2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım ellerine yüreğine sağlık

İnşallah sağlıklılardır. Okuyorum buradaki yorumları. A kalite olup olmadan da var cc olup olanda. Allah nasip eder inşallah bekleyen isteyen herkese ne diyelim
Aynen öyle kuzum rabbim rızkını nasip ettiyse ne yaparsak yapalım engel olamayız nasip etmediyse de olamayız rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin

Ama şimdi de neden 3. Testi istedi diye düşünüyorum ahhh biz tüp bebek anneleri hep bi stres
İki kat arttıysa korkma canım ki bir de iki kat artmayadabiliyor, belirli bir oran var o kadar artması yeterli. Doktor emin olmak istemiştir. Bende 3 kere kan vermiştim. Sonrasında gerek duyulmayacak zaten. İçini ferah tut

Amin inşallah nerde oturuyorsunuz keşke ben kendime yazdırsam da size alsam

Kesinlikl

Aynı gün transfer olmuşuz
Benim 3.gün embriyosu
6 ve 7 hücreli iyi kalite dediler
Hayırlısı ile güzel haberler aliriz inşallah

Bende Berfu hocanın hastasiyim, 26sinda transfer oldum 6.gün 4cc değerim,cuma teste gideceğim bakalim,sizin kaçıncı gün, embriyo kaliteniz ne idi
acıkcası ben embriyo kalitelerini bilmiyorum. Benim aynı zamanda yumurta takibi ile doğal gebelik de yapmaya çalıştı Berfu hoca transfer edilen embriyolar mı tuttu yoksa doğal gebelik mi yaşıyorum orası da belli değil.

Canım iğne değilde iğnenin dozu olarak para hesaplanıyor sana kaç milimlik söyledi benim her iğnenin milimi değişti mesala bi kaç gün 375lik vurdum sonra bi kaç gün 225lik sonra 75lik vurdum yani ilk verdim 9 sonra 8 sonra 7 sonra 6 bintl olmuştu yani gittikce dozu düştükçe fiyatıda düştü 8gün vurmuştum ama 8.günün içindeki 6bintlnin içinde 3 tane çatlatma iğnesi 3 tane çatlama engelleyen ipne ve gonal f vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…