- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.041
evet canımmm bana 10. gün dediler. 5. gün embriyosunda 10 3. gün embriyosu 12 diye biliyorummmSana 10. gün mü test yap dediler. Bize 12 dedilero da pazara geliyor pzt yapıcaz biz. Ben de diyorum cuma yapalım ama eşim yok diyor bekleyelim
Kız bana 5. gün embriyosunda da 12. günde kan ver demişlerdi garezi var bunların banaevet canımmm bana 10. gün dediler. 5. gün embriyosunda 10 3. gün embriyosu 12 diye biliyorummm
3. Gun canim benim de. Doktor 11. gun beta dedi. Yani cuma… allahim nolur erken diye gozukmemis olsun3. gün mü canım seninnn. Genel de 3. günler erken gebelik testinde bile çok zor cıkıyor diyorlarrr
Amin canim hepimizinRabbim kucağına almayı da nasip etsin bizlerede dua et
kız yok google amca da bile yazıyoKız bana 5. gün embriyosunda da 12. günde kan ver demişlerdi garezi var bunların bana
ne zaman cıkarrrrKizlar ben kanımı verdim bekliyorum bugün 13. Günüm
Ayy bende şimdi verdim canım sonuca göre diğer ilaçları kullanmaya başlayacağımGünaydın balımmmaminn aminnn progesterone kanı verdim şimdi
Valla beni keklemişlerkız yok google amca da bile yazıyovera ben inanılmaz korktum test yapmaktan normalde biliyorsun bugün yapacaktım
Devlette iki saate çıkıyor sonuçne zaman cıkarrrr
Kızlar herkeste bi test yapma korkusu oluştuValla beni keklemişlerayy yapma yapma kanı bekle boşver sabrın sonu selamet olsun inşaallah
Kızlar herkeste bi test yapma korkusu oluştu
Ay ne bileyim yaaa ben normalde bugün yapacaktım kesin diyordumValla beni keklemişlerayy yapma yapma kanı bekle boşver sabrın sonu selamet olsun inşaallah
Öyle düşünme canım. Güzel düşün güzel olsun. Hem sürekli kasık ağrısı olmuyor ki. Benim ilk transferde de ara ara kasık ağrısı vardı .Ay ne bileyim yaaa ben normalde bugün yapacaktım kesin diyordumama bi belirtim yok yani göğüs hassasiyetim var yanlarda koltukaltına doğru o da dokununca onun harici bişey yok ara ara kasık batmasından baska sanki ne bileyim tutmadı yaa
çiçeğimm günde kaç kez progestan verdiProgesterone gayet güzel
Rahim kalınlığı güzel
İlaçlarımı aldım progesteron dex yazmışlar eve gidince atarım kızlarım
Canım korkma yap belki mutlu olcan karamsar olmaKızlaaarrr bugün 6. günüm ama kaset test yapmaktan vazgeçiyorum gibiii sanki uğuru mu kaçıyo yaaaa