- 15 Temmuz 2015
- 18.723
- 31.213
Oncelıkle hayırlı olsun canım benımKan sonucum 511 çıktı. Doktorum asistandi ve çok ilgili değildi malesef. Şimdi ne yapmam lazım arttığını görmek için tekrar 2 gün sonra kan testi mi yapmalıyım. İyi bir kadın doğum uzmanı bulup sonraki randevularimi ona mı almaliyim
Cok gecmıs olsun canım oncelıkle , hıc fıkrım yok ama deger gebelık kesesı gormek ıcınde dusuk ınsallah kan degerlerın artar da gozukur. Kanama ise bazen boyle olup saglıkla devam eden cok kısı varMerhaba 5+1 günlüğüm. birkaç gün önce kahve pembe renklerinde başlayan lekelenme kırmızıya dönüp ağrı da eklenince bugün doktora gittim. Beta hch 930 çıktı daha önce bakılmadığı için kıyaslanamıyor fikir vermiyor. Vajinal ultrasonda gebelik kesesi görülmedi. 2 adet kist göründü ve Rahim arkasında sıvı ya da kanama alanı anlaşılamadı ne olduğu. Bebek dışında herşey var anlayacağınız. Dış gebelik düşünülüyor. Canlı gebelik olasılığı da hala varmış az da olsa. Yarın tekrar muayene olacağım beta hcg takip edilecek tedavi planlanacak tecrübesi olan var mı düşük mü dış gebelik mi ne olabilir?
Çok teşekkürler son adet 26 Aralık değer zaten düşük galibaCok gecmıs olsun canım oncelıkle , hıc fıkrım yok ama deger gebelık kesesı gormek ıcınde dusuk ınsallah kan degerlerın artar da gozukur. Kanama ise bazen boyle olup saglıkla devam eden cok kısı var
Daha once kan vermemıssıniz sanırım oyuzden kıyas yapmak zor haftana gore ınsallah guzel sonuclar alırsınÇok teşekkürler son adet 26 Aralık değer zaten düşük galiba
Teşekkür ederim canım. Perşembe için tekrar kan vereyim o haldeOncelıkle hayırlı olsun canım benımıkı gun sonra tekrar verıp , artısı gordukten sonra ıkı uc gune doktor bakıp gıdebılırsın 1500 sonrası kese gorulebılıyor
Canım o tamamen ultrason cihazıyla alakalı evet değer 1500lerdeyken kese görünüyor ama eğer hastanenin ultrason cihazı eskiyse biraz daha zaman geçtikten sonra görünüyor mesela benim doktorum da 3500lerde görünüyor bizim cihazla demişti yani tamamen ultrason cihazıyla alakalı bir durum ayrıca eğer riskli bir gebeliğin yok ise vajinal ultrasonun da hiç bir zararı yokTeşekkürler bilgi için canım benim doktor 2500 dedi ondan sordum kafam karıştı internette dediğin gibi 1500 diyor, peki sence vajinal ultrasona hemen gitmeli miyim yoksa 6. haftayı mı beklemeliyim üstten bakılabilmesi için?
