2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun , üzme kendini moralini yüksek tut

Kızlar bi de gitmeden bişey sormak istiyorum benim toplam 4 embriyom oluşmuştu 2 si transfer edildi kalan ikisi duruyor bu ilk transferim tutmayınca aklımda ikinci de tutmaz mı acaba sorusu oluştu aynı dönem oluşan embriyolardan ilk transfer olumsuz ikincisi olumlu olan var mı sizce kalan embriyoları kullanıyım mı yoksa sıfırdan mı başlayım tedaviye

Canım tabiki de kullan. Aynı anda transfer edilen embriyoların bile kalitesi aynı değil. Bir de ilk transferde olmadıysa ikincide olur. Çoğu insan bir tane embriyoya hasret. Senin iki tane kalmış neden bekleyesin, neden yeniden başlayasın

Acaba embriyolar sağlıksız da ondan mı tutmadı diye düşündüm diğerleri tutmazsa diye korktum bi daha toparlanamam vazgeçerim diye

Acaba embriyolar sağlıksız da ondan mı tutmadı diye düşündüm diğerleri tutmazsa diye korktum bi daha toparlanamam vazgeçerim diye
Sağlıksız embriyo sana transfer edilmez zaten canım. Eğer ellerinde başka embriyo yoksa tek embriyo ve o da kalitesi düşükse şansa kadere transfer edilir. Bazı embriyoların kalitesi aa dahi olsa tutmayabiliyor, bazıları ise cc kalitede olsa tutuyor. Bu tamamen embriyona ve rahminin kabulüne bağlı. Ve en önemlisi de tamamen nasip her nasip vaktini bekler öyle çiçek açar

insallah bir sonraki denemende olur gecmis olsun ne söylesek bos biliyorum ama pes etme hic bi zaman yolun açik olsun

Allah yardimcin olsun, yumurta sayisi ne kadar çok olursa agrilarda bi okadar olur kolay degil geçmis olsun allah sifa versin ve kucagina çok tatli bebekler versin emeklerin bosa gitmesin insallah seninde bizlerinde bu yolda bekleyen herkezinde

Sağlıksız olsa bunu embriyolog söylerdi canım kalitesi iyi yada değil diye

insallah bir sonraki denemende olur gecmis olsun ne söylesek bos biliyorum ama pes etme hic bi zaman yolun açik olsun
Hepinize teşekkür ederim kızlar rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin inşallah Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…