2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bir de bu topik şansımı deneyeyim sat: 18 Kasım bat:28 aralık (düzensiz ama böyle bekleyelim) Eldorin Eldorin 🤍

Merhaba kızlar nasılsınız?? Kızlar son üç gündür bir regl ağrısı var gelip kayboluyor kasık batmam ve kasık ve yumurtalık yanmam var. Sabah test yaptım ama pek bir şey çıkmadı. Göğüs hassasiyetim yok regl olurken oluyordu. Sadece Bir yumurtalıkta pcos görünümü var, tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Değerlendireyim mi?
Testimi de bırakayım, yorumlarınıza ihtiyacım var. :) erken gebelik yapmadım acaba onu mı yapsam
Canım hosgeldin. Ben çizgi göremedim testte maalesef ama daha erken bence çıkmaması normal. Değerlendirmek her zaman insanın içini rahatlatır riske girmeye gerek yok 😂

Canım hosgeldin. Ben çizgi göremedim testte maalesef ama daha erken bence çıkmaması normal. Değerlendirmek her zaman insanın içini rahatlatır riske girmeye gerek yok 😂

Merhaba hayatııım ben de göremedim valla efektlisini de içim rahat etsin diye yaptım ne fark edecekse 😂 Dediğin gibi değerlendireyim fazlası göz çıkarmaz 🥲

bata 2gün kaldı dün meraktan kaset test yapmıştım pembelik dağılmıştı çıkmadı diye testi saldım ama bugün gölgeyi farkettim. Psikolojik mi üşütme mi bilmiyorum ama halsizim midem bulanıyor bir tane testim var erken test değil sizce yapayım mı günü gelmeden görünür mü ki

Kızlar dün bat idi hala olmadım ama hiç belirtim yok öbür hamileliğimde göğüs ağrısı yaşamıştım o yüzden kesin yok diyorum olmayı bekliyorum yeni yıla regl ağrısıyla vs ile girmek istemiyorum:KK43:
Benim de dun battin hala olmadim regl ya. Agrim da yok suan gunduz vardi kasiklarda

X