2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çok sağol kuzum 😍♥️ karar vermek çok zor oldu. Böyle cesaretlendirmelere çok ihtiyacım var. Arkadaşlarım ailem kimse bilmiyor bu aşılama tüp bebek süreçlerimizi. Sizlerden aldığım destekle çıktım yola diyebilirim 🙏 eksik olmayın
Ayy zaten çevreden ne kadar az insan bilirse o kadar iyi canım insanı strese sokuyor onlar. Biz burada birbirimize destek için varız elimizden ne gelirse 🥰♥️

Ben de transferimi oldum kızlar. İki tane 3. gün embriyosu transfer edildi. Test tarihi 22 ekim ama pazara denk geliyor 23 ünde yaptırırım inşaallah 🥰
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hayırlı olsun canım benimde 10 Ekim de 3.gün 2 tane embriyo transferim oldu inşallah mucizelerimize kavuşuruz 🤲

Tabloyu nerde görebiliyoruz ben bulamadım da😂

Buyrun efendim amme hizmeti 😂😂
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
:anneadayı:ANNE ADAYITRANSFER TARİHİEMBRİYODURUM
NUR SEYDAEKİM2 EMRBİYOERTELENDİ

@aejjari

EKİM
@sev9EKİM
@kahveseverkedi91EKİM
V vera_61 EKİM2 embriyo
@anonim321EKİM
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 20 EKİM
@Themiscan28 EYLÜL:anneadayı: :KK200:
@izmirlibjkkartalEKİM
@Petunya508EKİM
@Mystery306EKİM
@Arwen27EKİM
@Cotton Candy2 EKİM
@Minelsu66Ekim:anneadayı::KK200:
@HepmigencizHepmiguzel5 EKİM
@hasretimegemEKİM
@Aliece6 EKİM2 EMBRİYO
@mombaby3 EKİM2 EMBRİYO:anneadayı: :KK200:
@bussra265 EKİM1 EMBRİYO
@gguullll llll2 ekim2 embriyo
@Zuyalist4 ekim1 embriyo:anneadayı: :KK200:
@Bidebayilistersenferiha10 ekim1embriyo
@bendenizisimsiz23 ekim1 embriyo
1 1649y Ekim1 embriyo
@motyl20 ekim1 embriyo
G Gnccakmak 12 ekim2 embriyo
@Aylaaaaaa9 ekim2 embriyo
@birlena17 ekim2 embriyo

sağol kuzum teşekkür ederim, dört senelik evliyiz. bu süreç içinde hiç gebelik oluşmadı , adet düzensizliklerim de vardı. AMH seviyem çok düşüktü. o yüzden tüp bebek kararı aldık. dondurulmuş embriyo. 12 haziranda yumurtalarım toplandı. toplam 8 yumurtadan 6 tanesi döllendi. 2 tanesi dondurulmuş 5. gün embriyolarım vardı. biri 6 ekimde transfer edildi. siz sanırım transfer bekleme aşamasındasınız, bol su için , bol bol yeşil yapraklı sebzeler yiyin , kuru baklagiller özellikle yeşil mercimek , kabak çekirdeğini bol bol tüketin, kahve içiyorsanız içmeyin , yeşil çay tercih edin kahve yerine. ben de çok üzüldüm ama olumsuzuna hazırdım hayırlısı olsun herşey allahtan
Ewt beklemedeyim transfer için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bakalım. Hayırlısı inşallah

Canım çok teşekkür ederim. Sevtap hocayı da hemen listeme ekledim.

Canım herşeyimizin normal olduğunu söylüyor doktorumuz. Doğal yolla gebelik olur dendiği için bu kadar çok denedik kuzum. Benim FSH 11.8 ; eşimin spermi toplam 130 milyondu, en son 80 milyona düştü. İleri hareketimiz düşük %2 civarı, %40 hareketli, %58 hareketsiz sperm. 19 ay oldu. 4 aşılama oldum. Malesef olumlu sonuç alamadık. Yaş 35 olunca daha fazla beklemek istemedim. Sence de tüp bebek vaktim gelmiş değil mi? İnan bu kararı almak çok zordu benim için.
İleri hareket düşükse nasıl aşılama oluyor ki aşılamanın mantığı yumurtaları büyütüp spermi rahmin içine gönderip yumurtayla döllenmesini sağlamak ve bunun içinde ileri hareketin %32 olması gerek normal gebelik için. Canım bence hiç vakit kaybetme zaten iğneler rahim dinlendirme falan derken minimum iki ay sürüyor bu süreç maddi olarak da müsaitsen hemen başla

Canım çok teşekkür ederim. Sevtap hocayı da hemen listeme ekledim.

Canım herşeyimizin normal olduğunu söylüyor doktorumuz. Doğal yolla gebelik olur dendiği için bu kadar çok denedik kuzum. Benim FSH 11.8 ; eşimin spermi toplam 130 milyondu, en son 80 milyona düştü. İleri hareketimiz düşük %2 civarı, %40 hareketli, %58 hareketsiz sperm. 19 ay oldu. 4 aşılama oldum. Malesef olumlu sonuç alamadık. Yaş 35 olunca daha fazla beklemek istemedim. Sence de tüp bebek vaktim gelmiş değil mi? İnan bu kararı almak çok zordu benim için.
Benim eşimden kaynaklı olduğu için laboratuvarı iyi olan bir merkezle yola başladık çünkü doktordan ziyade embriyolar için laboratuvarın daha iyi olması önemli tabi doktorunda uyguladığı tedavi yöntemleri de ilaçlar da. Ben Diyarbakır bahçeciye gidiyorum zaten bu tarz merkezler her yerde olmadığı için ve insanlarda kısırlık daha da yaygınlaştığı için yoğun olmasını ben sıkıntı etmiyorum çünkü benim muayenem ve bilgilendirmem olması gerektiği gibi oluyor ve beni tatmin ediyor evime 2 saat uzaklıkta herhangi bir tüp bebek merkezini seçmedim çünkü dünya kadar para veriyoruz ve buna değsin istiyoruz sende ona göre araştırmanı yap canım

:anneadayı:ANNE ADAYITRANSFER TARİHİEMBRİYODURUM
NUR SEYDAEKİM2 EMRBİYOERTELENDİ

@aejjari

EKİM
@sev9EKİM
@kahveseverkedi91EKİM
V vera_61 EKİM2 embriyo
@anonim321EKİM
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 20 EKİM
@Themiscan28 EYLÜL:anneadayı: :KK200:
@izmirlibjkkartalEKİM
@Petunya508EKİM