- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.341
Bol şans diliyorumkızlar benim yarın test günümeşim o kadar tutacağına inanmış durumdaki... ben de belirti arayıp bi tutar bi tutmaz modundayım. göğüs ağrım tamamen geçmiş durumda , balon gibi söndüler resmen. dün adet olacak gibi ağrım vardı kasığımda, karnımda şişti ama gelen giden bişey yok. ben de kanama falan da olmadı hiç. o kadar karışık ki kafam...
Çok sevındım, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Oncesinde kan testi yapmısmıydınız?Evet çok şükür pozitif miş 305 çıktı hcg perşembe tekrar vericem bakalım inşallah darısı cümle isteyenlere ve özellikle bu gruptaki arkadaşlarımın başına inşallah
Bana bu bilgi lazımdı teşekkür ederimBenim uymamıştı. Kız çıkmıştı oğlum oldu :)
AminnnEvet çok şükür pozitif miş 305 çıktı hcg perşembe tekrar vericem bakalım inşallah darısı cümle isteyenlere ve özellikle bu gruptaki arkadaşlarımın başına inşallah
Bende 6. 7. gun ıdrar testınde cıkmayanlardandım.Acık pembe daha belirgin şuan. Tam çekemedim. Sende dene bir daha şans gönderiyorumVeracım senin tutacak bak gör ben öyle hissediyorum. Kendim için de şunu düşünüyorum bu kadar kilonun hormonun üzerine mükafat bilemiyorumhayırlısı buymuş ben elimde ki embriyolar biterse bir daha denemeyi düşünmüyordum eşimle öyle konuştum. Şimdi diğerlerinden de soğudum sanırım benim için en hayırlı olan bu olacak Ama dualarım sizinle ve senin tuttu göreceksin
Bende 6. 7. gun ıdrar testınde cıkmayanlardandım.Acık pembe daha belirgin şuan. Tam çekemedim. Sende dene bir daha şans
2. Cizgi net var canım net goruyoruuuumm
Cizgi var kuzumBende 6. 7. gun ıdrar testınde cıkmayanlardandım.Acık pembe daha belirgin şuan. Tam çekemedim. Sende dene bir daha şans gönderiyorum
Maşallah canım.belirtin oldu muBende 6. 7. gun ıdrar testınde cıkmayanlardandım.Acık pembe daha belirgin şuan. Tam çekemedim. Sende dene bir daha şans gönderiyorum
Yok yapmadım sadece evde test yapmıştım ve çok silik çıkmıştıÇok sevındım, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Oncesinde kan testi yapmısmıydınız?
Geriye embriyon var mıydıKizlar bugun 9. Gunum ve evde testte bu Sefer silik bile cikmadi. Demek ki dun yaptigim fortest marka yanlis gosterdibugun de cikmadiysa 11. Gunde de cikmaz diye dusunuyorum. Galiba bitti benimki
Yinede kan testini bekle burda okumustum. Degeri 300 olup idrar testinde negatif olan birisini. Bazen bhcg idrara gecmeyebiliyormusKizlar bugun 9. Gunum ve evde testte bu Sefer silik bile cikmadi. Demek ki dun yaptigim fortest marka yanlis gosterdibugun de cikmadiysa 11. Gunde de cikmaz diye dusunuyorum. Galiba bitti benimki
2. Cizgi net var canım net goruyoruuuumm
Çok oldu canım. gunlerdır Bel agrım sırtıma kadar vuruyor,Maşallah canım.belirtin oldu mu
Sadece bel ağrısı mıÇok oldu canım. gunlerdır Bel agrım sırtıma kadar vuruyor,
Nasıl niyet edip bekliyoruzCizgi var kuzum
Goguslerım buyudu, şeklindende farkedıyorum. Yorgunluk halsızlıgı saymıyorum tabı.Sadece bel ağrısı mı