- 12 Mart 2019
- 14.385
- 33.707
7. Gün için güzel değer hiç düşünmeyin gününüzü bekleyin artık kan vermeyinDün 7. Gündü 5. Gün embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. Gün için güzel değer hiç düşünmeyin gününüzü bekleyin artık kan vermeyinDün 7. Gündü 5. Gün embriyosu
Merhaba ben pek anlamıyorum daha 3 günüm ama daha gününüz gelmemiş bekleyin var ama çok yeni minicik bir damla düsünün tutunmuş o sizde destek verin Allah en iyisini bilir inşallah katlanacak tır bizde dua edelim hep birlikteArkadaşlar dünki tahlil sonucum 36.2 geldi ayın 20 si transfer olmuştu sevineyimmi?
Merhaba bugün sizin tahlil gününüz degilmi naptiniz umarım iyidir7. Gün için güzel değer hiç düşünmeyin gününüzü bekleyin artık kan vermeyin
Evet şimdilik sonucum güzel çıktı cumartesi artış için bir daha kan vereceğimMerhaba bugün sizin tahlil gününüz degilmi naptiniz umarım iyidir
Aaa süper tesadüf nasıl peki memnun musun? Ben henüz o prosedürleri bilmiyorum çünkü kendi doktorum takip etti beni. İlk görüşmem opu için olacak. Makrofajı instagram sayfalarından biliyorum. Ama detay nedir hiçbir bilgim yok
Evet her transfer öncesi kan alıp tekrar yapıyorlar. Çok aşırı bir artış olmadı ben başladığımdan beri, nisanda olmuştum ilk 10k’ydı, şimdi 13k olmuş.Aşıyı her transfer oncesi yeniliyorlar ozamaan dimi 13bin falan dediler bana ama ben regli olup iğneleri basliyip opu falan olucam artar ozamana fiyati
Merkeze ne kadar ödeme yaptın ekstralar hariç. Bana 62500 dediler opu ve transfer içinEvet her transfer öncesi kan alıp tekrar yapıyorlar. Çok aşırı bir artış olmadı ben başladığımdan beri, nisanda olmuştum ilk 10k’ydı, şimdi 13k olmuş.
Laboratuvarları çok iyi, doktor iletişimiyse herkese göre değişiyor bence ya, çok fazla bilgi vermiyorlar bence kafa karışıklığı olmasın diye, o da kiminin hoşuna gidiyor kiminin gitmiyor. Senin özelinde önemli olan laboratuvar diye anlıyorum, o konuda güvenebilirsin.Aaa süper tesadüf nasıl peki memnun musun? Ben henüz o prosedürleri bilmiyorum çünkü kendi doktorum takip etti beni. İlk görüşmem opu için olacak. Makrofajı instagram sayfalarından biliyorum. Ama detay nedir hiçbir bilgim yok
Merhaba ben pek anlamıyorum daha 3 günüm ama daha gününüz gelmemiş bekleyin var ama çok yeni minicik bir damla düsünün tutunmuş o sizde destek verin Allah en iyisini bilir inşallah katlanacak tır bizde dua edelim hep birlikte
Çok sevindim canım hayırlı olsunEvet şimdilik sonucum güzel çıktı cumartesi artış için bir daha kan vereceğim
Ben zaten fazla bilgi kalabalığını sevmiyorum. Her bilgi yeni bir araştırma konusu gibi oluyor. Biraz teslimiyetçiyim bu konularda. Doktorlar bizim için en doğrusunu yapıyordur mutlaka kafasındayım. Benim kendi doktorumda öyle ağzından cımbızla alırsın lafı. Belki de o yüzden doktorumdan memnunum. Fazla samimi ilişkilerden hoşlanmıyorum zaten biz kadınlar için çok özel bir durum o muayene anları filan. O yüzden minimum samimiyet benim tercihimLaboratuvarları çok iyi, doktor iletişimiyse herkese göre değişiyor bence ya, çok fazla bilgi vermiyorlar bence kafa karışıklığı olmasın diye, o da kiminin hoşuna gidiyor kiminin gitmiyor. Senin özelinde önemli olan laboratuvar diye anlıyorum, o konuda güvenebilirsin.
Amin canm sağol Allah razı olsunÇok sevindim canım hayırlı olsun
Amin canm sağol Allah razı olsun
Tabiki sevin 8 günde pozitif çıkmis maşallahArkadaşlar dünki tahlil sonucum 36.2 geldi ayın 20 si transfer olmuştu sevineyimmi?
Merhabalar sürecin çok güzel tamamlanır inşallah bende daha dun başladımHerkese merhabalar en baştan beri takip ediyorum burayı. Normalde ay başında baslayacaktik bizde ama e2 yüksek çıkınca doktor doğum kontrol hapı verdi ondan sonraki regl de başlayacağız insallah. Bugün son hapı içeceğim ve umarım hemen regl olup başlayabilirim artık. Sizleri okudukça heyecanlan ve stres basıyor
Bende 18 de oluyodumKızlar bugün iğnenin 2. Günündeyim. İğne saatini 18.00 ayarladım. Eşimin evde olduğu saat. Tüm süreci benimle birlikte yaşamasini istiyorum diğer türlü çok yalnız hissediyorum
Dayanamadım canım dün akşam 21.00 de verdim <2 çıktı sonuc doktoruma yazdım lütfen ilaçları kullanmaya devam edip 2 gün sonra kan veriniz yazmış bende yarin kan vericem tekrar ümidimi kaybetmek istemiyorum açıkçası ama çıkan sonuç yıprattı beni
Ya cok üzgünüm inanki inşallah bi mucize olur ve artar cok haklısın yıpranmaktaDayanamadım canım dün akşam 21.00 de verdim <2 çıktı sonuc doktoruma yazdım lütfen ilaçları kullanmaya devam edip 2 gün sonra kan veriniz yazmış bende yarin kan vericem tekrar ümidimi kaybetmek istemiyorum açıkçası ama çıkan sonuç yıprattı beni