2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anne adaylarımmmm
Bugün bir sürü peş peşe pozitif haberlerimiz gelecek.Olumlu düşünelim olur mu Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bizleri hüsrana uğratmasın aminnn
Günaydın canım Rabbimin izniyle bu defa sağlıkla sıhhatle evlatlarımız tutunacak ve sağlıkla sıhhatle doğurup büyüteceğiz inşallah

Yok bu ilaç yumurtanın kendi kendine çatlamasını engellemek için verildi. Oxotide yerine bunları kullandım ben
biraz fazla geldi banada o yüzden sordum, ben tarlusal kullanıyorum yumurtalarımın çatlamasını engellemek için şuan i,kinci kutudan gidiyorum. bende o kadar fazla kutu mu kullanıcam acaba

Kızlar benden az önce leke geldi. Açık kahverengi gibi. Hemşireyi aradım ilaçlarımı alıp almadığımı sordu. Takip et biraz dedi eğer yine olursa bir tane daha prolutex vurursun dedi
canımmm sanli yerleşme kanaması gibi geldi bana da söyldiğin
Çiçeğim var gözüküyor vallahi
Kizlar bisey sorcam fitili atarken 2 gundur bi degisiklik dikkatimi cekti sanki sismismi desem daralmismi desem basina gelen varmi
evet evet o bende de var aşırı bi şişlik önce tek taraflıydı şimdi iki tarafta da var sanki elime geliyor hatta
Şişip daraldığını bilmem ama bişey diyeyim mi bende zor atıyorum dün farkettim hatta üzüldüm tam gitmemiş olabilir mi diye
evet ilk zamanlar yoktu son 4 gündür var takip ediyorum yavas yavas şişmeye başladı dün fitil attığımda iki tarafta şişti
Test günüm normalde yarın ama bu akşam yaptım. 388 çıktı
tebrik edelim canım benim
Kızlar ben çok heyecanlıyım ya sabah kan vericem ya uyuyamıyorum
canım kan verdin miii?

Kızlar bugün 9. günüm ilk idrar ile gurursuz şekilde elimde kalan son erken gebelik testini yine yaptım yine aldım boyumun ölçüsünü Zaten olsa çıkardı kesinlikte tutmadığına artık ikna olabildim yüzsüz gibi test yapıp durdum yok işte hala bi arsız umut ki gidiyordu Yarın kan testi günüm hiç gitmek bile istemiyorum ama Dr. idrar testi yaptırdığımı söylesem kızar kan isteyecek bugün konuşucam kabul ederse bu akşam yaptırayım mı sorucam

Yaptır bakalım kanı ne olacak

Gençler benim dünki kahverengi leke akşam pembe olarak geldi. Az önce hemşireye söyledim coraspini kes iğneleri günde iki tane vur dedi. Kötü bir şeye işaret mi dedim. Adet kanaması da olabilir embriyonun tutunma kanaması da olabilir net bir şey söyleyemeyiz ama devamlı bir kanama olmaması bizim için iyiye işaret dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…