- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.603
- 33
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.601
Üzülme benimde öyle olmuştu ilk transferimde pozitifi görmüştüm inşallah seninde öyle olur canım moral bozma belirtiler için daha çok erken diyolarKızlar günaydın. Bugün transferi saymazsak 8. Günüm. Dün göğüslerimde hafif sızı başlamıştı ama bugün dolgunluğu da ağrısı da azaldı gibi geldi. Karın ağrım ara ara devam ediyo ama Karalar bağladımneden azaldı bunlar ya böyle bi durum yaşayıp da pozitif gören var mı?
olabilir boyle takip edelim dedi zaten baska bisey demediBelki test gününe kadar sorun olmaz diye düşünmüştür canım. Çünkü lekelenmen devam etmezse sorun yok demektir, yerleşke kanamasıdırsonrasında eğer sorun görürse kestirir
Hicc üzme kendini zaten agrilar sürekli olmasida iyi degil ara ara olmasi lazim benimde transfer sonrasi belirtim vardi 5. Günü hepsi bitti sadece ara ara adet sancim var 6. Den beridir kahve rengi leke bile geliyoBende transferden sonra hiçbirşey yoktu, son bi kaç gündür dolgunlaştılar dün de hafif sızlamalar olmuştu. Ama bugün yok. Hiç olmasa sorun etmicem ama olup da sonradan geçmesi çok korkuttu. Uyandığımdan beri tutamıyorum kendimibaşka embriyom da yok tüm sürecin baştan başlayacak olması bile alt üst ediyo beni
Transfer günü rahim kalinligina göre belirleniyor genelde 7 veya 8 kalinligina geldimi eger hersey yolundaysa transfer günü veriyolar. Ilaç olarakta her doktorunki farkli bide her kezin sorunuda ayni olmadigi için ilaçlarda ayni olmaya biliyoarkadaşlar transfer olurken neler yapılıyor bana detaylı bir şekilde rica etsem anlatır mısınız, yani neler kullanılıyor neye göre gün belirleniyor
Kuzum izmir irenbe de çok iyi merkez sonuçları baya olumlu isterseniz izmirde de deneyebilirsinizBen gaziantepte ve istanbulda denedim bende bir sorun yok eşimde de bir sorun yok embriyo sağlıklı gelişti ama hep düşükle sonuçlandı ondan bi kıbrısta da denemek istedim şansımı
Canım belirtilere cok da takılmayın ben cok gördüm belirtisi olmayıpta pozitif olanı benım de sırt agrım var bide göğüslerimde ağrı var can yakan derecedeBenim de 8. Günüm ve göğüslerindeki belirtiler iyice gitti belirti aramıyım diyorum ama insanın modu kaçıyor yahu
İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız. Ama elde değil üzülmemek. Çok yorucu bi süreçten geçiyoruz hepimiz. Bazen böyle herşeyin sonu gibi geliyo işte insana. Teşekkür ederimHicc üzme kendini zaten agrilar sürekli olmasida iyi degil ara ara olmasi lazim benimde transfer sonrasi belirtim vardi 5. Günü hepsi bitti sadece ara ara adet sancim var 6. Den beridir kahve rengi leke bile geliyoyani bunlar belirti degil ha belki bu kahve rengi yerlesme lekesidir bak bu olur diyer türlü anlayan mümkün degil canim idrar testi yap 8. Gün istersen oda yani kesin degil bazen yanlisda çikiyo takma kafana rahat ol insallah güzel sonuç alicaksin
Doğru diyorsun kuzum. Senin kaçıncı günündüCanım belirtilere cok da takılmayın ben cok gördüm belirtisi olmayıpta pozitif olanı benım de sırt agrım var bide göğüslerimde ağrı var can yakan derecede
Benim 10. Günüm bugün ben dün kan verdim 101 cıktı sonucum midem bulanıyor cok erken değil mi bu belirtiDoğru diyorsun kuzum. Senin kaçıncı günündü
Transfer anestezi olmadan yapılıyor seni çağırıyorlar genelde son kontrolünde gün veriliyor yada birgün önce arıyorlar bu olay tamamen kişiye özel embriyo gelişme durumuna ve senin rahim duvarının kalınlaşmasına bağlı olarak belirleniyor ağrılı bir işlem değil 10 dk lık bir süreç sonrası 30-40 dk 1 saat değişebilir merkeze göre yatırıyorlar sonra evine gidebilirsinarkadaşlar transfer olurken neler yapılıyor bana detaylı bir şekilde rica etsem anlatır mısınız, yani neler kullanılıyor neye göre gün belirleniyor
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaBenim sonucum negatif arkadaşlar tabloya eklersiniz bi 2-3 ay bekliycem çok yıprandım kafamı dağıtmam toparlanmam lazım sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitif görüp hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı hoşçakalın arkadaşlar
Erken değil canım benmde doğal yolla ilk gebeliğimde daha öğrenmeden önce midem bulanıyordu herkes daha erken demişti ama doktorum hormonlarla ilgili miğde bulantısı belli bir zamanı yok demiştiBenim 10. Günüm bugün ben dün kan verdim 101 cıktı sonucum midem bulanıyor cok erken değil mi bu belirti
Ay kahvaltı fazla yapamadım istahım kesildi resmen simdide midem yanıyo gibi bulanıyo kaşar alıp tost yapcamErken değil canım benmde doğal yolla ilk gebeliğimde daha öğrenmeden önce midem bulanıyordu herkes daha erken demişti ama doktorum hormonlarla ilgili miğde bulantısı belli bir zamanı yok demişti
Yaa moral bozmak yokkk herşeyin hayırlısı diyelimTekrar merhaba ben sizin dediğiniz gibi Dr başvurdum rapor için ama maalesef yaş engel oldu onda da