- 20 Aralık 2020
- 17.083
- 75.634
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.521
Olleeyy kuzuucumm kavuşmalarımız yakındırÇiçeğimm yarın son kontrol benim de belli oluyor transfer tarihimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olleeyy kuzuucumm kavuşmalarımız yakındırÇiçeğimm yarın son kontrol benim de belli oluyor transfer tarihimm
Ay sizin pozitif sonuç mu vardı Allahım inşallah hayırlı bir belirtidir bu da uçan kuşa ümit bağlar oldukBende anlamadım canım pozitif gordugumden beri boyle gundenn gune dahada zor gidiyo hatta rahatsiz ediyor sanki hala ordaymis givi his oluyor
Fitili aldıktan sonra yarım saat yatıyor musun. Bana öyle demişti hemşire. İlk günler hiçbir parça gelmiyordu sonradan gelmeye başladı ama o da normalmiş içeride emilen emiliyormuş zatenAllah Allah niye böyle olduk kızlar öğrenen olursa yazsın buraya ay hep geldi bi kısmı ilaçların sinir oldum
Evett canım bugun dikkat ettim önceden gelmiyordu şimdi geliyorFitili aldıktan sonra yarım saat yatıyor musun. Bana öyle demişti hemşire. İlk günler hiçbir parça gelmiyordu sonradan gelmeye başladı ama o da normalmiş içeride emilen emiliyormuş zaten
Evet evet yatıyorum dikkat ediyorum ona banada fazlası gelebilir demişti ama bende sonradan olunca biraz tedirgin oldum belki de kalınlaştıkça rahim fazla geliyordur atıyordurFitili aldıktan sonra yarım saat yatıyor musun. Bana öyle demişti hemşire. İlk günler hiçbir parça gelmiyordu sonradan gelmeye başladı ama o da normalmiş içeride emilen emiliyormuş zaten
MerhaMerhaba arkadaslar guncel tup bebek igne fiyatlarini bilen varmi gonal f ler nekadar suan
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM NUR SEYDA EKİM 2 EMRBİYO ERTELENDİ @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM V vera_61 EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim 20 EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM @Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM @Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO M mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo @bendenizisimsiz 23 ekim 1 embriyo @1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo @Gnccakmak 12 ekim 2 embriyo A Aylaaaaaa 9 ekim 2 embriyo @birlena 17 ekim 2 embriyo
İnşallah bu sefer pozitifi görürsün EcecimmBenim de bu Cuma transferim var :) İkinci denemem olacak
İnş bakalım :) İlkinde pozitifi gördüm ama 8.haftada kalbi durdu. Bu sefer doğal siklus transferi yapılıyor umarım hayırlısıyla kucağıma alırımİnşallah bu sefer pozitifi görürsün Ececimm
Sordum canım rahim dinlendirmeye o an karar vereceğiz diyor. Toplanan yumurta kalitesi belli edecek, yada rahimde kist oluyir bazen ondan sonraki aya bırakıyoruz dedi. Bu hafta bir daha konuşup önümüzdeki adet dönemi planlayıp, öncesinde kullanmam gereken vitaminler var diye sorayım.Mesela rahim dinlendirme yapacak mı canım ı ne öneriyor onuda sor biliyorsun vitamin takviyeler cidden pahalı belki sana onu önermecek belki dediği gibi tutacak fiyat tamamen senin gidişata göre
Test günüm normalde yarın ama bu akşam yaptım. 388 çıktı
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM NUR SEYDA EKİM 2 EMRBİYO ERTELENDİ @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM V vera_61 EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim 20 EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM @Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM @Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO M mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo @bendenizisimsiz 23 ekim 1 embriyo @1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo @Gnccakmak 12 ekim 2 embriyo A Aylaaaaaa 9 ekim 2 embriyo @birlena 17 ekim 2 embriyo
Tebrik ederim darisi basimiza rabbim saglikla ilerletsinTest günüm normalde yarın ama bu akşam yaptım. 388 çıktı
Hayırlı olsun Senin adına çok sevindim.Test günüm normalde yarın ama bu akşam yaptım. 388 çıktı
Tebrikler canım hayırlı olsunTest günüm normalde yarın ama bu akşam yaptım. 388 çıktı
Çok doğru söylemiş canımm Doktor Hanım olması gerektiği gibi.Sordum canım rahim dinlendirmeye o an karar vereceğiz diyor. Toplanan yumurta kalitesi belli edecek, yada rahimde kist oluyir bazen ondan sonraki aya bırakıyoruz dedi. Bu hafta bir daha konuşup önümüzdeki adet dönemi planlayıp, öncesinde kullanmam gereken vitaminler var diye sorayım.
Sen öncesinde biraeyler kullanmış mıydın ?
Evet canım hemşire folbiol mgsi fazla gelir. Diğerini kullan dedi. Zaten onu kullanıyordum, bugün ismini hatırmayıp yanlışlıkla aldım folbiolCanim gunluk 400 mg dan fazla follik asit almamak gerekirmis sadece ilactaki folik asit miktarina bak
Kan sulandırıcı kullanın mutlakaİnş bakalım :) İlkinde pozitifi gördüm ama 8.haftada kalbi durdu. Bu sefer doğal siklus transferi yapılıyor umarım hayırlısıyla kucağıma alırım
Geçen sefer hem oksopar hem de coraspirin kullanıyordum. Daha beter kanamam oldu düşüğün sebebi olarak embriyonun genetiği iyi seğildir dedilerKan sulandırıcı kullanın mutlaka
35 bin çok iyi fiyat vermişler. Ben İstanbul bahceci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım 53 bin merkez 30 a yakin da ilaçlar tuttu balikesirde yaşıyorum git gel 100 bini geçti. Ama malesef negatif oldu 2 gündür kendimi toparlayama çalışıyorumKızlar aranızda ankarada olan var mı? Nereyi önerirsiniz? Çok yeniyim bu konuda. 4. Aşılamamda tutmadı. Artık tüp bebek deneyeceğim. Bugün adetimin birinci günü. Yarın veya cuma gün hemen gitmek istiyorum. Lütfen bana önerilerde bulunun canlarım. Bir de fiyat bilgisi verebilir misiniz? Bugün görüştüğüm yer 35 bin + ilaç parası dedi. İlaç parası ortalama ne kadar tutuyor?
Ben doğuma kadar oksapar kullandım herhangi bir sorun yaşamadım canım.Geçen sefer hem oksopar hem de coraspirin kullanıyordum. Daha beter kanamam oldu düşüğün sebebi olarak embriyonun genetiği iyi seğildir dediler