-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.441
Çok haklısın çok iyi anlıyorum. Ben ikinci denemenin negatif sonucunu aldıktan sonra ara verdiğimizde o kadar rahatladım ki insan içindeyken farkına varamıyor ne kadar yıprandığınınaynen öyle hayırlısı olsun napalım kısmet böyleymiş... ben de biraz dinlenmek istiyorum o kadar çok yoruldum ki
Valla napim bilemedm simdi alsam elimde var diye dayanamayip yapicam ilk idrari yarini bekleyemicem sonuctan cok korkuyrm o yüzden almaya bile cesaret edemiytm cuma test gunumCanım suna karar ver, Tek bır gunde test sonucunu beklemek bana daha zor gelıyor.
Boyle test gunu dıyorum bırseyler var sakın ol ama saglıklımı olacak bellı degıl.
İlk transferımde boyle degıldım tabı testte pozıtıfı gordum ya hersey oldu bıttı sandım sonradan kımyasal cıkınca yıkım oldu.
Bana baya yardım etti hemşire. Sedyeden sedyeye geçerken acele etme falan dedi çok sıkışıksan sürgü getiririz çekinme söyle dedi. Wcye gideceğim zaman hemşire geldi kaldırdı beni kapıya kadar kolumdan tuttu odaya geri götürdü baya ilgilendi Allah razı olsunValla helal olsun bacım komik karşılayanı Allah’a havale ediyorum benim doktorlar da aynı kafa ameliyathane de sedyeden sedyeye bile kendim atladım koydukları bi dk içinde valla sizde de mi böyle oldu ben anlamadım bu işten bişey
Bence bekle iki gün kalmış şurdaValla napim bilemedm simdi alsam elimde var diye dayanamayip yapicam ilk idrari yarini bekleyemicem sonuctan cok korkuyrm o yüzden almaya bile cesaret edemiytm cuma test gunum
Yapacaksan eğer sabah ilk idrarla yapben 2 kez yaptım fortestle biri ilk idrar 7. gündü biri öğlen 6. gündüü. Test yok gidip alayım iş yerindeyim ama çıkmaz yine çünkü bende yok
Agri olmuyor yani benim olmadi idrarda beni odaya getirdiklerinde altima ordek kotdular o sekilde kalkmadan yaptimArkadaşlar merhaba ben de transfer için bekliyorum ama çok da korkuyorum. Çok agri oluyor mu transfer sırasında. Benim acı eşiğim çok düşük. Bi de idrar meselesi çok korkutucu.
Haklosin beklicek bugun bitti yarinda biterse zaten ertesi sabah testBence bekle iki gün kalmış şurda
Canım ben çok sıkışmıştım transferin 10. dk sı wc ye gittim dr da hemşireler de bir şey olmaz demişlerdi wc ye girmeden önce sorduğumdaBitince de hemen tuvalete gidilmiyor mu
Anladım teşekkür ederimCanım ben çok sıkışmıştım transferin 10. dk sı wc ye gittim dr da hemşireler de bir şey olmaz demişlerdi wc ye girmeden önce sorduğumda
Bana yaptirdilar hatta ben bisey demedim kendileri sordu verdi onemli olan ayaga kalkmamal heralde wc degilBitince de hemen tuvalete gidilmiyor mu
Acaba bu teste cıkmamasının nedeni ilk idrar olmaması mı acabaYapacaksan eğer sabah ilk idrarla yap
Çok sıkışık olmana gerek yokmuş ben çok abartmışım hatta transferden önce wc ye gittim direkt aldılar transfere doktor ooo yeter bize bu idrar dedi iyi ki gitmişim o halde gitseydim net altıma yapardımBitince de hemen tuvalete gidilmiyor mu
Benim de acı eşiğim düşüktür normalde ama öyle ağrılı bir durum olmuyor. Kendini çok kasma sakin kalmaya çalış 5-10 dklık iş. İdrar konusu da korkutmasın tutabilirsen tut tutamazsan sürgü verirlerArkadaşlar merhaba ben de transfer için bekliyorum ama çok da korkuyorum. Çok agri oluyor mu transfer sırasında. Benim acı eşiğim çok düşük. Bi de idrar meselesi çok korkutucu.
EvetAcaba bu teste cıkmamasının nedeni ilk idrar olmaması mı acaba
Aşılamada rahme bir aparat takılıyordu. Bunda mi öyle acaba ?Benim de acı eşiğim düşüktür normalde ama öyle ağrılı bir durum olmuyor. Kendini çok kasma sakin kalmaya çalış 5-10 dklık iş. İdrar konusu da korkutmasın tutabilirsen tut tutamazsan sürgü verirler
Benim muayene sırasında da canım acıyor. Ondan korkuyorum. Ama yapacak bir şey yok artıkBenim de acı eşiğim düşüktür normalde ama öyle ağrılı bir durum olmuyor. Kendini çok kasma sakin kalmaya çalış 5-10 dklık iş. İdrar konusu da korkutmasın tutabilirsen tut tutamazsan sürgü verirler
Olabilr bence henuz tam idrara gecmenis olabilr sonucta kandan sonra idrara geciyorAcaba bu teste cıkmamasının nedeni ilk idrar olmaması mı acaba