- 1 Haziran 2023
- 1.373
- 356
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.361
Şahane gayet belli canım kaçıncı günün embriyosuBende 6. 7. gun ıdrar testınde cıkmayanlardandım.Acık pembe daha belirgin şuan. Tam çekemedim. Sende dene bir daha şans gönderiyorum
Evett tek embriyo konulup bunlarda kendi aralarında bölünürse ikiz oluyorlarkızlar bir soru sorabilir miyim? tüp bebekte tek yumurta koyup ikizlere hamile kalınır mı?
taze mi donmuş mu transfer olacağını sor canım zaten o senden çıkacak yumurta sayısına bağlıHanımlar
Bugün tüp bebek yaptırmayı planladigim doktorla telefon görüşmesi yapacağım. Uzak olduğu için yüz yüze her zaman gorusemiyorum. Normal sürecmi takip ediyordu, en son tüp bebek tavsiye etti, onla ilgili bilgi alacağım.
Neler sormaliyim acaba ?
Tiniminimavihanim
yaaa seni yiceemmmmm çok tatlısınnnnBende 6. 7. gun ıdrar testınde cıkmayanlardandım.Acık pembe daha belirgin şuan. Tam çekemedim. Sende dene bir daha şans gönderiyorum
Peki bu bir adet döneminde yumurta toplama transfer herşey olup bitiyor mu, öncesinde mi ilaclar başlıyortaze mi donmuş mu transfer olacağını sor canım zaten o senden çıkacak yumurta sayısına bağlı
Tedavide ekstra bir şey önerecek mi mesela bana gebelik serumu dedi ama ben embriyo glue işlemi yapıştırma isteyeceğim (embriyoyu bir sıvı içine koyup o şekilde transfer etme)
Zaten doktor özet geçiyor sana şu şu uygun diye
Bir de taze mi dondurulmus mu transfer öneriliyor ? Şansı hangisi artırılıyor.taze mi donmuş mu transfer olacağını sor canım zaten o senden çıkacak yumurta sayısına bağlı
Tedavide ekstra bir şey önerecek mi mesela bana gebelik serumu dedi ama ben embriyo glue işlemi yapıştırma isteyeceğim (embriyoyu bir sıvı içine koyup o şekilde transfer etme)
Zaten doktor özet geçiyor sana şu şu uygun diye
Genellikle âdetin 2. gününde iğnelere başlıyorsun. Genellikle 10-12 gün içerisinde yumurta toplama işlemi yapılıyor.Peki bu bir adet döneminde yumurta toplama transfer herşey olup bitiyor mu, öncesinde mi ilaclar başlıyor
Yani genellikle şöyle dondurulmuş olan transferlerde başarı oranı bir tık daha arttığı söyleniyor çünkü bu dönemde rahim dinlendiriliyor gerekli başka tedaviler de yapılınca oran artıyorBir de taze mi dondurulmus mu transfer öneriliyor ? Şansı hangisi artırılıyor.
Bende pazartesi oldum da. Hiçbir belirtim yok . normalde ilk transferimde kasığıma vurmuştu barizdı.şimdi bişey yok. Moralim ona bozuluyorGoguslerım buyudu, şeklindende farkedıyorum. Yorgunluk halsızlıgı saymıyorum tabı.
Neden sordun
transfer gununu saymazsak 8.gun dicem ama sabah 5:00 de yaptım.yaaa seni yiceemmmmm çok tatlısınnnnbu kaçıncı gün testin ve kaçıncı gün embriyosu
2 tane kaldi. Ama bunlar daha iyi kaliteydiGeriye embriyon var mıydı
Bırakma canım belki geç tutunmuştur. Benim ilk transferimde ikizdi ama doktor tek kese gördü.kandada fark çıkmadı. O tuttuktan sonra diğer embriyom bir hafta sonra tutunmuştu belki daha fazla da olabilir. Doktor bile şaşırdı.Kızlarrr cuma günü test günüm. 6. ve 7. gün erken gebelik testinde bi halt çıkmadığı için tuttuğunu düşünmüyorum. Belirtim de yok zaten göğüsümde baskı yapınca acı var hatta sol göğüsümde daha çok acı var çok çok arada da kasıkta batma o kadarbana kalsa ilaçlarıda bırakıcam idrar testinde çıkar diye düşünüyorum ama iğneleri eşim yaptığı için hemen karar verme diyor
Bak ne güzel iki tane daha var . Umudunu kaybetme. Vala canım çok gördük en iyi kalitelilerin tutmadığını. Kısmet tır o2 tane kaldi. Ama bunlar daha iyi kaliteydi
Allahim insallah oyle olsunYinede kan testini bekle burda okumustum. Degeri 300 olup idrar testinde negatif olan birisini. Bazen bhcg idrara gecmeyebiliyormus
Benim de bugün 8. günüm tatlım. Cuma günü kan testi istedi dr. Bende 7. günü yani dün sabah 07:00 de yapmıştım alın yazımdan daha temizditransfer gununu saymazsak 8.gun dicem ama sabah 5:00 de yaptım.
5.gun embrıyosu
tatlım bu dediklerim belirti sayılır mı bilmem ama. Çünkü çok basit çok sıradan şeyler ve oran olarak çok düşükler. Bakalım dr kızmasın diye mecbur test yaptırıcam zaten... Sen nasılsın ağrın falan var mıBırakma canım belki geç tutunmuştur. Benim ilk transferimde ikizdi ama doktor tek kese gördü.kandada fark çıkmadı. O tuttuktan sonra diğer embriyom bir hafta sonra tutunmuştu belki daha fazla da olabilir. Doktor bile şaşırdı.
Belki seninde geç tutunmuştur bak belirtide varmış . Umudunu kaybetme. Cuma günü kan ver . Öyle konuşalım
dediğim gibi gibi kendini bırakma.tatlım bu dediklerim belirti sayılır mı bilmem ama. Çünkü çok basit çok sıradan şeyler ve oran olarak çok düşükler. Bakalım dr kızmasın diye mecbur test yaptırıcam zaten... Sen nasılsın ağrın falan var