2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayy zaten çevreden ne kadar az insan bilirse o kadar iyi canım insanı strese sokuyor onlar. Biz burada birbirimize destek için varız elimizden ne gelirse

Ben de transferimi oldum kızlar. İki tane 3. gün embriyosu transfer edildi. Test tarihi 22 ekim ama pazara denk geliyor 23 ünde yaptırırım inşaallah
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hayırlı olsun canım benimde 10 Ekim de 3.gün 2 tane embriyo transferim oldu inşallah mucizelerimize kavuşuruz

Tabloyu nerde görebiliyoruz ben bulamadım da

Buyrun efendim amme hizmeti

Ewt beklemedeyim transfer için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bakalım. Hayırlısı inşallah

İleri hareket düşükse nasıl aşılama oluyor ki aşılamanın mantığı yumurtaları büyütüp spermi rahmin içine gönderip yumurtayla döllenmesini sağlamak ve bunun içinde ileri hareketin %32 olması gerek normal gebelik için. Canım bence hiç vakit kaybetme zaten iğneler rahim dinlendirme falan derken minimum iki ay sürüyor bu süreç maddi olarak da müsaitsen hemen başla

Benim eşimden kaynaklı olduğu için laboratuvarı iyi olan bir merkezle yola başladık çünkü doktordan ziyade embriyolar için laboratuvarın daha iyi olması önemli tabi doktorunda uyguladığı tedavi yöntemleri de ilaçlar da. Ben Diyarbakır bahçeciye gidiyorum zaten bu tarz merkezler her yerde olmadığı için ve insanlarda kısırlık daha da yaygınlaştığı için yoğun olmasını ben sıkıntı etmiyorum çünkü benim muayenem ve bilgilendirmem olması gerektiği gibi oluyor ve beni tatmin ediyor evime 2 saat uzaklıkta herhangi bir tüp bebek merkezini seçmedim çünkü dünya kadar para veriyoruz ve buna değsin istiyoruz sende ona göre araştırmanı yap canım

Beni de ekler misiniz 16 Ekim pazartesi transfer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…