Merhaba bende kan pıhtılaşmasi problemi olduğu için ben eğer hamile kalırsam karından iğne vurmam gerektiğinden çok erken öğrenmek zorundaydım o yüzden değerim 11ken öğrendim 2 güne bir kan verdim değerim 200leedeyken bir anda kahverengi leke sonra da kanamam başladı hemen kan verdim değerim 73e düşmüş tamam kimyasal gebelik, düşüyor dedik kan sulandırıcı iğneyi kestik 2 gün sonra tekrar kan verdim 280e çıkmış doktorum da çok şaşırdı iğneye tekrar başla gebelik devam ediyor keseyi görene kadar bekleyelim kandan kontrol edicez dedi 2 gün sonra 400lere 2 gün sonra 800lere çıktı sonra tekrar kanamam başladı kan verdim 400e düşmüş bu sefer gebelik sonlandi ama dış gebelik mi kimyasal mi diye korktuk çok şükür tüplerde veya rahimde herhangi birşeye rastlanmadi ve kanamayla beraber değerim yavaş yavas düştü şu an 11lerde. Bunu sana fikir olsun diye yazdım öncelikle stres yapma eğer bebişin saglikliysa kan bacaklarindan da aksa emin ol tutunur sana. Sadece şunu tavsiye etmek istiyorum eğer dış gebelik veya kese oluşmuş bebek yok vs ne derlerse desinler yani kürtaj ile ilgili herhangi birşey derlerse kabul etme ve 1 doktora daha danış günümüz doktorları risk almamak için hemen kürtaj diyorlar onlar için kolay ama bizim için zor kürtajdan sonra 2-6 ay korunma yasağı veriyor hem tekrar beklemek zulüm hem de o ağrılar cabasi. Benim doktorumdan Allah razı olsun asla kürtaj yanlısı değildi beni çok güzel telkin etti için rahat olsun bunun bazı yöntemleri var mesela önce bir hap veririz rahmin içini kasarak kanama ile atabilirsin olmazsa bir iğne var onu vururuz eğer o da olmazsa ondan sonra kürtaj düşünürüz dedi. Lütfen stres yapma zaten şu an 900lerde değerin yani benim gibi 2 hafta beklemek zorunda değilsin keseyi görmek için, 2 veya 4 gün sonra inşallah keseni görürsün umutsuzluğa kapılma sevgilerMerhaba 5+1 günlüğüm. birkaç gün önce kahve pembe renklerinde başlayan lekelenme kırmızıya dönüp ağrı da eklenince bugün doktora gittim. Beta hch 930 çıktı daha önce bakılmadığı için kıyaslanamıyor fikir vermiyor. Vajinal ultrasonda gebelik kesesi görülmedi. 2 adet kist göründü ve Rahim arkasında sıvı ya da kanama alanı anlaşılamadı ne olduğu. Bebek dışında herşey var anlayacağınız. Dış gebelik düşünülüyor. Canlı gebelik olasılığı da hala varmış az da olsa. Yarın tekrar muayene olacağım beta hcg takip edilecek tedavi planlanacak tecrübesi olan var mı düşük mü dış gebelik mi ne olabilir?
Çok faydalı oldu benim için bu bilgilerMerhaba bende kan pıhtılaşmasi problemi olduğu için ben eğer hamile kalırsam karından iğne vurmam gerektiğinden çok erken öğrenmek zorundaydım o yüzden değerim 11ken öğrendim 2 güne bir kan verdim değerim 200leedeyken bir anda kahverengi leke sonra da kanamam başladı hemen kan verdim değerim 73e düşmüş tamam kimyasal gebelik, düşüyor dedik kan sulandırıcı iğneyi kestik 2 gün sonra tekrar kan verdim 280e çıkmış doktorum da çok şaşırdı iğneye tekrar başla gebelik devam ediyor keseyi görene kadar bekleyelim kandan kontrol edicez dedi 2 gün sonra 400lere 2 gün sonra 800lere çıktı sonra tekrar kanamam başladı kan verdim 400e düşmüş bu sefer gebelik sonlandi ama dış gebelik mi kimyasal mi diye korktuk çok şükür tüplerde veya rahimde herhangi birşeye rastlanmadi ve kanamayla beraber değerim yavaş yavas düştü şu an 11lerde. Bunu sana fikir olsun diye yazdım öncelikle stres yapma eğer bebişin saglikliysa kan bacaklarindan da aksa emin ol tutunur sana. Sadece şunu tavsiye etmek istiyorum eğer dış gebelik veya kese oluşmuş bebek yok vs ne derlerse desinler yani kürtaj ile ilgili herhangi