2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Tiniminimavihanim
Ben bugün doktorla konuştum zercan hanimla.
Kafamdaki soruları sordum anlattı sağolsun süreci.
İlaçla ilgili 10-15 bin arası tutar dedi, anlatırken 7-8 gün iğne gobekten, çatlatma iğnesi felan dedi. Doktorun güncel olac fiyatlarindan haberi mi yok acaba, daha az mı ilaç kullanacak durumuma göre ?

Canım o tahmini olarak söylemiş olabilir ama sonuçta iğnenin vereceği cevap önemli

Mesela ben 3 kalem yumurta geliştirici ilaç kullandım belki sen daha az kullanacaksın
Belli aralıklarla kontrole gidip yumurtaların boyutuna bakacak

Canım 20-25 civarı ilaç düşünmüştük, doktor 10-15 deyince eşim önümüzdeki adet dönemi başlayalım diyor.
20-25 te bir ay daha beklememiz gerekecek.
Sıkıntıya düşmemek için bir ay daha mı beklesem acaba ?
Bir de öncesinde kullandigin bir ilaç takviye var mı, doktor bundan bahsetmedi bende sormayı unuttum.
Diğer ilaçların hepsi adetin 2-3. Günü doktora gidildiğinde başlayacak sanırım.

Kizlar bisey sorcam fitili atarken 2 gundur bi degisiklik dikkatimi cekti sanki sismismi desem daralmismi desem basina gelen varmi
Bende de bugün vajinada yanma başladı transferin ikinci günündeyim sizlerde de oldu mu normal mi acaba enfeksiyon kapmış olabilir miyim

Şöyle mesela ben yanlış hatırlamıyorsam oxodite aldım mesela bu taze transfer için verilen ilaç o 8.500 tutmuştu ağustos ayında5 kutusu, gonal f leri pek hatırlamıyorum çünkü rapor çıkınca bi kısmını geri aldık. Ama raporsuz sanki 8 bini bulmuştu o da. Bu arada taze olmazsa mesela başka ilaç kullanıyorsun o 100 lira falan ucuz. Oksaparlar var birde pek hatırlamıyorum onu da ama başka da bişey yok Aslında doktor sanki mantıklı söylemiş gibi geldi

Bende de bugün vajinada yanma başladı transferin ikinci günündeyim sizlerde de oldu mu normal mi acaba enfeksiyon kapmış olabilir miyim
Bende hafif bir yanma olmuştu sonra kaşıntıyla yara başladı doktora sordum fitili kesti onun yerine göbekten iğne verdi. Sen doktorla ya da hemşireyle konuş canım yarın.

Ben aldığım ilaçları kaydetmiştim toplamda 25 bin vermişiz ama ben 16-17 kutu gonapeptyl kullandım mesela ondan da çok tutmuş olabilir

Canim gunluk 400 mg dan fazla follik asit almamak gerekirmis sadece ilactaki folik asit miktarina bak

Canım dediğin gibi istersen bir adet dönemi daha bekleyin ama işte şöyle de bir şey var ara ara zamlar olduğu için mesela ben diyorum ki keşke bu tüp bebeğe başlamadan bir ay önce başlasaydım

Ben argifertil diye ilaç takviyesi kullandım yumurta kalitesi için onuda sen sor
Banada 15.000 anca tutar demişlerdi işin içine girince rengi biraz değişiyor canımm
Erken çatlama olmasın diye iğne ayrı
Yumurta geliştirici ayrı kan sulandırıcı ayrı vs vs

Gonalf 900 bir kalemi 5700 dü canım
Oksaparı da 900 almıştım

Mesela rahim dinlendirme yapacak mı canım ı ne öneriyor onuda sor biliyorsun vitamin takviyeler cidden pahalı belki sana onu önermecek belki dediği gibi tutacak fiyat tamamen senin gidişata göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…