2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
benim de 5+1 bugün ve malesef kabızlık sorunu yaşıyorum. 3 günde 1 çıkabiliyorum tuvalete

sağol canım bend e 4 +3üm ama ben 2 gün önce BAT günü beta 128 ile öğrendim, şimdi ise yani 2 gün sonraki testte 120 çıktı sence kimyasal gebelik mi çok üzgünüm...
Canım ben baktığım da 20 ile 7300 aralığında her değer 5.hafta ile uyumlu görünüyor. Baktığında benimki de binli değerlere çok uzak. Kendini izle akıntı falan olursa bir doktora görün inşallah değildir içini ferah tut

Kızlar benim kasıkta ağrı ve kahverengi lekelenmem var. Yerleşme kanaması mı başka bir şey mi anlamadım. Şimdi gitsem doktor bebek görünmez şu an böyle bir şey yaşayan var mı ne yapayım?

Kızlar benim kasıkta ağrı ve kahverengi lekelenmem var. Yerleşme kanaması mı başka bir şey mi anlamadım. Şimdi gitsem doktor bebek görünmez şu an böyle bir şey yaşayan var mı ne yapayım?
doktora randevu al canım degerlerınde vs herhangı bır sıkıntı yoksa progestan verır , benım ılk gebelıgımde olmustu adetten bır kac gun once basladı ılk 4-6 gun oldu sonra ara ara da oldu

Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah hep dua ediyorum bende 2 yila kadar hamile kalamadim cok zor bi surec insallah isteyen herkeze nasip olur
Ben 12 yıllık evliyim ve hayatımda sadece 15 gün korundum sonrasında hiç korunmadim ve 12 yılın sonunda 5+5 günlük hamile olduğumu öğrendim. Darısı sağlıkla,mutlulukla isteyen herkesin başına

Merhaba, ben 25 yıldır sigara içiyorum gunde 1 paket ne yazık ki ve 39 yaşındayım. 27 ocakta 5+3 hamile olduğumu öğrendim.

Ben 12 yıllık evliyim ve hayatımda sadece 15 gün korundum sonrasında hiç korunmadim ve 12 yılın sonunda 5+5 günlük hamile olduğumu öğrendim. Darısı sağlıkla,mutlulukla isteyen herkesin başına
nasıl sevındım senın adına , sağlıkla güzelce buyusun mıınosun ınsallah bızlerde bunlara şahit olalım :)

Merhaba arkadaslar, yeni üye ve potansiyel ekim annesiyim:)) 12 yilin sonunda 5+5 hamile olduğumu öğrendim. Kahverengi ve ara ara açık kirmizi kanamalarim oluyor. Sigarayı umuyorum ki bu öğlen içtim sonuncu olur temennisiyle yazıyorum. Agriniz, sizsiniz, bulantiniz benim gibi lekeli kanamalariniz var mıdır? Umarım hersey bebeklerimiz ve bizim için güzel gelişir. Tesekkurler

Kızlarrrr ben de katıldım aranıza bugün

39 yaşındayım iki yıllık evliliğimde bir doğal yollu gebeliğim olmuştu ama 6. Haftada sağlıksız olunca kürtajla alındı

Bu ay tüp bebek yaptırdım ilk kez
Bugün transferimin 11. Günü veee betam 185 çıktı .
Çok çok mutluyum Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Ay cok mutlu oldum canım benım saglıkla dogsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…