2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

aynen öyle hayırlısı olsun napalım kısmet böyleymiş... ben de biraz dinlenmek istiyorum o kadar çok yoruldum ki
Çok haklısın çok iyi anlıyorum. Ben ikinci denemenin negatif sonucunu aldıktan sonra ara verdiğimizde o kadar rahatladım ki insan içindeyken farkına varamıyor ne kadar yıprandığının

Valla napim bilemedm simdi alsam elimde var diye dayanamayip yapicam ilk idrari yarini bekleyemicem sonuctan cok korkuyrm o yüzden almaya bile cesaret edemiytm cuma test gunum

Bana baya yardım etti hemşire. Sedyeden sedyeye geçerken acele etme falan dedi çok sıkışıksan sürgü getiririz çekinme söyle dedi. Wcye gideceğim zaman hemşire geldi kaldırdı beni kapıya kadar kolumdan tuttu odaya geri götürdü baya ilgilendi Allah razı olsun

Arkadaşlar merhaba ben de transfer için bekliyorum ama çok da korkuyorum. Çok agri oluyor mu transfer sırasında. Benim acı eşiğim çok düşük. Bi de idrar meselesi çok korkutucu.

Arkadaşlar merhaba ben de transfer için bekliyorum ama çok da korkuyorum. Çok agri oluyor mu transfer sırasında. Benim acı eşiğim çok düşük. Bi de idrar meselesi çok korkutucu.
Benim de acı eşiğim düşüktür normalde ama öyle ağrılı bir durum olmuyor. Kendini çok kasma sakin kalmaya çalış 5-10 dklık iş. İdrar konusu da korkutmasın tutabilirsen tut tutamazsan sürgü verirler

Aşılamada rahme bir aparat takılıyordu. Bunda mi öyle acaba ?

Benim muayene sırasında da canım acıyor. Ondan korkuyorum. Ama yapacak bir şey yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…