- 15 Temmuz 2015
- 18.723
- 31.213
valla bilemiyorum 10 kılodan fazla almazsam harıka olur ama kendıme hıc guvenmıyorumAma bu kader da olmaz :) ben de 59 la kalıp 70 le doğuma girdim şimdi de 72-73 bandındayım bu sefer fazla kilom du bakalım ne olacak :)
Bulantı durumun nasıldı. Ben 7 den 12 ye kadar mahvoldum. Sonra aldım kilo bu sefer de korkuyorum gerçektenvalla bilemiyorum 10 kılodan fazla almazsam harıka olur ama kendıme hıc guvenmıyorum
ilk bebişim oğluş senın peki :) benım bulantım oldu ama kusmadım hıc oyle dogru duzgun 12-13 arası sabah ve ara ara olan bulantılarım gectıBulantı durumun nasıldı. Ben 7 den 12 ye kadar mahvoldum. Sonra aldım kilo bu sefer de korkuyorum gerçekten
İlk bebişin kız mı oğlan mı bir de :)
Merhaba hayırlı olsun ikiz olabilir belkiMerhaba hanımlar, transferimin 17. günü tam 5 haftalık gebelik oluyor. Beta hcg 3950 çıktı nasıl sizce?
Benim de oğluş :) bulantı ve kusma ile geçti günlerim 6 7 kilo kaybettim falan zor bir süreçti o yüzden de arayı açtım baya. Kan verecek misin yoksa direkt doktor a mı gideceksin süreçteilk bebişim oğluş senın peki :) benım bulantım oldu ama kusmadım hıc oyle dogru duzgun 12-13 arası sabah ve ara ara olan bulantılarım gectı
kac yasında Allah bagıslasın benımkı tam 4 yasında cok sukur kusma ıle ılgılı sadece seker testınde felaket kusmustum bı o gelır aklıma yanı bunda nasıl ollur bılmıyorum.Ben henuz kan vermedım evde kaset teste devam edıyorum koyulasma varmı fln dıye , ekım kasım arası bı kımyasal gebelık gecırdım o ara cok kan verdım vs yıpratıcı oldu bıraz oyuzden regl gunumu beklıyorum suan 2 subat sonrasında kan verecegım , ıkı gun ara ıle hersey yolunda gıderse ınsallah bı hafta sonrada doktora gıderım sanırım sen ne yapacaksınBenim de oğluş :) bulantı ve kusma ile geçti günlerim 6 7 kilo kaybettim falan zor bir süreçti o yüzden de arayı açtım baya. Kan verecek misin yoksa direkt doktor a mı gideceksin süreçte
Benim ki 5.5 yaşında nasip olursa 6 yaş olacak aralarında . Zor bir süreç olmuş senin için beklemekte çok haklısın. Ben bugün kan verdim doktor yarın gel bi dedi.Eğer her şey yolunda ise 1 2 haftaya doktora giderim diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsinler inşallahkac yasında Allah bagıslasın benımkı tam 4 yasında cok sukur kusma ıle ılgılı sadece seker testınde felaket kusmustum bı o gelır aklıma yanı bunda nasıl ollur bılmıyorum.Ben henuz kan vermedım evde kaset teste devam edıyorum koyulasma varmı fln dıye , ekım kasım arası bı kımyasal gebelık gecırdım o ara cok kan verdım vs yıpratıcı oldu bıraz oyuzden regl gunumu beklıyorum suan 2 subat sonrasında kan verecegım , ıkı gun ara ıle hersey yolunda gıderse ınsallah bı hafta sonrada doktora gıderım sanırım sen ne yapacaksın
kan sonucun kac cıktı canım benım :) masallah buyutmussun sen epeyBenim ki 5.5 yaşında nasip olursa 6 yaş olacak aralarında . Zor bir süreç olmuş senin için beklemekte çok haklısın. Ben bugün kan verdim doktor yarın gel bi dedi.Eğer her şey yolunda ise 1 2 haftaya doktora giderim diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah
Ben de 65 kiloydum boyum 1.68, şimdi kilom 68 oldu boyumun küsüratı ile aynı sayıevet sımdılerde 55 te gozzum yok 65 olsam yeter banaemzirirken birde güzel beslenırsen cok kolay gıdıyor
