2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_5078.jpeg
    IMG_5078.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_5078.jpeg
    IMG_5078.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_5079.jpeg
    IMG_5079.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 48
Benim yarin transferim var ve şu anda sabah 2 akşam 2 olmak üzere progestan fitil kullanıyorum. Yarin sabah transfere gitmeden önce de yapmalı mıyım doktorum bu konuda birşey söylemedi ulaşma şansım da yok. Sizler kullandınız mı transfer günü?
Benim transfer saati 8.30du fitil saatim 9.00du doktor transferden önce ben koydum sabah ki fitilini sen öğle ve akşamı kendin koyarsın demişti

Test günüm normalde yarın ama bu akşam yaptım. 388 çıktı 😍
Maşallahhh maşallah darısı bekleyen herkese inşallah ❤️🪬🧿 Bende bugün transfere gidiyooooorrrrruuuuuuummmmm bebişimi alıp evine getireceğim Allahın izniyle inşallah 😍😍🪬

Bukadar elim yüreğimde beklerken bana mı denk geldı. İki gundur nezle gıbıyım etkılemesın dıye hersey yaptım olmadı sanırım. Kafayı yicem , sımdıde kontrol cızgısı neden sonradan cıktı dıye dusun dur
Canım sakin ol hiç panik yok iki yemek kaşığı pekmeze bir yemek kaşığı kadar tereyağı ekle ısıt köüpürünce altını kapat 3 damla limon sık kendini iyi hissedeceksin ben de bundan önceki transferimde öksürdüm hasta oldum gitti dedim annem bunu yaptı 2 defa anında geçti

X