- 19 Haziran 2018
- 462
- 361
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.621
Aynen canım hafif şeyler ye tuzlu çubuk kraker iyi gelirdi bana sabahlarıAy kahvaltı fazla yapamadım istahım kesildi resmen simdide midem yanıyo gibi bulanıyo kaşar alıp tost yapcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım hafif şeyler ye tuzlu çubuk kraker iyi gelirdi bana sabahlarıAy kahvaltı fazla yapamadım istahım kesildi resmen simdide midem yanıyo gibi bulanıyo kaşar alıp tost yapcam
Hayırlısı olsun , üzme kendini moralini yüksek tutBenim sonucum negatif arkadaşlar tabloya eklersiniz bi 2-3 ay bekliycem çok yıprandım kafamı dağıtmam toparlanmam lazım sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitif görüp hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı hoşçakalın arkadaşlar
Teşekkür ederim desteğin için dün kötüydüm de bugün daha iyiyim şükürHayırlısı olsun , üzme kendini moralini yüksek tut
Canım tabiki de kullan. Aynı anda transfer edilen embriyoların bile kalitesi aynı değil. Bir de ilk transferde olmadıysa ikincide olur. Çoğu insan bir tane embriyoya hasret. Senin iki tane kalmış neden bekleyesin, neden yeniden başlayasınKızlar bi de gitmeden bişey sormak istiyorum benim toplam 4 embriyom oluşmuştu 2 si transfer edildi kalan ikisi duruyor bu ilk transferim tutmayınca aklımda ikinci de tutmaz mı acaba sorusu oluştu aynı dönem oluşan embriyolardan ilk transfer olumsuz ikincisi olumlu olan var mı sizce kalan embriyoları kullanıyım mı yoksa sıfırdan mı başlayım tedaviye
Acaba embriyolar sağlıksız da ondan mı tutmadı diye düşündüm diğerleri tutmazsa diye korktum bi daha toparlanamam vazgeçerim diyeCanım tabiki de kullan. Aynı anda transfer edilen embriyoların bile kalitesi aynı değil. Bir de ilk transferde olmadıysa ikincide olur. Çoğu insan bir tane embriyoya hasret. Senin iki tane kalmış neden bekleyesin, neden yeniden başlayasın
Sağlıksız embriyo sana transfer edilmez zaten canım. Eğer ellerinde başka embriyo yoksa tek embriyo ve o da kalitesi düşükse şansa kadere transfer edilir. Bazı embriyoların kalitesi aa dahi olsa tutmayabiliyor, bazıları ise cc kalitede olsa tutuyor. Bu tamamen embriyona ve rahminin kabulüne bağlı. Ve en önemlisi de tamamen nasip her nasip vaktini bekler öyle çiçek açarAcaba embriyolar sağlıksız da ondan mı tutmadı diye düşündüm diğerleri tutmazsa diye korktum bi daha toparlanamam vazgeçerim diye
Sağlıksız olsa bunu embriyolog söylerdi canım kalitesi iyi yada değil diyeAcaba embriyolar sağlıksız da ondan mı tutmadı diye düşündüm diğerleri tutmazsa diye korktum bi daha toparlanamam vazgeçerim diye
Gittim dun canim hem kese hem kalbini dinledik her sey yolunda cok sukur. Sen gittin mi.Canım sen gittin mi keseyi görmeye
Dun gittim canim, kese gorduk kalp dinledik sen gittin mi canımZuyalist canım doktora gittinmi ne durumdasin
Hadi güzel haberlerle inşEvet kızlar heyecanla ikinci kan sonucumu bekliyorum
Evet aynen oyle insallah bu defa kucagimiza almayi nasip edecek allahİnş hepimiz güzel sonuçlar alırız. Ama elde değil üzülmemek. Çok yorucu bi süreçten geçiyoruz hepimiz. Bazen böyle herşeyin sonu gibi geliyo işte insana. Teşekkür ederim
Aminnnnnn heyecandan kalbim duracakHadi güzel haberlerle inş
insallah bir sonraki denemende olur gecmis olsun ne söylesek bos biliyorum ama pes etme hic bi zaman yolun açik olsunBenim sonucum negatif arkadaşlar tabloya eklersiniz bi 2-3 ay bekliycem çok yıprandım kafamı dağıtmam toparlanmam lazım sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitif görüp hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı hoşçakalın arkadaşlar
Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallahBenim 10. Günüm bugün ben dün kan verdim 101 cıktı sonucum midem bulanıyor cok erken değil mi bu belirti
Allah yardimcin olsun, yumurta sayisi ne kadar çok olursa agrilarda bi okadar olur kolay degil geçmis olsun allah sifa versin ve kucagina çok tatli bebekler versin emeklerin bosa gitmesin insallah seninde bizlerinde bu yolda bekleyen herkezindekızlar selam . Benim perşembe günü yumurta toplandı 17 yumurta dan 8i döllendi 2 tanesi 3.gün 1. Kalite olarak donduruldu diğerleri 5. Güne bekletildi ama olmadı şuan 2 tane donmuş yumurtam var aralıktada transfer olcak. Opu işlemi sonrası çok ağrı çektim 5 gündür kendime yemi heliyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Sağlıksız embriyo sana transfer edilmez zaten canım. Eğer ellerinde başka embriyo yoksa tek embriyo ve o da kalitesi düşükse şansa kadere transfer edilir. Bazı embriyoların kalitesi aa dahi olsa tutmayabiliyor, bazıları ise cc kalitede olsa tutuyor. Bu tamamen embriyona ve rahminin kabulüne bağlı. Ve en önemlisi de tamamen nasip her nasip vaktini bekler öyle çiçek açar
Sağlıksız olsa bunu embriyolog söylerdi canım kalitesi iyi yada değil diye
Hepinize teşekkür ederim kızlar rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin inşallah Allah'a emanet oluninsallah bir sonraki denemende olur gecmis olsun ne söylesek bos biliyorum ama pes etme hic bi zaman yolun açik olsun
Öyle de işte umudum kırılıyor böyle böyleYaa moral bozmak yokkk herşeyin hayırlısı diyelim
Kac hafta gorunuyosun sen suanDun gittim canim, kese gorduk kalp dinledik sen gittin mi canım