- 24 Mart 2021
- 645
- 831
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.021
3. Gun embriyosuysa cok erken genelde hep 10. Gun pozitif gormüsler canım biraz daha bekleKizlar bu sabah yine dayanamayip test yaptim, negatif7. Gunum, galiba tutunamadilar. Hic boyle testi 8. Gun sonrasinda pozitif olan var mi?
Ben uyandımm
Hadii uyanınnKontrole geldim ben
heyecan yoktu olmaya başladı
Günaydın balımmmBen uyandımmhadi güzel haberler ver inşaallah
Benim hiç böyle değerlerime falan bakılmadı yaa e2 progesteron falan hiç bakılmadı neden acabaGünaydın balımmmaminn aminnn progesterone kanı verdim şimdi
Bilemedim ki kuzum taze transfer miydi?Benim hiç böyle değerlerime falan bakılmadı yaa e2 progesteron falan hiç bakılmadı neden acaba
3. Gun canimCanım kaçıncı gun embriyosuydu
Ah canim sagolasin icini rahatlattin3. Gun embriyosuysa cok erken genelde hep 10. Gun pozitif gormüsler canım biraz daha bekle
canımm pazar günü girmedim telefondan beceremiyorum bu işi, pc den daha kolay oluyorBidebayilistersenferiha canım nerelerdesin görünmüyorsun. İyi misin?
canım ben de 10 ekim de oldummmmmSiz ne zaman transfer oldunuz bende dayanamıyorum
3. Gün 10.gün kanka 167 ydi benm ama testte bayağı silikti. Geç düşüyor testeAh canim sagolasin icini rahatlattin
Tazede de dondurulmuşta da bakılmadı. Ben burda öğrendim bu değerleriBilemedim ki kuzum taze transfer miydi?
Benim de 3. gün embriyosu. Hiç kaset test yapıp moral bozmayayım o zaman3. Gün 10.gün kanka 167 ydi benm ama testte bayağı silikti. Geç düşüyor teste
Son 7 güncanım ben de 10 ekim de oldummmmm
ayyy benim test günüm Cuma kızSon 7 gün
Ayyy canim benim de cuma. Ama heyecandan simdi vermek istiyorum ama idrarda hep negatifayyy benim test günüm Cuma kızama perşembe akşam verelim diyoruz eşimle
3. gün mü canım seninnn. Genel de 3. günler erken gebelik testinde bile çok zor cıkıyor diyorlarrrAyyy canim benim de cuma. Ama heyecandan simdi vermek istiyorum ama idrarda hep negatif
Sana 10. gün mü test yap dediler. Bize 12 dedilerayyy benim test günüm Cuma kızama perşembe akşam verelim diyoruz eşimle
benim bir arkadasımın da böyle oldu gitti hemen beta verdi pozitifmiş meğer .Kizlar bu sabah yine dayanamayip test yaptim, negatif7. Gunum, galiba tutunamadilar. Hic boyle testi 8. Gun sonrasinda pozitif olan var mi?