- Konu Sahibi ananasmango
- #2.461
Evet bu da öyleAşılamada rahme bir aparat takılıyordu. Bunda mi öyle acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu da öyleAşılamada rahme bir aparat takılıyordu. Bunda mi öyle acaba ?
Tup bebek yapma sebebiniz erkek faktörü mütransfer gununu saymazsak 8.gun dicem ama sabah 5:00 de yaptım.
5.gun embrıyosu
Gecmis olsun çok üzüldüm hersyede vardır hayır tup bebek yapma sebebiniz neydi bide kaçıncı gün embriyo ve tazemj dondurulmuşmuGünaydın herkese bugün test günümdü. Yaptırdım ve sonucum negatif. Böyle olacağını tahmin etmiştim zaten , içim buruldu tabii. Bir tane daha dondurulmuş embriyom var , ilk transferim olduğu için süreç nasıl işler bilmiyorum. İkinci transferi ne zaman yapıyorlar bilgisi olan cevaplayabilir mi ?
ben 3 yıl once buyuk bir laproskopi amelıyatı oldum, sonrasında rahımde yapısıklıklar vesaıre ugrastık. Oyuzden tup bebek ama tabi bu surecte spermıyom ıstendıgınde ogrendık orta hallı sekıl bozuklugu ve yavaşlıkta varmısTup bebek yapma sebebiniz erkek faktörü mü
Gecmis olsun çok üzüldüm hersyede vardır hayır tup bebek yapma sebebiniz neydi bide kaçıncı gün embriyo ve tazemj dondurulmuS
sağol kuzum teşekkür ederim, dört senelik evliyiz. bu süreç içinde hiç gebelik oluşmadı , adet düzensizliklerim de vardı. AMH seviyem çok düşüktü. o yüzden tüp bebek kararı aldık. dondurulmuş embriyo. 12 haziranda yumurtalarım toplandı. toplam 8 yumurtadan 6 tanesi döllendi. 2 tanesi dondurulmuş 5. gün embriyolarım vardı. biri 6 ekimde transfer edildi. siz sanırım transfer bekleme aşamasındasınız, bol su için , bol bol yeşil yapraklı sebzeler yiyin , kuru baklagiller özellikle yeşil mercimek , kabak çekirdeğini bol bol tüketin, kahve içiyorsanız içmeyin , yeşil çay tercih edin kahve yerine. ben de çok üzüldüm ama olumsuzuna hazırdım hayırlısı olsun herşey allahtanGecmis olsun çok üzüldüm hersyede vardır hayır tup bebek yapma sebebiniz neydi bide kaçıncı gün embriyo ve tazemj dondurulmuşmu
Benim de bu Cuma transferim var :) İkinci denemem olacak
Veracımm yerleşmee kanaması olabilirKızlar benden az önce leke geldi. Açık kahverengi gibi. Hemşireyi aradım ilaçlarımı alıp almadığımı sordu. Takip et biraz dedi eğer yine olursa bir tane daha prolutex vurursun dedi
Olmuş olmuşşş canımm hayırlı olsunnn inşAllahMerhaba kızlar geçende atmıştım testimi bugün gene denedim 9.gün anında 1 dk içinde çıktı çizgi test günüm cumartesi ama hep korkuyorum inş olmuştur diyorım valla sevinemiyorum bile çok değişik hep korku
İnşaallah canım bir an çok korktum hemşireyle konuşunca rahatladım. Coraspin içtin mi dedi evet dedim iğneyi sordu vurdun mu diye evet dedim. O zaman kontrol et dedi işte. Bir de yat dinlen günün kalanını yoğun geçirme dediVeracımm yerleşmee kanaması olabilir
Çiçeğim tamamen yatak istirahati yap inşallah güzel şeylerin habercisidir kanamanı kontrol etİnşaallah canım bir an çok korktum hemşireyle konuşunca rahatladım. Coraspin içtin mi dedi evet dedim iğneyi sordu vurdun mu diye evet dedim. O zaman kontrol et dedi işte. Bir de yat dinlen günün kalanını yoğun geçirme dedi
Canım bu iyi birşey. Hemen yat ani hareket etme. Artarsa hemşireni ara olmassa acile gitKızlar benden az önce leke geldi. Açık kahverengi gibi. Hemşireyi aradım ilaçlarımı alıp almadığımı sordu. Takip et biraz dedi eğer yine olursa bir tane daha prolutex vurursun dedi
İnşallah cnm . Rabb'im yüzünü güldürsün inşMerhaba kızlar sabah kan vericem 5. Gün ve 6. Günde teste negatif gördüm ama allahtan ümit kesilmez dua edin bana
Merak etme var duruyor. Kanını bekleMerhaba kızlar geçende atmıştım testimi bugün gene denedim 9.gün anında 1 dk içinde çıktı çizgi test günüm cumartesi ama hep korkuyorum inş olmuştur diyorım valla sevinemiyorum bile çok değişik hep korku
Amin inşallah canımİnşallah cnm . Rabb'im yüzünü güldürsün inş
Herhangi bi belirti degisiklik varmiMerak etme var duruyor. Kanını bekle