- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.481
Ya yemin ederim bunu ben bunu hissediyorum. Bunun acımlaması nedır acaba? İlk zamanlar gıbı ıyıce ıttıremıyorum garıp bırseyKizlar bisey sorcam fitili atarken 2 gundur bi degisiklik dikkatimi cekti sanki sismismi desem daralmismi desem basina gelen varmi
Aynen sanki ici sismis gibiYa yemin ederim bunu ben bunu hissediyorum. Bunun acımlaması nedır acaba? İlk zamanlar gıbı ıyıce ıttıremıyorum garıp bırsey
Ne yöndeHerhangi bi belirti degisiklik varmi
İnşaallah canım Allah razı olsunÇiçeğim tamamen yatak istirahati yap inşallah güzel şeylerin habercisidir kanamanı kontrol et
Allah’ım inşallah pozitifsindır çok çok sevinirim
İnşaallah iyiye işarettir canım. Yatıyorum zaten öyle hemşireyle de konuştum şimdilil yok kanama. Olursa iğne vurcamCanım bu iyi birşey. Hemen yat ani hareket etme. Artarsa hemşireni ara olmassa acile git
Dikkat et . inşallah kanama olmazİnşaallah iyiye işarettir canım. Yatıyorum zaten öyle hemşireyle de konuştum şimdilil yok kanama. Olursa iğne vurcam
Bana da olmuştu o hemşireye sormuştum kendini kasıyorsundur rahatla gevşe öyle fitili koy demiştiKizlar bisey sorcam fitili atarken 2 gundur bi degisiklik dikkatimi cekti sanki sismismi desem daralmismi desem basina gelen varmi
İnşaallah canımDikkat et . inşallah kanama olmaz
Ben ilk gittiğimde folidoce vermişti doktor. Bu doktorum pragnacare verdi. Sadece folik değil vitamin falan da var içindeKızlar ben ilk gebeliğimde folic-1 kullanmıştım. Şuan tekrar gittiğimde folidoce kullanmamış önerdiler. Onu kullanıyordum. Elimde bitince eczaneye gittim adını hatırlayamadım folbiol aldım. Folidoce b12 de içeriyormuş sanırım. Çok fark yaratır mı siz )hangisini kullanıyorsunuz?
Şişip daraldığını bilmem ama bişey diyeyim mi bende zor atıyorum dün farkettim hatta üzüldüm tam gitmemiş olabilir mi diyeKizlar bisey sorcam fitili atarken 2 gundur bi degisiklik dikkatimi cekti sanki sismismi desem daralmismi desem basina gelen varmi
Ayy Vera hadi inşallahKızlar benden az önce leke geldi. Açık kahverengi gibi. Hemşireyi aradım ilaçlarımı alıp almadığımı sordu. Takip et biraz dedi eğer yine olursa bir tane daha prolutex vurursun dedi
Bana da folidoce verdiler hiç bir fikrim yokKızlar ben ilk gebeliğimde folic-1 kullanmıştım. Şuan tekrar gittiğimde folidoce kullanmamış önerdiler. Onu kullanıyordum. Elimde bitince eczaneye gittim adını hatırlayamadım folbiol aldım. Folidoce b12 de içeriyormuş sanırım. Çok fark yaratır mı siz )hangisini kullanıyorsunuz?
Amin canımcımm beraber verelim muştuyu inşaallahAyy Vera hadi inşallah
Kuzucum hadi o iğneyi yaptır istersen birde gebelik testi yapsanaKızlar yine geldi leke
İğneyi yapıcam şimdi ama test yok elimdeKuzucum hadi o iğneyi yaptır istersen birde gebelik testi yapsana
İste zor giriyor ilk oyle degildi sanki orasi daralmis gibi bakalim vardir heralde bi hayriŞişip daraldığını bilmem ama bişey diyeyim mi bende zor atıyorum dün farkettim hatta üzüldüm tam gitmemiş olabilir mi diye