- 12 Ekim 2023
- 26
- 43
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.961
Canım bende 9 ekimde transfer oldum 5.gün embriyosu 6. Günüm bugün bende negatif gördüm morelini bozma allahtan ümit kesilmezSelam kizlar, Ben de 9 ekimde iki tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. Dun 5. Gunumde dayanamayip test yaptim, negatif. En erken hangi gunde gormustunuz pozitif? Degisir mi acaba
Yol uzun grlmiştir. Üstelik sarsıntı yaşamışsındır. Ondan olabilir. Ama işte cenaze var demişsiszinizKimyasal olsa doktor söylerdi herhalde bide değerim düzenli artıyordu 10 saatlik yol gittik ertesi gün tekrar baktırdım birden düşmüş değerler bugünde böyle dedi ilaçları kesiyorum
Canim Allah sabirlar versin hepimize. Hic bir degisiklik var mi vucudunda? Insallah yakin zamanda hepimiz guzel haberlerle burayi senlendiririz.Canım bende 9 ekimde transfer oldum 5.gün embriyosu 6. Günüm bugün bende negatif gördüm morelini bozma allahtan ümit kesilmez
kaşık ağrım var bel ağrım var birde buna ek benim gögüsüm de damar hiç belli olmaz dı şimdi mavi damar belli olmuş meme ucuma kadar gidiyor. Belim bugün çok ağrıyor sadeceCanim Allah sabirlar versin hepimize. Hic bir degisiklik var mi vucudunda? Insallah yakin zamanda hepimiz guzel haberlerle burayi senlendiririz.
Muhtemelen öyle oldu vicdan azabı çekiyorum şimdi kendimizi toparlamayı bekleyeceğiz maddi manevi olarak inşallah tekrar yaşamam böyle bir şeyYol uzun grlmiştir. Üstelik sarsıntı yaşamışsındır. Ondan olabilir. Ama işte cenaze var demişsisziniz
Canım çok geçmiş olsun kendini suçlama eğer nasip olsaydı ne yaparsan yap devam ederdi inşallah kolaylıkla toparlarsın hem maddi hem maneviMuhtemelen öyle oldu vicdan azabı çekiyorum şimdi kendimizi toparlamayı bekleyeceğiz maddi manevi olarak inşallah tekrar yaşamam böyle bir şey
Kendini uzme canım rabbim sabir versin inşallah soylemesi zor ama uzulme isteMuhtemelen öyle oldu vicdan azabı çekiyorum şimdi kendimizi toparlamayı bekleyeceğiz maddi manevi olarak inşallah tekrar yaşamam böyle bir şey
Öyle düşünme demek ki gideceği varmış . Toparlanmaya çalışmalısın. İnşallah kendiliğinden hamile kalırsınMuhtemelen öyle oldu vicdan azabı çekiyorum şimdi kendimizi toparlamayı bekleyeceğiz maddi manevi olarak inşallah tekrar yaşamam böyle bir şey
Gecmis olsun, insallah her sey kisa zamanda yoluna girer yeniden kavusursun yavrunaMuhtemelen öyle oldu vicdan azabı çekiyorum şimdi kendimizi toparlamayı bekleyeceğiz maddi manevi olarak inşallah tekrar yaşamam böyle bir şey
Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzKızlar bana da dua edin yarın kan testi vermeye gidicem yarın 13. Günüm
Bende 9 ekimde oldum. Ne zaman kan vereceksinizCanım bende 9 ekimde transfer oldum 5.gün embriyosu 6. Günüm bugün bende negatif gördüm morelini bozma allahtan ümit kesilmez
Hadi guzel haberlerle gel inşallah canımKızlar bana da dua edin yarın kan testi vermeye gidicem yarın 13. Günüm
Canım senle kontrol gunlerimiz aynıydı 13 Ekim cuma gittin mi ne oldu ne dediBen de hem de çok ama bazen korkuyorum ya inşallah sağlıkla doğsunlar bu seferKese ve beta heyecanları var bi de
Canım senin pizitif mi en son yanlış hatırlamıyorsam sana yorum yapmıştım belirtilerin benim ilk gebeliğdeki gibiydi demiştimBen bugun kan verdim canim testim pozitif, bunu hatira olarak bugun yaptim 10. Gun
Ayın 19 da canımBende 9 ekimde oldum. Ne zaman kan vereceksiniz
Evet canımm gittim 19 ekim son kontrol dedi transfer günü verilecek senin ne olduCanım senle kontrol gunlerimiz aynıydı 13 Ekim cuma gittin mi ne oldu ne dedi
Yaa yapsam bile cumadan önce yapamam
şurda pazartesiye ne kaldı canımYaa yapsam bile cumadan önce yapamame cumayı bekleyen pazartesiyi de bekler
Yaa yapsam bile cumadan önce yapamame cumayı bekleyen pazartesiyi de bekler
Pazartesi ben transfer olmuş bile olabilirimşurda pazartesiye ne kaldı canımKemal Sunal ın filminden bir kesit