2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Beni de ekler misiniz 16 Ekim pazartesi transfer oldu
2.denemem 41 yaşındayım 2 embriyo transfer edildi. 28 Ekim de test yapılacak. Hem donuk gibiyim hem stresli gibi. Her şey karışık. Bidaha negatif olursa umudum kırılır gibi geliyor. Zor süreçler.

2.denemem 41 yaşındayım 2 embriyo transfer edildi. 28 Ekim de test yapılacak. Hem donuk gibiyim hem stresli gibi. Her şey karışık. Bidaha negatif olursa umudum kırılır gibi geliyor. Zor süreçler.
Sizinle aynı gün transfer olmuşuz. Belirtiniz var mı

Sabah tekrar yaptım ilk teste sadece açık pembe çıktı kontrol çizgisi sonradan çıktı ne oldu anlamadım.
Sonra iki çizgi oldu ama düne göre koyu değil.
Yarın test günüm yine mutsuz son beni bekliyor.

Benim yarin transferim var ve şu anda sabah 2 akşam 2 olmak üzere progestan fitil kullanıyorum. Yarin sabah transfere gitmeden önce de yapmalı mıyım doktorum bu konuda birşey söylemedi ulaşma şansım da yok. Sizler kullandınız mı transfer günü?

Tamam canım teşekkür ederim. Dediklerini göz önünde bulunduracağım

Ben transfer sabahida attim fitili tok gidebilirsin suyu orda icmeye basla yoksa sonra cok sıkısırsın zaten hazirlik islemler sure yeter size bol sans

Bukadar elim yüreğimde beklerken bana mı denk geldı. İki gundur nezle gıbıyım etkılemesın dıye hersey yaptım olmadı sanırım. Kafayı yicem , sımdıde kontrol cızgısı neden sonradan cıktı dıye dusun dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…