- 4 Mart 2023
- 555
- 470
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.561
Sen de sağ ol sağlıkla kolaylıkla kucakla yavrunuSağol kuzum inan böyle yüreklendirmelere ihtiyaç duyuyorum şuançok sağol
İnşallah pozitif görürsün aminn çok az kalmış test yapmanaBen de transfer oldum 11 Ekim de duanıza talibim
Çok teşekkür ederim evet bir hafta kaldı, amin aminİnşallah pozitif görürsün aminn çok az kalmış test yapmana
Kaçıncı gün embriyosu ? nerede tedavi alıyorsun canımÇok teşekkür ederim evet bir hafta kaldı, amin amin
Ayy zaten çevreden ne kadar az insan bilirse o kadar iyi canım insanı strese sokuyor onlar. Biz burada birbirimize destek için varız elimizden ne gelirseÇok sağol kuzumkarar vermek çok zor oldu. Böyle cesaretlendirmelere çok ihtiyacım var. Arkadaşlarım ailem kimse bilmiyor bu aşılama tüp bebek süreçlerimizi. Sizlerden aldığım destekle çıktım yola diyebilirim eksik olmayın
3.gun embriyosu bu ikinci denemem, ilki kimyasal oldu temmuz ayında. İzmir tavmergen deyimKaçıncı gün embriyosu ? nerede tedavi alıyorsun canım
Peki ya siz :)Kaçıncı gün embriyosu ? nerede tedavi alıyorsun canım
İnşallah güzel haberlerini alırız. Benimde 12 ekim transfer oldum çok yakınBen de transfer oldum 11 Ekim de duanıza talibim
Ben de cuma günü transfer olacağım inşallahPeki ya siz :)
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hayırlı olsun canım benimde 10 Ekim de 3.gün 2 tane embriyo transferim oldu inşallah mucizelerimize kavuşuruzBen de transferimi oldum kızlar. İki tane 3. gün embriyosu transfer edildi. Test tarihi 22 ekim ama pazara denk geliyor 23 ünde yaptırırım inşaallah
Tabloyu nerde görebiliyoruz ben bulamadım daTablo da pozitif olarak işaretler misiniz beni
Tabloyu nerde görebiliyoruz ben bulamadım da
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM NUR SEYDA EKİM 2 EMRBİYO ERTELENDİ @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM V vera_61 EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim 20 EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM @Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM @Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO @mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo @bendenizisimsiz 23 ekim 1 embriyo 1 1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo G Gnccakmak 12 ekim 2 embriyo @Aylaaaaaa 9 ekim 2 embriyo @birlena 17 ekim 2 embriyo
Ewt beklemedeyim transfer için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bakalım. Hayırlısı inşallahsağol kuzum teşekkür ederim, dört senelik evliyiz. bu süreç içinde hiç gebelik oluşmadı , adet düzensizliklerim de vardı. AMH seviyem çok düşüktü. o yüzden tüp bebek kararı aldık. dondurulmuş embriyo. 12 haziranda yumurtalarım toplandı. toplam 8 yumurtadan 6 tanesi döllendi. 2 tanesi dondurulmuş 5. gün embriyolarım vardı. biri 6 ekimde transfer edildi. siz sanırım transfer bekleme aşamasındasınız, bol su için , bol bol yeşil yapraklı sebzeler yiyin , kuru baklagiller özellikle yeşil mercimek , kabak çekirdeğini bol bol tüketin, kahve içiyorsanız içmeyin , yeşil çay tercih edin kahve yerine. ben de çok üzüldüm ama olumsuzuna hazırdım hayırlısı olsun herşey allahtan
Teşekkür ederimBuyrun efendim amme hizmeti
Ben gonalf 3975 almıştım zamlandimi yoksa ilden ile degisiklik mi gisteriyoKızlar ilaçları Bi kaç eczaneye sorun ben gonal-f i 4750den alıyorum
İleri hareket düşükse nasıl aşılama oluyor ki aşılamanın mantığı yumurtaları büyütüp spermi rahmin içine gönderip yumurtayla döllenmesini sağlamak ve bunun içinde ileri hareketin %32 olması gerek normal gebelik için. Canım bence hiç vakit kaybetme zaten iğneler rahim dinlendirme falan derken minimum iki ay sürüyor bu süreç maddi olarak da müsaitsen hemen başlaCanım çok teşekkür ederim. Sevtap hocayı da hemen listeme ekledim.
Canım herşeyimizin normal olduğunu söylüyor doktorumuz. Doğal yolla gebelik olur dendiği için bu kadar çok denedik kuzum. Benim FSH 11.8 ; eşimin spermi toplam 130 milyondu, en son 80 milyona düştü. İleri hareketimiz düşük %2 civarı, %40 hareketli, %58 hareketsiz sperm. 19 ay oldu. 4 aşılama oldum. Malesef olumlu sonuç alamadık. Yaş 35 olunca daha fazla beklemek istemedim. Sence de tüp bebek vaktim gelmiş değil mi? İnan bu kararı almak çok zordu benim için.
Benim eşimden kaynaklı olduğu için laboratuvarı iyi olan bir merkezle yola başladık çünkü doktordan ziyade embriyolar için laboratuvarın daha iyi olması önemli tabi doktorunda uyguladığı tedavi yöntemleri de ilaçlar da. Ben Diyarbakır bahçeciye gidiyorum zaten bu tarz merkezler her yerde olmadığı için ve insanlarda kısırlık daha da yaygınlaştığı için yoğun olmasını ben sıkıntı etmiyorum çünkü benim muayenem ve bilgilendirmem olması gerektiği gibi oluyor ve beni tatmin ediyor evime 2 saat uzaklıkta herhangi bir tüp bebek merkezini seçmedim çünkü dünya kadar para veriyoruz ve buna değsin istiyoruz sende ona göre araştırmanı yap canımCanım çok teşekkür ederim. Sevtap hocayı da hemen listeme ekledim.
Canım herşeyimizin normal olduğunu söylüyor doktorumuz. Doğal yolla gebelik olur dendiği için bu kadar çok denedik kuzum. Benim FSH 11.8 ; eşimin spermi toplam 130 milyondu, en son 80 milyona düştü. İleri hareketimiz düşük %2 civarı, %40 hareketli, %58 hareketsiz sperm. 19 ay oldu. 4 aşılama oldum. Malesef olumlu sonuç alamadık. Yaş 35 olunca daha fazla beklemek istemedim. Sence de tüp bebek vaktim gelmiş değil mi? İnan bu kararı almak çok zordu benim için.
Beni de ekler misiniz 16 Ekim pazartesi transfer oldu
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM NUR SEYDA EKİM 2 EMRBİYO ERTELENDİ @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM V vera_61 EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim 20 EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM @Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM @Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO @mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo @bendenizisimsiz 23 ekim 1 embriyo 1 1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo G Gnccakmak 12 ekim 2 embriyo @Aylaaaaaa 9 ekim 2 embriyo @birlena 17 ekim 2 embriyo