2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hanımlar
Bugün tüp bebek yaptırmayı planladigim doktorla telefon görüşmesi yapacağım. Uzak olduğu için yüz yüze her zaman gorusemiyorum. Normal sürecmi takip ediyordu, en son tüp bebek tavsiye etti, onla ilgili bilgi alacağım.

Neler sormaliyim acaba ?

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
taze mi donmuş mu transfer olacağını sor canım zaten o senden çıkacak yumurta sayısına bağlı
Tedavide ekstra bir şey önerecek mi mesela bana gebelik serumu dedi ama ben embriyo glue işlemi yapıştırma isteyeceğim (embriyoyu bir sıvı içine koyup o şekilde transfer etme)
Zaten doktor özet geçiyor sana şu şu uygun diye

taze mi donmuş mu transfer olacağını sor canım zaten o senden çıkacak yumurta sayısına bağlı
Tedavide ekstra bir şey önerecek mi mesela bana gebelik serumu dedi ama ben embriyo glue işlemi yapıştırma isteyeceğim (embriyoyu bir sıvı içine koyup o şekilde transfer etme)
Peki bu bir adet döneminde yumurta toplama transfer herşey olup bitiyor mu, öncesinde mi ilaclar başlıyor 🤔

Bir de taze mi dondurulmus mu transfer öneriliyor ? Şansı hangisi artırılıyor.

Peki bu bir adet döneminde yumurta toplama transfer herşey olup bitiyor mu, öncesinde mi ilaclar başlıyor 🤔
Genellikle âdetin 2. gününde iğnelere başlıyorsun. Genellikle 10-12 gün içerisinde yumurta toplama işlemi yapılıyor.
Ama işte dediğim gibi taze transferse peşine hemen transfer işlemi gerçekleşiyor.
Ama yok dondurulmuş transfer önerirse genellikle iki adet dönemi bekletiliyor

Bir de taze mi dondurulmus mu transfer öneriliyor ? Şansı hangisi artırılıyor.
Yani genellikle şöyle dondurulmuş olan transferlerde başarı oranı bir tık daha arttığı söyleniyor çünkü bu dönemde rahim dinlendiriliyor gerekli başka tedaviler de yapılınca oran artıyor
Sonuçta bu kişiye özel bir tedavi olduğu için doktor sana öneride bulunuyor

Kızlarrr cuma günü test günüm. 6. ve 7. gün erken gebelik testinde bi halt çıkmadığı için tuttuğunu düşünmüyorum. Belirtim de yok zaten göğüsümde baskı yapınca acı var hatta sol göğüsümde daha çok acı var çok çok arada da kasıkta batma o kadar😂 bana kalsa ilaçlarıda bırakıcam idrar testinde çıkar diye düşünüyorum ama iğneleri eşim yaptığı için hemen karar verme diyor :KK51:

Kızlarrr cuma günü test günüm. 6. ve 7. gün erken gebelik testinde bi halt çıkmadığı için tuttuğunu düşünmüyorum. Belirtim de yok zaten göğüsümde baskı yapınca acı var hatta sol göğüsümde daha çok acı var çok çok arada da kasıkta batma o kadar😂 bana kalsa ilaçlarıda bırakıcam idrar testinde çıkar diye düşünüyorum ama iğneleri eşim yaptığı için hemen karar verme diyor :KK51:
Bırakma canım belki geç tutunmuştur. Benim ilk transferimde ikizdi ama doktor tek kese gördü.kandada fark çıkmadı. O tuttuktan sonra diğer embriyom bir hafta sonra tutunmuştu belki daha fazla da olabilir. Doktor bile şaşırdı.
Belki seninde geç tutunmuştur bak belirtide varmış . Umudunu kaybetme. Cuma günü kan ver . Öyle konuşalım

Selamlar 🌸 Benim de yarın ya da Cuma günü transferim olacak. Beni de listeye ekleyebilirsiniz 😊
Pazartesi toplama yapıldı. Bugün embriyolog aradı 2 tane 4 hücreli iyi durumda embriyo varmış. Bir tanesi sonradan tepki vermiş 2 hücreliymiş. Bu embriyoları dondurabilir miyiz yaşarsa dedim çok sıcak bakmadı sanki. Kimyasal işlemden geçiriyoruz çözülünce yaşamasını isteriz dedi. Çok çok kaliteli bir embriyo değilse dondurma yapılmıyor mu acaba?
Biri yaşasa dünyalar benim olacak ama amh düşük olunca insan hep sonrayı da düşünmek durumunda kalıyor.

Bırakma canım belki geç tutunmuştur. Benim ilk transferimde ikizdi ama doktor tek kese gördü.kandada fark çıkmadı. O tuttuktan sonra diğer embriyom bir hafta sonra tutunmuştu belki daha fazla da olabilir. Doktor bile şaşırdı.
Belki seninde geç tutunmuştur bak belirtide varmış . Umudunu kaybetme. Cuma günü kan ver . Öyle konuşalım
tatlım bu dediklerim belirti sayılır mı bilmem ama. Çünkü çok basit çok sıradan şeyler ve oran olarak çok düşükler. Bakalım dr kızmasın diye mecbur test yaptırıcam zaten... Sen nasılsın ağrın falan var mı

tatlım bu dediklerim belirti sayılır mı bilmem ama. Çünkü çok basit çok sıradan şeyler ve oran olarak çok düşükler. Bakalım dr kızmasın diye mecbur test yaptırıcam zaten... Sen nasılsın ağrın falan var
dediğim gibi gibi kendini bırakma.
Benim ağrım falan yok .çok yatmaktan sırtım ağrıyor. Oda normal zaten fıtık var bende . Bende pek olumlu düşünmüyorum. Yine de kısmet

X