- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 33
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.321
Haberleri izliyorum dayanamıyorum. Bir sedyeye 6 çocuk hepsi yaralı. Gözlerim doldu. Şimdi ise o hastaneyi vurmuşlar. Dünya nereye gidiyor niye bu kadar canileşti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi gördüm canım ben de ben hiç bakamıyorum bileHaberleri izliyorum dayanamıyorum. Bir sedyeye 6 çocuk hepsi yaralı. Gözlerim doldu. Şimdi ise o hastaneyi vurmuşlar. Dünya nereye gidiyor niye bu kadar canileşti.
Çin takvimi nasıldu balım kendi yaşımıza 1 mi ekliyodukdaha transfer olmadan çin takvimi ne zaman doğum yapacağımı hesap ediyorumdur
Temmuz annesi olacağım aldım kabul ettiiimmm
Görenler lütfen yapsın olumlu olalımm
Kuzum ben direk Çin takvimi dedim doğum günümü girdim o şekilde kendi hesapladıÇin takvimi nasıldu balım kendi yaşımıza 1 mi ekliyoduk
Muhtemelen kız çıktı Tüp bebekte uyar mı acaba çin takvimiKuzum ben direk Çin takvimi dedim doğum günümü girdim o şekilde kendi hesapladı
Cok tatlisin canim benim! Amin insallah!!!V vera_61 M musette sev9 @e111 Arwen27 @Bidebayilistersenferiha ve daha etiketleyemediğim transfer olan canım kızlar belirti aramıyoruz, herkesin bünyesi bir değil ve bu yüzden canımızı sıkmıyoruz lütfen moralinizi yüksek tutun stres yapmayın ki bebişler de daha iyi tutunsun size ve erken den idar testi de yapmayın lütfen Çok güzel başladı topik bundan sonra da pozitiflerle dolacak inşallah Birlikte Haziran anne grubuna geçicez bol bol dua edelimm birbirimize
Bende varim teste son 3 gunV vera_61 M musette sev9 @e111 Arwen27 @Bidebayilistersenferiha ve daha etiketleyemediğim transfer olan canım kızlar belirti aramıyoruz, herkesin bünyesi bir değil ve bu yüzden canımızı sıkmıyoruz lütfen moralinizi yüksek tutun stres yapmayın ki bebişler de daha iyi tutunsun size ve erken den idar testi de yapmayın lütfen Çok güzel başladı topik bundan sonra da pozitiflerle dolacak inşallah Birlikte Haziran anne grubuna geçicez bol bol dua edelimm birbirimize
Ben bunu doktora sorduğumda şöyle açıklamıştı. Embriyonun oluşması %80 yumurtaya %20 sperme bağlı demişti. Embriyonun tutunması ise %80 embriyonun kalitesine %20 rahmin durumuna bağlı.Kızlar merak ettiğim negatif gören arkadaşlarımızda tüp bebek yaptırmaya etken erkek faktörü mü yoksa Kadın faktörü mü? En çok negatif çıkma durumu spermle mi alakalı olabiliyor acaba
Peki pozitif görenlerin acaba transferde yumurta kalitesi hep aa mı yoksa cbler de pozitif görmeye yeter mi benim doktorum c üzerine iyi kalite diyor amaBen bunu doktora sorduğumda şöyle açıklamıştı. Embriyonun oluşması %80 yumurtaya %20 sperme bağlı demişti. Embriyonun tutunması ise %80 embriyonun kalitesine %20 rahmin durumuna bağlı.
Benim doktorumda aynısını söylediBen bunu doktora sorduğumda şöyle açıklamıştı. Embriyonun oluşması %80 yumurtaya %20 sperme bağlı demişti. Embriyonun tutunması ise %80 embriyonun kalitesine %20 rahmin durumuna bağlı.
aa kesin tutar bc tutmaz diye bir kural yok aslında. Bazen en kaliteli embriyo tutmuyor ama orta kalite olan tutuyorPeki pozitif görenlerin acaba transferde yumurta kalitesi hep aa mı yoksa cbler de pozitif görmeye yeter mi benim doktorum c üzerine iyi kalite diyor ama
Çok normal. İnsan bilmediğinden korkar. İçini ferah tut akışına bırak kendini bol bol dua et. Rabbim inşaallah ilk denemede nasip ederPerşembe transfer olacak ilk denememiz o kadar stresliyim ki sürekli bi şeyler araştırıp okuyorum kafam kazan gibi oldu
Erkek infertilitesi mi canım bizim de o sebepten dolayı çünkü insan çok araştırıyor kafana çok takmaPerşembe transfer olacak ilk denememiz o kadar stresliyim ki sürekli bi şeyler araştırıp okuyorum kafam kazan gibi oldu
İnşallah canımm hepimizin inşallahErkek infertilitesi mi canım bizim de o sebepten dolayı çünkü insan çok araştırıyor kafana çok takma
Hadi hayırlısı benimde pazartesiDaha belli değil canım perşembe son kontrol dediler o gün netleşcek muhtemelen progestan başlar perşembe günü işte ya pazartesi ya salı olur diye tahmin ediyorum
Evet canım eşimle alakalı umarım emeklerimizin karşılığını alırız en azından yaptığımız bu iğneler göbek delik deşik olduErkek infertilitesi mi canım bizim de o sebepten dolayı çünkü insan çok araştırıyor kafana çok takma
Amin inşallah canım Rabbim büyük uğraşan herkese anne olmayı nasip etsinEvet canım eşimle alakalı umarım emeklerimizin karşılığını alırız en azından yaptığımız bu iğneler göbek delik deşik oldu
Benim uymamıştı. Kız çıkmıştı oğlum oldu :)Muhtemelen kız çıktı Tüp bebekte uyar mı acaba çin takvimi