- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 33
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.981
Hadi bakalım inşallahPazartesi ben transfer olmuş bile olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım inşallahPazartesi ben transfer olmuş bile olabilirim
Benim 23 ekim transfer 19 ekim iğnelerime başliyacam çok şükür muane edince çok güzel dedi sana ne dediEvet canımm gittim 19 ekim son kontrol dedi transfer günü verilecek senin ne oldu Muhtemelen pazartesi ya da salı olur
Ultrason çok iyi çıkmış e2 düşükmüş sadece ilacı çoğalttı muhtemelen ben de 19u başlıycam iğnelere son kontrol olacaktı çünkü inşallah bi değişim olmaz çok heyecan bastıBenim 23 ekim transfer 19 ekim iğnelerime başliyacam çok şükür muane edince çok güzel dedi sana ne dedi
Bana yine korku perileri geldi ya daraldımHadi bakalım inşallah
Deme öyle ya. Kendi kendini sakinleştirmen gerekir. Herşeyi düşünmemiz gerekir . Her türlü Sonuca hazır olmalıyız.Ultrason çok iyi çıkmış e2 düşükmüş sadece ilacı çoğalttı muhtemelen ben de 19u başlıycam iğnelere son kontrol olacaktı çünkü inşallah bi değişim olmaz çok heyecan bastı
Bana yine korku perileri geldi ya daraldım
Testten ilk sonuçtan çok stres yapmıyorum ama ara ara tekrar yaşamaktan korkuyorum kayıp olayını Allah bi daha kürtaj olmak zorunda bırakmasın ya insan kolay atamıyo üstünden ama inşallah bu sefer güzel olur her şey hepimiz içinDeme öyle ya. Kendi kendini sakinleştirmen gerekir. Herşeyi düşünmemiz gerekir . Her türlü Sonuca hazır olmalıyız.
Ben geçen seferkinde test aldım . Ama yapamadım. Kendimi her türlü Sonuca hazırladıktan sonra test yapmıştım.
Hayırlısı canım başa baş gidiyoruz ben transferin 3. Günü test yapmaya başlarimUltrason çok iyi çıkmış e2 düşükmüş sadece ilacı çoğalttı muhtemelen ben de 19u başlıycam iğnelere son kontrol olacaktı çünkü inşallah bi değişim olmaz çok heyecan bastı
Bana yine korku perileri geldi ya daraldım
Erken gebelik testi alalım öncedenHayırlısı canım başa baş gidiyoruz ben transferin 3. Günü test yapmaya başlarim
Aynı şeyleri yaşamak beni de korkutuyor. Rabb'im yüreğimize ferahlık versinTestten ilk sonuçtan çok stres yapmıyorum ama ara ara tekrar yaşamaktan korkuyorum kayıp olayını Allah bi daha kürtaj olmak zorunda bırakmasın ya insan kolay atamıyo üstünden ama inşallah bu sefer güzel olur her şey hepimiz için
İstersen şimdiden başlaErken gebelik testi alalım öncedenist
Canım o transfer işleminde kateter kullanıyor ya. Büyük ihtimalle rahmin bir yerine deyince o pembe ondandırKızlar transferden sonra ayağa kalktığınızda pembe kanaması olan oldu mu?
Doktor da öyle demişti ancak böyle sanki regl damlası gibi gelmişti. Merak ettim belki böyle bir durum yaşayan var mıdır diyeCanım o transfer işleminde kateter kullanıyor ya. Büyük ihtimalle rahmin bir yerine deyince o pembe ondandır
İnşallah bişey yok. Güzel düşün güzel olsunDoktor da öyle demişti ancak böyle sanki regl damlası gibi gelmişti. Merak ettim belki böyle bir durum yaşayan var mıdır diye
Bi de hamile çıkarmışımİstersen şimdiden başla
Ayyy nerdeBi de hamile çıkarmışım
Kız ilişki yasak 2 haftaya görürüz inşallah ama pozitifi aminnnAyyy nerde
Bende oldu, olabilir dediler hastanedenKızlar transferden sonra ayağa kalktığınızda pembe kanaması olan oldu mu?
Kız ne bilim unutmuşum onuKız ilişki yasak 2 haftaya görürüz inşallah ama pozitifi aminnn