorun dediği bana ''sen ne yaptın? ilk toplamada çok fazla ilaç kullanmamıza rağmen yumurta geliştiremedik ama bu kez 12 yumurtan gelişti , yumurta artan birşey değildir '' dedi , 12 tanesinin içinden sadece 3tane döllendi ama inan benim durumumda biri için mucizeydi. Herşeyin başı stres , ilk önce stresten nasıl kaçabilirsiniz bunu bulun ve emin olun alacağınız sonuç güzel oluyor.

Canım kaset testere güvenilmiyor erken gebelik değildi galiba
Yok ya kaset testti artımed hemde.

Canım umudunu kaybetme üzülme de
Hiç belli olmaz kan testine bakmadan kötü düşünme bugün verseydin testi kanda belki olurdu yarına kadar beklemene gerek yok şu süreçte 1 gün bile 1 yıl gibi geçtiği için😂
Haklısınız kızlar. Artık yarını yarın etmeye bakacağım 🥹🥹

Simdi doktorumun hemsiresi aradı, kan degerim ust sinirin altinda olsa bile istenen degere gore yuksekmis, bu yuzden transferi iptal ediyorlar :KK43: Doktorumun aramasini bekliyorum simdi. Acaba bu durumda bir sonraki regl beklenip yine 20.gun civarlari mi bekleniyor yoksa 1 hafta 10 gun sonra yeniden kan verip sonuca bakiliyor. Of of of.
Ay simdi hemen yeniden progesteron vermeye gidiyorum. Estrofem kullanmama ragmen yumurtlamam baslamis, eger bugun ve yarin da degerim yukselirse transferimi erkene alacak.

Erken olması daha iyi hemencecik kavuş miniğine ☺️
Ay bir yandan evet sevindim ama bir yandan da seyi dusundum. Burada birkac arkadas yazmis degerim yuksek cikti bu yuzden sonraki aya ertelendi falan diye. Ben sordum doktoruma acikca, eger bu deger olumsuzluk veya gebelik ihtimalini dusuren bir seyse yapmayalim diye. Olumsuz bir durum degil, sadece transferi erkene cekmemiz lazim dedi. Bakalim hastane ogle arasina girmis 1 olmasini bekliyorum.

Arkadaslar baska sayfalarda da yorumlar okudum. Bu sekilde progesteron yuksekligi olunca hep iptal edilmis. Benim doktorum erkene de ceksek olur dedi ama simdi herkesinki iptal olurken bir benimkinin devam karari almasi icime kurt dusurdu.

Arkadaslar baska sayfalarda da yorumlar okudum. Bu sekilde progesteron yuksekligi olunca hep iptal edilmis. Benim doktorum erkene de ceksek olur dedi ama simdi herkesinki iptal olurken bir benimkinin devam karari almasi icime kurt dusurdu.
bence doktoruna güvenmelisin . olumsuz olacağını düşünse transfer yapalım demez

X