2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Allah sana güç versin canım. Ben de bugün baya ağlama krizi yaşadım. 4. Aşılamamın tutmadığını bugun reglim gelince anladım ve bu son umudumdu. Artık benim için tüp bebeğe geçme vakti geldi. Umarım sen de kendini bir an önce toplar yoluna devam edersin canım. Çok zor bi sınavdayız. Allah yardımcımız olsun

canım bir arkadaşın mesajıydı favorilemiştim istersen bak

Sıkıntı neydi acaba? şahsen ben aşılamayı
normal bir ilişkiden farkı olmadığını düşünüyorum gerçekten zaman kaybı

canım bir arkadaşın mesajıydı favorilemiştim istersen bak
Canım çok teşekkür ederim. Sevtap hocayı da hemen listeme ekledim.
Sıkıntı neydi acaba? şahsen ben aşılamayı
normal bir ilişkiden farkı olmadığını düşünüyorum gerçekten zaman kaybı
Canım herşeyimizin normal olduğunu söylüyor doktorumuz. Doğal yolla gebelik olur dendiği için bu kadar çok denedik kuzum. Benim FSH 11.8 ; eşimin spermi toplam 130 milyondu, en son 80 milyona düştü. İleri hareketimiz düşük %2 civarı, %40 hareketli, %58 hareketsiz sperm. 19 ay oldu. 4 aşılama oldum. Malesef olumlu sonuç alamadık. Yaş 35 olunca daha fazla beklemek istemedim. Sence de tüp bebek vaktim gelmiş değil mi? İnan bu kararı almak çok zordu benim için.

İyice araştır canım inşallah sana da şifa olsun sonuçta yaş itibari ile artık çok fazla beklememek gerekiyor bu dönemde olması gereken her şeyi yapmışsınız zaten inşallah tek seferde pozitif sonucu alırsın

Canım bizim de erkek nedenli, vakit kaybına gerek yok yap tüpü geç bende 30 yaşındayım.

Ben de bahçecide ebru hanıma gitmiştim ama ne doktordan ne merkezden memnun kalmadım. İçeri girdiğin anda insana yürüyen para gözüyle bakıyorlar. Kalabalık olması ve iletişimsizlik de cabası

Sizde aşılama yapmanın sebebi ne? Dört kere denemek büyük cesaret sonuçta aşılamanın tutma ihtimali tüp bebeğe göre daha düşük

Açıkçası ben de aşılamanın zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Hele de 35 yaş için tüp bebek vaktiniz tabiki gelmiş ki artık yaşa bakmıyor ben de 31 yaşında başladım geçen sene. Bizden çok daha küçükler de başlıyor biraz durumla alakalı tabi. İnşaallah ilk denemede pozitifi görürsünüz

12 ekim 1 embriyo 3.gün embriyosu

Merhabalar bana doktorum aşılama zaman ve kaybından başka birşey değil demişti bende o yüzden direk tüp bebeğe gittim. Aşılamada şans %15 ise tüp bebekte %25-50 arasıymış

Çok sağol kuzum karar vermek çok zor oldu. Böyle cesaretlendirmelere çok ihtiyacım var. Arkadaşlarım ailem kimse bilmiyor bu aşılama tüp bebek süreçlerimizi. Sizlerden aldığım destekle çıktım yola diyebilirim eksik olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…