- 15 Temmuz 2015
- 18.723
- 31.213
kuzucum erken yumurtlama gordum ben bırazda ondan sanırım :)Ne güzel sen erken öğrenmişsin canım bende erken gebelik testi beni yanılttığı için adetimi bekledim ama yine de garantilemek için adet günümde kaset test yaptım silik çıktışok oldum, sonra da kanda çıktı şükür. İnşallah miniklerimiz doğmaya niyetli sapasağlamdır
Sağlıkla alın kucağınıza bende bugün öğrendim hamile olduğumuEki Görüntüle 3196372 Regle 3 gün var, 2 farklı markadan 3 tane erken gebelik testi yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı ilk dakikalarda, yarın kan testi vermeye gideceğim ama çok heyecanlıyım. Sizce gebelik var mıdır? 3 test birden yanıltmış olabilir mi?
Bende bugün öğrendim sağlıkla gelsinlerNe güzel sen erken öğrenmişsin canım bende erken gebelik testi beni yanılttığı için adetimi bekledim ama yine de garantilemek için adet günümde kaset test yaptım silik çıktışok oldum, sonra da kanda çıktı şükür. İnşallah miniklerimiz doğmaya niyetli sapasağlamdır
Hayırlı olsun canım, bende 5+1 im dün kese göründü iki hafta sonra bebişi görmek için giderim tekrar , arada mide yanması yoğun çalışırken halsizlik dışında bir belirtim yok çok şükürBende bugün öğrendim sağlıkla gelsinler
Olabilir tatlımm tahmin edememişsin benim de ilk kez erken yumurtlama oldu baya aradan sonra, ovülasyon testi sayesinde öğrendim, hesapladım oradan 30'unda olmam gerekiyordu olmadı canım o günü de sayarsak 3. günü gecikmenin.:)kuzucum erken yumurtlama gordum ben bırazda ondan sanırım :)inşallah inşallah sabırla heyecanla beklıyoruz :) adetten kac gun gectu bugun ıle kuzum
Âmin canım benim, gözün aydın , sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhBende bugün öğrendim sağlıkla gelsinler
Sevindim kuzu umarım sağlıkla büyür içimizde :) Bende de aynısı kuzum mide yanması ve çalışırken çabuk yorgunluk hafif kalp çarpması ve nefes nefese kalma var...Hayırlı olsun canım, bende 5+1 im dün kese göründü iki hafta sonra bebişi görmek için giderim tekrar , arada mide yanması yoğun çalışırken halsizlik dışında bir belirtim yok çok şükürAllah sağlıkla kucaklarimiza alabilmeyi nasip etsin
bende olvulasyon ile takıp ettım kuzum 11.gunu pık oldu testım bende o gunden ıtıbaren saydıgımda ıste yarın bat günü :)Olabilir tatlımm tahmin edememişsin benim de ilk kez erken yumurtlama oldu baya aradan sonra, ovülasyon testi sayesinde öğrendim, hesapladım oradan 30'unda olmam gerekiyordu olmadı canım o günü de sayarsak 3. günü gecikmenin.:)
Şöyle söyleyim canım ne zaman yumurtan çatladı ise ondan 14 gün sonra BAT olur, ona göre hesapladın değil mi?bende olvulasyon ile takıp ettım kuzum 11.gunu pık oldu testım bende o gunden ıtıbaren saydıgımda ıste yarın bat günü :)
tabıkı kuzum catlamada takıp ettım , ateş tablom da var vs hakimim konuya yanı :) 12 si catladı DPO 1 oluyor bugun DPO 14 :)Şöyle söyleyim canım ne zaman yumurtan çatladı ise ondan 14 gün sonra BAT olur, ona göre hesapladın değil mi?
Senin adına sevindim kuzum. Ben sana bir şey danışmak istiyorum okuayn bilen herkes cevap yazarsa çok sevinirim. benim adet günü 128 çıkan beta değerim 2 gün sonraki (bugünkü) testimde 120 çıktı. Sizce kimyasal ya da dış gebelik mi? Yoksa biraz daha mı beklemeliyim?tabıkı kuzum catlamada takıp ettım , ateş tablom da var vs hakimim konuya yanı :) 12 si catladı DPO 1 oluyor bugun DPO 14 :)
sağol canım bend e 4 +3üm ama ben 2 gün önce BAT günü beta 128 ile öğrendim, şimdi ise yani 2 gün sonraki testte 120 çıktıHerkese merhaba bat ım 2 şubatı erken test ile öğrenmiştim. Kan sonucum çıkmış beta 577. Aile hekimim aradı müjde vermek için. Bat a göre şu an 4+3. Kese ve kalp atışı için 2 3 hafta bekleyeceğim. Göğüs ağrısı, sık tuvalete çıkma ve sık esneme dışında şimdilik başka belirti yok. Belki merak edenler olur diye tüm detyı ile yazmak istedim
öncelıkle aynı kurumda mı verdın testını canımSenin adına sevindim kuzum. Ben sana bir şey danışmak istiyorum okuayn bilen herkes cevap yazarsa çok sevinirim. benim adet günü 128 çıkan beta değerim 2 gün sonraki (bugünkü) testimde 120 çıktı. Sizce kimyasal ya da dış gebelik mi? Yoksa biraz daha mı beklemeliyim?
evet canım ve bu sefer cihaz bozuk geç düşebilir ekrana dediler sonuç buydu. acaba cihazdan kaynaklı mı kafam karıştı...öncelıkle aynı kurumda mı verdın testını canım
boyle de bı ıhtımal var ıse degısebılır , su durumda oncelıkle hemen ümitsizliğe kapılma dediğin gibi cıhazdan da olabılır ıkı gun daha bekleyıp kan ver yada elınde yaptıgın testlerden var ıse yap koyulasma durumuna bak canım benım , hemen kotusunu dusunmeevet canım ve bu sefer cihaz bozuk geç düşebilir ekrana dediler sonuç buydu. acaba cihazdan kaynaklı mı kafam karıştı...
bende normalde cok sık tuvalete cıkan bırı degılımdır.Ama son 3 gundur falan her tuvalette nerdeyse cıkıyorum olabılır canım yanı :) bize doktordan sonrada yaz mutlaka :)
Doktordan sonra yazacağım mutlakabende normalde cok sık tuvalete cıkan bırı degılımdır.Ama son 3 gundur falan her tuvalette nerdeyse cıkıyorum olabılır canım yanı :) bize doktordan sonrada yaz mutlaka :)
Bende de aynı şekilde mide yanması oluyor yağlı vs yemiyorum çok dikkat ediyorum ama mide yanmaları başladı, doktordan sonra her şeyi anlatıcam burada, en merak ettiğim de keseyi görmekKişiden kişiye değerler değişebildiği için bulantı zamanları da farklılık arz edebilir tatlım kafana takma ve sonucunu da bizimle paylaş mutlaka, ben de 4+3'üm merakla bekliyorum doktor ne diyecek bende de reflümsü şeyler oluyor mide yanması gibi...
Çok teşekkür ederim siz de sağlıkla hayırlısıyla alın kucağınızaSağlıkla alın kucağınıza bende bugün öğrendim hamile olduğumu