2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Allah Allah niye böyle olduk kızlar öğrenen olursa yazsın buraya ay hep geldi bi kısmı ilaçların sinir oldum
Fitili aldıktan sonra yarım saat yatıyor musun. Bana öyle demişti hemşire. İlk günler hiçbir parça gelmiyordu sonradan gelmeye başladı ama o da normalmiş içeride emilen emiliyormuş zaten

Fitili aldıktan sonra yarım saat yatıyor musun. Bana öyle demişti hemşire. İlk günler hiçbir parça gelmiyordu sonradan gelmeye başladı ama o da normalmiş içeride emilen emiliyormuş zaten
Evett canım bugun dikkat ettim önceden gelmiyordu şimdi geliyor

Evet evet yatıyorum dikkat ediyorum ona banada fazlası gelebilir demişti ama bende sonradan olunca biraz tedirgin oldum belki de kalınlaştıkça rahim fazla geliyordur atıyordur

Merhaba arkadaslar guncel tup bebek igne fiyatlarini bilen varmi gonal f ler nekadar suan
:anneadayı:ANNE ADAYITRANSFER TARİHİEMBRİYODURUM
NUR SEYDAEKİM2 EMRBİYOERTELENDİ

@aejjari

EKİM
@sev9EKİM
@kahveseverkedi91EKİM
V vera_61 EKİM2 embriyo
@anonim321EKİM
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 20 EKİM
@Themiscan28 EYLÜL:anneadayı: :KK200:
@izmirlibjkkartalEKİM
@Petunya508EKİM
@Mystery306EKİM
@Arwen27EKİM
@Cotton Candy2 EKİM
@Minelsu66Ekim:anneadayı::KK200:
@HepmigencizHepmiguzel5 EKİM
@hasretimegemEKİM
@Aliece6 EKİM2 EMBRİYO
M mombaby 3 EKİM2 EMBRİYO:anneadayı: :KK200:
@bussra265 EKİM1 EMBRİYO
@gguullll llll2 ekim2 embriyo
@Zuyalist4 ekim1 embriyo:anneadayı: :KK200:
@Bidebayilistersenferiha10 ekim1embriyo
@bendenizisimsiz23 ekim1 embriyo
@1649yEkim1 embriyo
@motyl20 ekim1 embriyo
@Gnccakmak12 ekim2 embriyo
A Aylaaaaaa 9 ekim2 embriyo
@birlena17 ekim2 embriyo
Merha

Mesela rahim dinlendirme yapacak mı canım ı ne öneriyor onuda sor biliyorsun vitamin takviyeler cidden pahalı belki sana onu önermecek belki dediği gibi tutacak fiyat tamamen senin gidişata göre🌸
Sordum canım rahim dinlendirmeye o an karar vereceğiz diyor. Toplanan yumurta kalitesi belli edecek, yada rahimde kist oluyir bazen ondan sonraki aya bırakıyoruz dedi. Bu hafta bir daha konuşup önümüzdeki adet dönemi planlayıp, öncesinde kullanmam gereken vitaminler var diye sorayım.

Sen öncesinde biraeyler kullanmış mıydın ?

:anneadayı:ANNE ADAYITRANSFER TARİHİEMBRİYODURUM
NUR SEYDAEKİM2 EMRBİYOERTELENDİ

@aejjari

EKİM
@sev9EKİM
@kahveseverkedi91EKİM
V vera_61 EKİM2 embriyo
@anonim321EKİM
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 20 EKİM
@Themiscan28 EYLÜL:anneadayı: :KK200:
@izmirlibjkkartalEKİM
@Petunya508EKİM
@Mystery306EKİM
@Arwen27EKİM
@Cotton Candy2 EKİM
@Minelsu66Ekim:anneadayı::KK200:
@HepmigencizHepmiguzel5 EKİM
@hasretimegemEKİM
@Aliece6 EKİM2 EMBRİYO
M mombaby 3 EKİM2 EMBRİYO:anneadayı: :KK200:
@bussra265 EKİM1 EMBRİYO
@gguullll llll2 ekim2 embriyo
@Zuyalist4 ekim1 embriyo:anneadayı: :KK200:
@Bidebayilistersenferiha10 ekim1embriyo
@bendenizisimsiz23 ekim1 embriyo
@1649yEkim1 embriyo
@motyl20 ekim1 embriyo
@Gnccakmak12 ekim2 embriyo
A Aylaaaaaa 9 ekim2 embriyo
@birlena 17 ekim2 embriyo
Test günüm normalde yarın ama bu akşam yaptım. 388 çıktı 😍

Sordum canım rahim dinlendirmeye o an karar vereceğiz diyor. Toplanan yumurta kalitesi belli edecek, yada rahimde kist oluyir bazen ondan sonraki aya bırakıyoruz dedi. Bu hafta bir daha konuşup önümüzdeki adet dönemi planlayıp, öncesinde kullanmam gereken vitaminler var diye sorayım.

Sen öncesinde biraeyler kullanmış mıydın ?
Çok doğru söylemiş canımm Doktor Hanım olması gerektiği gibi.
Ben öncesi sadece Argifertil Woman ilacını kullandım beslenmeme de bir tık dikkat ettim🩷

Kızlar aranızda ankarada olan var mı? Nereyi önerirsiniz? Çok yeniyim bu konuda. 4. Aşılamamda tutmadı. Artık tüp bebek deneyeceğim. Bugün adetimin birinci günü. Yarın veya cuma gün hemen gitmek istiyorum. Lütfen bana önerilerde bulunun canlarım. Bir de fiyat bilgisi verebilir misiniz? Bugün görüştüğüm yer 35 bin + ilaç parası dedi. İlaç parası ortalama ne kadar tutuyor?

Kızlar aranızda ankarada olan var mı? Nereyi önerirsiniz? Çok yeniyim bu konuda. 4. Aşılamamda tutmadı. Artık tüp bebek deneyeceğim. Bugün adetimin birinci günü. Yarın veya cuma gün hemen gitmek istiyorum. Lütfen bana önerilerde bulunun canlarım. Bir de fiyat bilgisi verebilir misiniz? Bugün görüştüğüm yer 35 bin + ilaç parası dedi. İlaç parası ortalama ne kadar tutuyor?
35 bin çok iyi fiyat vermişler. Ben İstanbul bahceci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım 53 bin merkez 30 a yakin da ilaçlar tuttu balikesirde yaşıyorum git gel 100 bini geçti. Ama malesef negatif oldu 2 gündür kendimi toparlayama çalışıyorum

X