2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar ilaçlardan mıdır nedir bilmiyorum çok duygusalım.hele hele TV ye bakınca ağlıyorum.Gazzeli bir baba çocuğundan kalan parçaları bir poşette taşıdığını gördüm. Gözyaşlarım akıyor . İçim yanıyor. Nasıl bir acıdır bu . Rabb'im yardım etsin onlara
Amin amin. Ben de dünden beri öyleyim. Klasik yengeç duygusallığının dışında bir şey var üstümde.

Rapor alayım o halde. Çocuklar da geri kalıyor böyle ama kendi hayatımız da önemli bir yandan. Daha büyük vicdan azabı yaşamamak için dinlenmek daha uygun gerçekten. @Tiniminimavihanim V vera_61
Yani bende hemen ayrıldım hastaneden hatta yan odadaki arkadaş tekerlekli sandalye ile çıktı hemşire güldü ben de onu görünce biraz irkildim bari yavaş yürüyeyim dedim bana da gülüyo kız normal yürüsene diye diyemedim bi saat önce ben ne haldeydim haberin yok mu 🤣
yani evde olmak şart ki fitil falan oluyor bazılarında iğne onları nasıl yapar insan çalışırken ne zor şeyler o yüzden diyorum en azından ben saaatte bir dolanıyorum saat uyarı veriyor ordan anlıyorum oturduğumu zaten su da bol içiyorum kabız olmayım diye öyle ben de daha test yapmadım V vera_61 Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha ile aynı gün üçümüzün testi de niye yapmadım evde yok eczane uzak 🤣 bide ben çatlatma iğnesi oldum o doğru sonuç vermeyi engelleyebiliyormuş. Zaman geçsin diye burda çene çalayım dedim arz ederim. 🤣

Amin amin. Ben de dünden beri öyleyim. Klasik yengeç duygusallığının dışında bir şey var üstümde
Az önce Müge’yi izledim bende anası 20 yıl önce bırakmış kızda bi güzel bi akıllı annesini arıyor dedim ey güzel rabbim millet yapıp bırakıyor biz olcak diye ne acılar çekiyoruz hikmetinden sual olunmaz sen bütün kızkardeşlerimize kucağını doldur diye hüngür foşur ağladım, savaşa bakmamaya çalışıyorum Polat ailesini takip ediyorum üzücü şeylere odaklanmayayım diye🤣

Yani bende hemen ayrıldım hastaneden hatta yan odadaki arkadaş tekerlekli sandalye ile çıktı hemşire güldü ben de onu görünce biraz irkildim bari yavaş yürüyeyim dedim bana da gülüyo kız normal yürüsene diye diyemedim bi saat önce ben ne haldeydim haberin yok mu 🤣
yani evde olmak şart ki fitil falan oluyor bazılarında iğne onları nasıl yapar insan çalışırken ne zor şeyler o yüzden diyorum en azından ben saaatte bir dolanıyorum saat uyarı veriyor ordan anlıyorum oturduğumu zaten su da bol içiyorum kabız olmayım diye öyle ben de daha test yapmadım V vera_61 Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha ile aynı gün üçümüzün testi de niye yapmadım evde yok eczane uzak 🤣 bide ben çatlatma iğnesi oldum o doğru sonuç vermeyi engelleyebiliyormuş. Zaman geçsin diye burda çene çalayım dedim arz ederim. 🤣
kız ben çalısıyorummmmm her gün gün de 3 fitil 3 hap 2 iğne yapıyorumm. Yani evet çok zor ama rapor istemeye utandım cidden komik karşılıyorlar yatma olayını😂😂😂😂

kız ben çalısıyorummmmm her gün gün de 3 fitil 3 hap 2 iğne yapıyorumm. Yani evet çok zor ama rapor istemeye utandım cidden komik karşılıyorlar yatma olayını😂😂😂😂
He iyi ki test yapmamıssın çiçeğimmm ben yaptım da ne oldu gördüm anyayı 😂😂😂

Yok canım benim kaset test fobim var 😅😅 kan testini güzel şöyle üç basamaklı bir sayı olarak görürsem inşaallah o zaman yapıcam. Bir de benim 3. gün emb olduğu için 10. günden önce çıkmaz dediler o yüzden hiç bulaşmıyorum
Iyı yapmıssın canım ciddi fobı oldu bendede

Valla helal olsun bacım komik karşılayanı Allah’a havale ediyorum benim doktorlar da aynı kafa ameliyathane de sedyeden sedyeye bile kendim atladım koydukları bi dk içinde valla sizde de mi böyle oldu ben anlamadım bu işten bişey

Valla helal olsun bacım komik karşılayanı Allah’a havale ediyorum benim doktorlar da aynı kafa ameliyathane de sedyeden sedyeye bile kendim atladım koydukları bi dk içinde valla sizde de mi böyle oldu ben anlamadım bu işten bişey
yok allah razı olsun sedyeye kendileri geçirdi 😂😂😂 zaten o kadar sıkışmıştım ki aklıomda tek tuvalete gitmek vardı ben 10. da wcdeydim 😂😂😂😂😂😂😂

Hayırlısı olsun canım demekki daha vakti gelmemiş🙁 ikinci transfer rahmin durumuna ve senin isteğine bağlı. Kendini biraz dinlenmeye almak istersen birkaç ay bekleyebilirsin. Yok beklemem dersen bir adet dönemi geçirip ikinci adet döneminde başlarsın. Ben ikinci denememde bu şekilde yapacaktım ama rahim içi dökülmeyince bana yasmine vermişti doktor sonra başlamıştım. Ama benim nacizane tavsiyem biraz zihnini ve bedenini dinlendir. Sonuçta geride bir embriyon var
aynen öyle hayırlısı olsun napalım kısmet böyleymiş... ben de biraz dinlenmek istiyorum o kadar çok yoruldum ki

Acaba bende yapsammi test bugun baya aklim zorluyor beni ama karar veremiyorum birazdan igne olmaya gidicem seytan diyor al test yap ama sonra cikmassa uzulucem cikarsa dogrumu diye dusunucem ay ne zor be

Acaba bende yapsammi test bugun baya aklim zorluyor beni ama karar veremiyorum birazdan igne olmaya gidicem seytan diyor al test yap ama sonra cikmassa uzulucem cikarsa dogrumu diye dusunucem ay ne zor be
Canım suna karar ver, Tek bır gunde test sonucunu beklemek bana daha zor gelıyor.

Boyle test gunu dıyorum bırseyler var sakın ol ama saglıklımı olacak bellı degıl.

İlk transferımde boyle degıldım tabı testte pozıtıfı gordum ya hersey oldu bıttı sandım sonradan kımyasal cıkınca yıkım oldu.

X