2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar asil test gunum cuma ama ben bugun yani 9. gunumde kan verdim. Yurtdisinda yasiyorum ve burada malesef turkiyede ki gibi hizli islemiyor hic birsey sonucu yarin alicam. Neredeyse hic umudum yok cunku idrar testleri negatif ama oldu da idrarda gozukmedi, kanda 9. gunde gozukme imkani var midir?

Gecmis olsun çok üzüldüm hersyede vardır hayır tup bebek yapma sebebiniz neydi bide kaçıncı gün embriyo ve tazemj dondurulmuşmu

Gecmis olsun çok üzüldüm hersyede vardır hayır tup bebek yapma sebebiniz neydi bide kaçıncı gün embriyo ve tazemj dondurulmuS

Gecmis olsun çok üzüldüm hersyede vardır hayır tup bebek yapma sebebiniz neydi bide kaçıncı gün embriyo ve tazemj dondurulmuşmu
sağol kuzum teşekkür ederim, dört senelik evliyiz. bu süreç içinde hiç gebelik oluşmadı , adet düzensizliklerim de vardı. AMH seviyem çok düşüktü. o yüzden tüp bebek kararı aldık. dondurulmuş embriyo. 12 haziranda yumurtalarım toplandı. toplam 8 yumurtadan 6 tanesi döllendi. 2 tanesi dondurulmuş 5. gün embriyolarım vardı. biri 6 ekimde transfer edildi. siz sanırım transfer bekleme aşamasındasınız, bol su için , bol bol yeşil yapraklı sebzeler yiyin , kuru baklagiller özellikle yeşil mercimek , kabak çekirdeğini bol bol tüketin, kahve içiyorsanız içmeyin , yeşil çay tercih edin kahve yerine. ben de çok üzüldüm ama olumsuzuna hazırdım hayırlısı olsun herşey allahtan

Çiçeğim tamamen yatak istirahati yap inşallah güzel şeylerin habercisidir kanamanı kontrol et
Allah’ım inşallah pozitifsindır çok çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…