-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.581
2.denemem 41 yaşındayım 2 embriyo transfer edildi. 28 Ekim de test yapılacak. Hem donuk gibiyim hem stresli gibi. Her şey karışık. Bidaha negatif olursa umudum kırılır gibi geliyor. Zor süreçler.Beni de ekler misiniz 16 Ekim pazartesi transfer oldu
Çok heyecanlı. İnşallah pozitif çıkarKızlar ben çok heyecanlıyım ya sabah kan vericem ya uyuyamıyorum
Sizinle aynı gün transfer olmuşuz. Belirtiniz var mı2.denemem 41 yaşındayım 2 embriyo transfer edildi. 28 Ekim de test yapılacak. Hem donuk gibiyim hem stresli gibi. Her şey karışık. Bidaha negatif olursa umudum kırılır gibi geliyor. Zor süreçler.
İnşallah canımmÇok heyecanlı. İnşallah pozitif çıkar
Merhaba canım bende 10 Ekim'de 3.gun embriyosu çift transfer oldum tavmergende Erol beyin kendisi yaptı işlemi Allah'ım bebislerimize kavuştursun inşallah3.gun embriyosu bu ikinci denemem, ilki kimyasal oldu temmuz ayında. İzmir tavmergen deyim
Hayır sadece hafif kasık batması. Siz de var mı?Sizinle aynı gün transfer olmuşuz. Belirtiniz var mı
Yok . Yarın adet günüm ondan belki belim ağrıyor. FalanHayır sadece hafif kasık batması. Siz de var mı?
Rüyamda olmadığını gördüm, yeniden yumurta toplanıyorduYok . Yarın adet günüm ondan belki belim ağrıyor. Falan
Tamam canım teşekkür ederim. Dediklerini göz önünde bulunduracağımBenim eşimden kaynaklı olduğu için laboratuvarı iyi olan bir merkezle yola başladık çünkü doktordan ziyade embriyolar için laboratuvarın daha iyi olması önemli tabi doktorunda uyguladığı tedavi yöntemleri de ilaçlar da. Ben Diyarbakır bahçeciye gidiyorum zaten bu tarz merkezler her yerde olmadığı için ve insanlarda kısırlık daha da yaygınlaştığı için yoğun olmasını ben sıkıntı etmiyorum çünkü benim muayenem ve bilgilendirmem olması gerektiği gibi oluyor ve beni tatmin ediyor evime 2 saat uzaklıkta herhangi bir tüp bebek merkezini seçmedim çünkü dünya kadar para veriyoruz ve buna değsin istiyoruz sende ona göre araştırmanı yap canım
Ama benide ekleyin 2 emriyo yarin test gunumBuyrun efendim amme hizmeti
10 ekim transferAma benide ekleyin 2 emriyo yarin test gunum
Ben transfer sabahida attim fitili tok gidebilirsin suyu orda icmeye basla yoksa sonra cok sıkısırsın zaten hazirlik islemler sure yeter size bol sansBenim yarin transferim var ve şu anda sabah 2 akşam 2 olmak üzere progestan fitil kullanıyorum. Yarin sabah transfere gitmeden önce de yapmalı mıyım doktorum bu konuda birşey söylemedi ulaşma şansım da yok. Sizler kullandınız mı transfer günü?
Bukadar elim yüreğimde beklerken bana mı denk geldı. İki gundur nezle gıbıyım etkılemesın dıye hersey yaptım olmadı sanırım. Kafayı yicem , sımdıde kontrol cızgısı neden sonradan cıktı dıye dusun durSabah tekrar yaptım ilk teste sadece açık pembe çıktı kontrol çizgisi sonradan çıktı ne oldu anlamadım.
Sonra iki çizgi oldu ama düne göre koyu değil.
Yarın test günüm yine mutsuz son beni bekliyor.
Canım bı sakin ol dur .at testi beraber bakalimBukadar elim yüreğimde beklerken bana mı denk geldı. İki gundur nezle gıbıyım etkılemesın dıye hersey yaptım olmadı sanırım. Kafayı yicem , sımdıde kontrol cızgısı neden sonradan cıktı dıye dusun dur
Ayy hadi inşaallah canımMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hayırlı olsun canım benimde 10 Ekim de 3.gün 2 tane embriyo transferim oldu inşallah mucizelerimize kavuşuruz
Ayy Arwen benim de bugün adet günüm acaba leke ondan mı geldiYok . Yarın adet günüm ondan belki belim ağrıyor. Falan
Yok canım çok çok düşük bir ihtimal buAyy Arwen benim de bugün adet günüm acaba leke ondan mı geldi