- 4 Mart 2023
- 550
- 468
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.301
İlk günler çok umutlu geçti benim de ama şu an çok modum düşük ağlıyorum durup durup bi belirti de hissetmiyorum sadece çok üşüyorum anlamadığım şey hep istemsiz karnımı kasarken buluyorum kendimi, bugün 7. Gün idrar testi de yapamıyorum çatlatma oldum çünkü hatalı çıkarmış. Telefonun başında çaresiz bekliyorumŞimdi sana olumsuz düşünme dicem ama bu olumsuzluk ilaçlardan kaynaklı galiba ya tedaviye başlamadan önce o kadar rahat mutlu ve umutluydum ki ama şuan dipteyim sondayım depresyondayım
Tam beni anlatıyorsun var yaa. Şu pzt gelse de rahatlasam.İlk günler çok umutlu geçti benim de ama şu an çok modum düşük ağlıyorum durup durup bi belirti de hissetmiyorum sadece çok üşüyorum anlamadığım şey hep istemsiz karnımı kasarken buluyorum kendimi, bugün 7. Gün idrar testi de yapamıyorum çatlatma oldum çünkü hatalı çıkarmış. Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Çok teşekkür ederim benimde cumartesi günü belli olur dedi Ahmet Hoca bende de yumurta sayısı fazla belki dondururum dedi. Sizde kaç yumurta vardıYaa çok teşekkür ederim ben de iki saati geçirmemeye dikkat ediyim o zaman inşallah canım benimm hepimize nasip olsun inşallah
Niye doktordan doktora göre değişiyor acaba
Çookk teşekkür ederimm inşallahdondurulmuş transfer benimki geçen ay taze transfer olacaktı progesteron değeri yüksek çıkınca donduruldu bu ay transfer olmak nasip oldu sizinki de hayırla sağlıkla tutunur zamanı gelince inşallah
Dün transfer oldum bugün kasık ağrıması olması lazım ama bende tık yokİlk günler çok umutlu geçti benim de ama şu an çok modum düşük ağlıyorum durup durup bi belirti de hissetmiyorum sadece çok üşüyorum anlamadığım şey hep istemsiz karnımı kasarken buluyorum kendimi, bugün 7. Gün idrar testi de yapamıyorum çatlatma oldum çünkü hatalı çıkarmış. Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Benden 5 tane toplandı 4 ü döllendi ve 5. güne ulaştı bugün ikisi transfer oldu işte iki tane kaldı biz ikili transfer istediğimiz için ikili ikili dondurulmasını istedik bi transfer hakkımız kaldı yani dondursun bence de Allah korusun bi olumsuzluk durumunda tedaviye baştan başlamak zorunda kalmayızÇok teşekkür ederim benimde cumartesi günü belli olur dedi Ahmet Hoca bende de yumurta sayısı fazla belki dondururum dedi. Sizde kaç yumurta vardı
Biz neden bu kadar umutsuz olduk böyle ya ne coşkulu başlamıştık inşallah güzel haberler verin bize de modumuz yükselsin V vera_61 ve transfer olan herkesİlk günler çok umutlu geçti benim de ama şu an çok modum düşük ağlıyorum durup durup bi belirti de hissetmiyorum sadece çok üşüyorum anlamadığım şey hep istemsiz karnımı kasarken buluyorum kendimi, bugün 7. Gün idrar testi de yapamıyorum çatlatma oldum çünkü hatalı çıkarmış. Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Ama 5.gün transferi yapılmıştı benim bi sonraki gün ağrım oldu yanı 4.günse yarın başlayacak ağrılarDün transfer oldum bugün kasık ağrıması olması lazım ama bende tık yok
Ayy bilmiyorum sabahtan beri içimdr bir ağlama isteği var. Belirti aramamam lazım biliyorum ama benim önceki iki transferde de belirti yoktu negatif çıkmıştı o canımı sıkıyor herhalde. İnşaallah hepimiz veririz o güzel haberi canım
Kizlar ayni ben de boyleyim. Ilk gunler konusuyodum bile embriyolarimla, cok umutluydum. Simdi delirmek uzereyim.İlk günler çok umutlu geçti benim de ama şu an çok modum düşük ağlıyorum durup durup bi belirti de hissetmiyorum sadece çok üşüyorum anlamadığım şey hep istemsiz karnımı kasarken buluyorum kendimi, bugün 7. Gün idrar testi de yapamıyorum çatlatma oldum çünkü hatalı çıkarmış. Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Kızlar sanırım retro metro bişey varAyy bilmiyorum sabahtan beri içimdr bir ağlama isteği var. Belirti aramamam lazım biliyorum ama benim önceki iki transferde de belirti yoktu negatif çıkmıştı o canımı sıkıyor herhalde. İnşaallah hepimiz veririz o güzel haberi canım
Al işte bak herkes aynı durumda kesin bişey var retro falanKizlar ayni ben de boyleyim. Ilk gunler konusuyodum bile embriyolarimla, cok umutluydum. Simdi delirmek uzereyim.
Anam zıkkım olsun o retrolarKızlar sanırım retro metro bişey varbende baya pozitiftim şu ara sınanıyorum
Ayy inşaallah canımV vera_61 M musettesev9 e111 Arwen27 Bidebayilistersenferiha ve daha etiketleyemediğim transfer olan canım kızlar belirti aramıyoruz, herkesin bünyesi bir değil ve bu yüzden canımızı sıkmıyoruz lütfen moralinizi yüksek tutun stres yapmayın daki bebişler de daha iyi tutunsun size ve erken den idar testi de yapmayın lütfen Çok güzel başladı topik bundan sonra da pozitiflerle dolacak inşallah Birlikte Haziran anne grubuna geçicez bol bol dua edelimm birbirimize
Valla ya o kadar iyiydim ki geçen hafta resmen içime öküz oturduAnam zıkkım olsun o retrolarcümleten sıyırmak üzereyiz zannımca
Belirtiler de ilaçlardan oluyo galiba canım ya cidden modumuzu yükseltmek lazım böyle olmuyoAyy bilmiyorum sabahtan beri içimdr bir ağlama isteği var. Belirti aramamam lazım biliyorum ama benim önceki iki transferde de belirti yoktu negatif çıkmıştı o canımı sıkıyor herhalde. İnşaallah hepimiz veririz o güzel haberi canım
Ben daha transfer olmadım depresyona devam edebilir miyim canımV vera_61 M musettesev9 e111 Arwen27 Bidebayilistersenferiha ve daha etiketleyemediğim transfer olan canım kızlar belirti aramıyoruz, herkesin bünyesi bir değil ve bu yüzden canımızı sıkmıyoruz lütfen moralinizi yüksek tutun stres yapmayın ki bebişler de daha iyi tutunsun size ve erken den idar testi de yapmayın lütfen Çok güzel başladı topik bundan sonra da pozitiflerle dolacak inşallah Birlikte Haziran anne grubuna geçicez bol bol dua edelimm birbirimize
Bak olabilir sanki bişey vardı bu ara hepimiz çöktük yaKızlar sanırım retro metro bişey varbende baya pozitiftim şu ara sınanıyorum