2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Peki bu bir adet döneminde yumurta toplama transfer herşey olup bitiyor mu, öncesinde mi ilaclar başlıyor
Benim ilk iki denememde adetin 3. günü ilaçlara başlamıştık ama bu denemede doktor uzun protokol uygulayalım dedi adetten bir hafta önce gonapeptyl ile başladım adet olunca gonapeptyl yarım doza düştü gonal f ve pergoveris eklendi.

Aynen öyle hemen karar verme şu kan değerini bir görelim kuzum

dediğim gibi gibi kendini bırakma.
Benim ağrım falan yok .çok yatmaktan sırtım ağrıyor. Oda normal zaten fıtık var bende . Bende pek olumlu düşünmüyorum. Yine de kızmet
Şu amh tan bende çok çektim. İnsan istiyor çok fazla yumurta çıksın . Çıksın ki deneme şansı arttısn olmadığı zamanda tekrar tekrar opu işlemleri maddiyat insanı sıkıyor.
Canım bazı embriyolar donduruluyor daha sonra çözdükleri zaman . Embriyo gelişmiyor belki doktor buna göze alamadı. Çünkü risk teşkil ediyor

Gebelik vaat etmeyen embriyoyu dondurmuyorlar. Onlar bölünme sayısına göre falan anlıyorlar zaten. Bizim iki embriyomuz diğer altı taneden önde gidiyordu daha doğrusu diğerleri geriden geliyordu. Beşinci gün embriyolog aradı gebelik vaat etmedikleri için dondurmuyoruz dediler

İnşallah hiç değilse bir embriyom yarına kadar sağlıkla ilerler ve transferden sonrası da güzellikle geçer. Ancak dediğiniz gibi amh çok büyük sorun. Benim iki sene sonra amh değerim sınırlanabilir ve bir daha şansım kalmayabilir. O yüzden dondurulacak çok embriyom olmasıydı dileğim ama olamadı. İlaçların sürecin psikolojisi acısı maddiyatını yeniden yeniden yaşamak çok ağır.
Anladım, çok teşekkür ediyorum
Anladım. Benzer bir durum olabilir o halde. Teşekkür ediyorum.

Peki transfer olan tutulabildi mi? Güzel haberlerini alabildiniz mi?

Herkese Merhaba,

29 ağustosta opu işlemi oldum. İşlem sonra 20 yılda bir görülen bi komplikasyon gelişti ve iç kanama geçirdim. Acil ameliyata alındım bu sebeple embriyom donduruldu. İşlemde 6 yumurta toplandı.5. güne 1 adet blast kaldı. Şimdi 20 ekim günü transferim olacak. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını sağlıklı evlatlarla kucağımızı doldurarak versin inşallah. Bu süreçte olan bütün kız kardeşlerim dualarım sizinle

Bir de taze mi dondurulmus mu transfer öneriliyor ? Şansı hangisi artırılıyor.
Benim 4.denemem ilk üç transferim de pgtli 5AA kalite dondurulmuş embriyo transferi oldum ve embriyonun tutması için prp yapıldı serum verildi rahme çizik atıldı bir sürü iğne ilaç kullandım ama olmadı ilk ikisi negatif üçüncüsü kimyasal oldu, bu sefer taze transfer oldum embriyolarım 5Ab kalite de, iğne kullanmıyorum sadece folik asit ve progeston jel kullanıyorum ve yukarıda saydıklarımın hiç birisi yapılmadı ama çok şükür oldu Yani şunu demek istiyorum bu tüp bebek tedavisinde kişiye özel işlemler olmalı ve en önemlisi tabiki moral ve motivasyon Sadece İnanın kendinize, vücudunuza, embriyonuza.. inşallah bu yolda emek veren herkesin duası kabul olsun

Allahım inşaallah pzt günü güzel haberi vermeyi nasip eder bugün 8. günüm.

Allahım inşaallah pzt günü güzel haberi vermeyi nasip eder bugün 8. günüm.
Çok heyecanlı inşallah güzel haberleri alıp daha heyecanlı, daha güzel bir sürece girersiniz

Transfer sonrası hareket ettiniz mi? Benim doktorum o gün bile işe gidebilirsin sıkıntı olmaz diyor.

Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin.

Teşekkür ederim cevap için.
Bu yolda çok yeniyim, tüp bebek geçen hafta tavsiye etti doktorum. Ondan çok bilgisizim.
Embriynun 3. İle 5. Güne kalması arasında ne fark var acaba, 6. Güne yada.

Çok heyecanlı inşallah güzel haberleri alıp daha heyecanlı, daha güzel bir sürece girersiniz

Transfer sonrası hareket ettiniz mi? Benim doktorum o gün bile işe gidebilirsin sıkıntı olmaz diyor.
İnşaallah, hepimiz yaşayalım bu güzel duyguyu ben transferden çıktım yarım saat yatırdılar hemşire başını kaldırma dedi özellikle uyardı kaç kere bunun için. Başını kaldırdıkça karnını sıkarsın bir süre bölgeyi kasmamak lazım dedi. Yarım saatin sonunda wcye gittim gelip tekrar yarım saat kadar yattım. Doktor geldi sonra. Atlama zıplama normal hayatına dön dedi burdan çıkın yemeğe gidin falan dedi ama ben tabi direkt eve geldim. Merdiven konusunda uyardılar bir de. Üçüncü kattayım ben. Basamakları tek tek dinlenerek çıktım. Transfer gün hep yattım bir namaz için kalktım onu da zaten oturarak kıldım. Sonraki günler yavaş yavaş normale döndüm ama hala dikkatliyim. Yükseğe falan uzanmıyorum mesela merdivenleri hala yavaş inip çıkıyorum

Bu yolda çok yeniyim, tüp bebek geçen hafta tavsiye etti doktorum. Ondan çok bilgisizim.
Benim doktorum demiştiki embriyo 3. güne geliyorsa yumurta ve sperm tek başına iyidir. Beşince güne geliyorsa birbirleriyle de iyi anlaşmıştır. Transfer günü biz embriyoloğa sorduk bizim 3. gün embriyosuydu. Bu embriyolar da beşinci güne gidebilecek kalitede tek fark biri laboratuarda beşinci güne gidiyor diğeri anne karnında gidiyor

Embriyodaki hücre sayısına göre 3.gün ve 5.gün olarak isimlendiriliyor 3.gün embriyo transferinde embriyonun rahimde gelişmesinin takibi yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…