2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canlar, hic bir belirtisi ve kanamasi olmayip pozitif cikan var mi aramizda? Benim ilk birkac gun asiri yorgunlugum vardi, simdilerde hicbirseyim yok. Ne agri ne bisey. Yarin 7. Gün…
Canım benim kanamam olmadi rabbime sukur transferin 2.gununden itibaren goguslerim cok acimaya basladi biyere dokuncam diye odum kopuyordu oyle bir hassasiyet ayni sanki adetin ilk gunu gibi agrim oldu kasıklarimda 5.gun basladi bu agrilar atesim yukseldi vucudum alev alev yaniyordu hatta bi ara sitma tuttum korktum felan ama bebistenmis cok şükür 8.Gunumden sonra adet agrilarim azaldi sadece cok ayakta durdugum zaman ara ara hafif kramplar oluyor batma tarzinda o kadar bugun 11.gunum yarin kan vericem bende hic belirti olmadanda pozitif sonuc alanlar var kisiden kisiye degisen birsey bence bu kuzum

Sagolasin kuzum. Cok heyecanli!!! Yarin hemen bize de haber, guzel haberlerini bekliyoruz

Seninle ayni gun transfer olduk transfer kardesiyiz kaset testin pozitifti zaten ins yarin guzel haberlerini bekliyorum ben de yarin 2. Kanimi vericem artisa bakacak doktor

Seninle ayni gun transfer olduk transfer kardesiyiz kaset testin pozitifti zaten ins yarin guzel haberlerini bekliyorum ben de yarin 2. Kanimi vericem artisa bakacak doktor
Evet bebeğim cok şükür yarin 12.gun oluyor cok merak ediyorum kac cikicak degerim hayatimda ilk kez pozitif gordum 2 yildir rabbim inşallah devamini getirsin hayirlisinla saglikla sana bana bu gruptaki herkes hayirlisinla evlatlarini kucaklarina alsinlar gonulden duamdasiniz hepiniz kizlar

Kizlar bu sabah yine dayanamayip test yaptim, negatif 7. Gunum, galiba tutunamadilar. Hic boyle testi 8. Gun sonrasinda pozitif olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…