tamam ya cok orantısız bır durum yokmus tadını cıkarn bu surecten sonra ya bosverınBen de 65 kiloydum boyum 1.68, şimdi kilom 68 oldu boyumun küsüratı ile aynı sayıöyle olunca ben biraz basenli duruyorum üstümde sıkıntı yok :)
Hahah evet valla bebeği düşünüyorum artık bundan sonra kilo için bahanem hazır hamileyim ve iştahım arttıtamam ya cok orantısız bır durum yokmus tadını cıkarn bu surecten sonra ya bosverın
Daha çıkmadı sonuç bekliyorum heyecanla :)kan sonucun kac cıktı canım benım :) masallah buyutmussun sen epey
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canımm, evet çok yeni ama inşallah sağlıkla gelişir çok sevindim tüp bebek olması en azından düşük ihtimalini baya baya azaltıyor, o açıdan sevindim adınızaMerhaba bende dün erken gebelikte hamile olduğumu öğrendim. Galiba içinizde en yeni benim henüz 3+4tüp bebek olduğu için erken öğrendim. Çarşamba cuma kan testi vercem. İlk hamileliğim heyecan dorukta
Hayırlı olsun canımm sağlıkla alın kucağınıza inşallah, ben de 4+2'yim daha, yarın yine beta vereceğim inşallah değer katlanarak artmıştır. Ama ben dayanamaz bu cuma ya da haftaya keseyi görmeye gitmek isteyebilirim . Alttan ultrason sıkıntılı olur mu sizce, ne zaman üstten bakabiliyor doktorlar?Sela güzel annelerBen de tam 5 haftalık hamileyim, hafiften kasık batmalarım ve halsizliğim var, şükür iyiyim, benim ikinci gebeliğim, c vitamini d vitamini ve folik sit kullanıyorum şimdilik, doktora henüz gitmedim, 2 hafta sonra gitmeyi planlıyorum belki kalp atışını da duyarız
deger 1500 ustu kese gorunur dıyolarHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canımm, evet çok yeni ama inşallah sağlıkla gelişir çok sevindim tüp bebek olması en azından düşük ihtimalini baya baya azaltıyor, o açıdan sevindim adınıza:)
Hayırlı olsun canımm sağlıkla alın kucağınıza inşallah, ben de 4+2'yim daha, yarın yine beta vereceğim inşallah değer katlanarak artmıştır. Ama ben dayanamaz bu cuma ya da haftaya keseyi görmeye gitmek isteyebilirim . Alttan ultrason sıkıntılı olur mu sizce, ne zaman üstten bakabiliyor doktorlar?
Teşekkürler bilgi için canım benim doktor 2500 dedi ondan sordum kafam karıştı internette dediğin gibi 1500 diyor, peki sence vajinal ultrasona hemen gitmeli miyim yoksa 6. haftayı mı beklemeliyim üstten bakılabilmesi için?deger 1500 ustu kese gorunur dıyolar
İnşallah hepimizinki sağlıkla gelsinsağlıkla gelsin inşallah annesı :)
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canımm, evet çok yeni ama inşallah sağlıkla gelişir çok sevindim tüp bebek olması en azından düşük ihtimalini baya baya azaltıyor, o açıdan sevindim adınıza:)
Hayırlı olsun canımm sağlıkla alın kucağınıza inşallah, ben de 4+2'yim daha, yarın yine beta vereceğim inşallah değer katlanarak artmıştır. Ama ben dayanamaz bu cuma ya da haftaya keseyi görmeye gitmek isteyebilirim . Alttan ultrason sıkıntılı olur mu sizce, ne zaman üstten bakabiliyor doktorlar?
kuzum bence vajınal su asamada baktırmana cokta gerek yok dıye dusunuyorum ayrıca kese 5 haftadan sonra gozukebılır. 6+2 cıvarlarında ben kese ve yolk gormustum Yolk bebıs ılk olusmaya baslarken gozuken yerTeşekkürler bilgi için canım benim doktor 2500 dedi ondan sordum kafam karıştı internette dediğin gibi 1500 diyor, peki sence vajinal ultrasona hemen gitmeli miyim yoksa 6. haftayı mı beklemeliyim üstten bakılabilmesi için?
İnşallah canımbende predıctorla gordum ılk sımdı de beklıyorum beklıyoruz ınsallah guzel sonuclar gelsın :)