- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.601
Kizlar dayanamadim normalde test gunum yarindi ama simdi kan verdim 2 saate aonuc cikicak varsa bugunde cikar zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap verdiğin için çok tesekkur ederımCanım bı sakin ol dur .at testi beraber bakalim
Kontrol çizgisi daha koyu olan dün. 5:30 da ilk idrarla yaptım.Canım bı sakin ol dur .at testi beraber bakalim
ne zaman iğnelere başlamştınız kaç günün sonunda transfer olcak :)Bugün doktor kontrolüm vardı.pazartesi transferim olacak umarım buraya hamileyim yazmak da nasip olur
ne zaman kan günün.. kan verseneCevap verdiğin için çok tesekkur ederım
Kontrol çizgisi daha koyu olan dün. 5:30 da ilk idrarla yaptım.
Diğer bugun kontrol çizgisi açık renk olan bu sabah
benim dondurumuş embrio transferi olacak canım. 13 gün estroferm kullandım rahim kalınlığı ve hormon değerleri iyi olunca transfer tarihi veriyorlarne zaman iğnelere başlamştınız kaç günün sonunda transfer olcak :)
16-17 kutu olan yumurta büyütmek için mi acabaBen aldığım ilaçları kaydetmiştim toplamda 25 bin vermişiz ama ben 16-17 kutu gonapeptyl kullandım mesela ondan da çok tutmuş olabilir
Hadi melek güzel haberini duyalımKizlar dayanamadim normalde test gunum yarindi ama simdi kan verdim 2 saate aonuc cikicak varsa bugunde cikar zaten
Benim transfer saati 8.30du fitil saatim 9.00du doktor transferden önce ben koydum sabah ki fitilini sen öğle ve akşamı kendin koyarsın demiştiBenim yarin transferim var ve şu anda sabah 2 akşam 2 olmak üzere progestan fitil kullanıyorum. Yarin sabah transfere gitmeden önce de yapmalı mıyım doktorum bu konuda birşey söylemedi ulaşma şansım da yok. Sizler kullandınız mı transfer günü?
Yarın oyuzden zaten gebelık varsada düşük çıkacaktır yapacak birşey yokbenim dondurumuş embrio transferi olacak canım. 13 gün estroferm kullandım rahim kalınlığı ve hormon değerleri iyi olunca transfer tarihi veriyorlar
yumurta toplama peki kaç gün sonra oldu ben 6 gündür gonal f 900 kullanıyorum bugün kontrolüm var :))benim dondurumuş embrio transferi olacak canım. 13 gün estroferm kullandım rahim kalınlığı ve hormon değerleri iyi olunca transfer tarihi veriyorlar
Maşallahhh maşallah darısı bekleyen herkese inşallah Bende bugün transfere gidiyooooorrrrruuuuuuummmmm bebişimi alıp evine getireceğim Allahın izniyle inşallahTest günüm normalde yarın ama bu akşam yaptım. 388 çıktı
Canım neden umutsuzsun gayet güzel kan testi verdin miCevap verdiğin için çok tesekkur ederım
Kontrol çizgisi daha koyu olan dün. 5:30 da ilk idrarla yaptım.
Diğer bugun kontrol çizgisi açık renk olan bu sabah 8de
Canım sakin ol hiç panik yok iki yemek kaşığı pekmeze bir yemek kaşığı kadar tereyağı ekle ısıt köüpürünce altını kapat 3 damla limon sık kendini iyi hissedeceksin ben de bundan önceki transferimde öksürdüm hasta oldum gitti dedim annem bunu yaptı 2 defa anında geçtiBukadar elim yüreğimde beklerken bana mı denk geldı. İki gundur nezle gıbıyım etkılemesın dıye hersey yaptım olmadı sanırım. Kafayı yicem , sımdıde kontrol cızgısı neden sonradan cıktı dıye dusun dur
Yok bu ilaç yumurtanın kendi kendine çatlamasını engellemek için verildi. Oxotide yerine bunları kullandım ben16-17 kutu olan yumurta büyütmek için mi acaba
Kacinci gun sizin ya saatler gecmiyorBende verdim kızlar çok heyecanlı ya bekleyiş