2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
kuzucum erken yumurtlama gordum ben bırazda ondan sanırım :) inşallah inşallah sabırla heyecanla beklıyoruz :) adetten kac gun gectu bugun ıle kuzum

Sağlıkla alın kucağınıza bende bugün öğrendim hamile olduğumu

Bende bugün öğrendim sağlıkla gelsinler

Bende bugün öğrendim sağlıkla gelsinler
Hayırlı olsun canım, bende 5+1 im dün kese göründü iki hafta sonra bebişi görmek için giderim tekrar , arada mide yanması yoğun çalışırken halsizlik dışında bir belirtim yok çok şükür Allah sağlıkla kucaklarimiza alabilmeyi nasip etsin

kuzucum erken yumurtlama gordum ben bırazda ondan sanırım :) inşallah inşallah sabırla heyecanla beklıyoruz :) adetten kac gun gectu bugun ıle kuzum
Olabilir tatlımm tahmin edememişsin benim de ilk kez erken yumurtlama oldu baya aradan sonra, ovülasyon testi sayesinde öğrendim, hesapladım oradan 30'unda olmam gerekiyordu olmadı canım o günü de sayarsak 3. günü gecikmenin.:)

Sevindim kuzu umarım sağlıkla büyür içimizde :) Bende de aynısı kuzum mide yanması ve çalışırken çabuk yorgunluk hafif kalp çarpması ve nefes nefese kalma var...

bende olvulasyon ile takıp ettım kuzum 11.gunu pık oldu testım bende o gunden ıtıbaren saydıgımda ıste yarın bat günü :)

Herkese merhaba bat ım 2 şubatı erken test ile öğrenmiştim. Kan sonucum çıkmış beta 577. Aile hekimim aradı müjde vermek için. Bat a göre şu an 4+3. Kese ve kalp atışı için 2 3 hafta bekleyeceğim. Göğüs ağrısı, sık tuvalete çıkma ve sık esneme dışında şimdilik başka belirti yok. Belki merak edenler olur diye tüm detyı ile yazmak istedim

tabıkı kuzum catlamada takıp ettım , ateş tablom da var vs hakimim konuya yanı :) 12 si catladı DPO 1 oluyor bugun DPO 14 :)
Senin adına sevindim kuzum. Ben sana bir şey danışmak istiyorum okuayn bilen herkes cevap yazarsa çok sevinirim. benim adet günü 128 çıkan beta değerim 2 gün sonraki (bugünkü) testimde 120 çıktı. Sizce kimyasal ya da dış gebelik mi? Yoksa biraz daha mı beklemeliyim?

sağol canım bend e 4 +3üm ama ben 2 gün önce BAT günü beta 128 ile öğrendim, şimdi ise yani 2 gün sonraki testte 120 çıktı sence kimyasal gebelik mi çok üzgünüm...

öncelıkle aynı kurumda mı verdın testını canım

evet canım ve bu sefer cihaz bozuk geç düşebilir ekrana dediler sonuç buydu. acaba cihazdan kaynaklı mı kafam karıştı...
boyle de bı ıhtımal var ıse degısebılır , su durumda oncelıkle hemen ümitsizliğe kapılma dediğin gibi cıhazdan da olabılır ıkı gun daha bekleyıp kan ver yada elınde yaptıgın testlerden var ıse yap koyulasma durumuna bak canım benım , hemen kotusunu dusunme

Bende de aynı şekilde mide yanması oluyor yağlı vs yemiyorum çok dikkat ediyorum ama mide yanmaları başladı, doktordan sonra her şeyi anlatıcam burada, en merak ettiğim de keseyi görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…