birşey derlerse kabul etme ve 1 doktora daha danış günümüz doktorları risk almamak için hemen kürtaj diyorlar onlar için kolay ama bizim için zor kürtajdan sonra 2-6 ay korunma yasağı veriyor hem tekrar beklemek zulüm hem de o ağrılar cabasi. Benim doktorumdan Allah razı olsun asla kürtaj yanlısı değildi beni çok güzel telkin etti için rahat olsun bunun bazı yöntemleri var mesela önce bir hap veririz rahmin içini kasarak kanama ile atabilirsin olmazsa bir iğne var onu vururuz eğer o da olmazsa ondan sonra kürtaj düşünürüz dedi. Lütfen stres yapma zaten şu an 900lerde değerin yani benim gibi 2 hafta beklemek zorunda değilsin keseyi görmek için, 2 veya 4 gün sonra inşallah keseni görürsün umutsuzluğa kapılma sevgiler
Bilgi için teşekkür ederim canım benim.Canım o tamamen ultrason cihazıyla alakalı evet değer 1500lerdeyken kese görünüyor ama eğer hastanenin ultrason cihazı eskiyse biraz daha zaman geçtikten sonra görünüyor mesela benim doktorum da 3500lerde görünüyor bizim cihazla demişti yani tamamen ultrason cihazıyla alakalı bir durum ayrıca eğer riskli bir gebeliğin yok ise vajinal ultrasonun da hiç bir zararı yok
sonucunu bızıme paylaş mutlaka canım benım :) güzel artısların olmustur inşallah 5+5 te bebek gorunmeyebılır kuzum bu aradaKızlar çook heyecanlıyım öğleden sonra ikinci beta sonucum çıkacak. Sabaha karşı kalktığımda tuvalette bir tansiyonum düşmüş gibi hissettim yatağa dönünce geçti. Sabah kalktığımda göğüslerim daha da ağrıyordu sizce artış olmuş mudur?
bende normalde cok sık tuvalete cıkan bırı degılımdır.Ama son 3 gundur falan her tuvalette nerdeyse cıkıyorum olabılır canım yanı :) bize doktordan sonrada yaz mutlaka :)Merhaba 4+5 günlük hamileyim. Dünden beri ishal başladı bugün karın ağrısı ve mide bulantısı da yaptı. İnternette ilk trimester de sindirim problemleri olabileceği yazıyor ama merak ediyorum ilk aylarında benim gibi olan var mıydı? Yarın doktora gideceğim ilk muayene için umarım güzel geçer her şey
Aminn canım benim hepimiz için aynısını dilerimmm.sonucunu bızıme paylaş mutlaka canım benım :) güzel artısların olmustur inşallah 5+5 te bebek gorunmeyebılır kuzum bu arada
ay adetın gecmıstı dımı senın ınsallah olmustur bence omustur :)Aminn canım benim hepimiz için aynısını dilerimmm.Paylaşacağım tabi kii , sizce artış olmuş mudur göğsüm daha da ağrıyordu abah biraz hassasiyet vardı kasıklarda, şükür kanama yok ...
Evet kuzum 4+3'üm şu andaay adetın gecmıstı dımı senın ınsallah olmustur bence omustur :)
Kişiden kişiye değerler değişebildiği için bulantı zamanları da farklılık arz edebilir tatlım kafana takma ve sonucunu da bizimle paylaş mutlaka, ben de 4+3'üm merakla bekliyorum doktor ne diyecek bende de reflümsü şeyler oluyor mide yanması gibi...Merhaba 4+5 günlük hamileyim. Dünden beri ishal başladı bugün karın ağrısı ve mide bulantısı da yaptı. İnternette ilk trimester de sindirim problemleri olabileceği yazıyor ama merak ediyorum ilk aylarında benim gibi olan var mıydı? Yarın doktora gideceğim ilk muayene için umarım güzel geçer her şey
benım bugun daha 3+4 beklıyorum ben :) yarın bat gunum cuma gunude kan vereceğim Rabbim nasip ederse :)Evet kuzum 4+3'üm şu andaŞansıma cihazda arıza varmış öğleden sonrayı bekleyeceğim sabırsızlandım :)
Ne güzel sen erken öğrenmişsin canım bende erken gebelik testi beni yanılttığı için adetimi bekledim ama yine de garantilemek için adet günümde kaset test yaptım silik çıktışok oldum, sonra da kanda çıktı şükür. İnşallah miniklerimiz doğmaya niyetli sapasağlamdırbenım bugun daha 3+4 beklıyorum ben :) yarın bat gunum cuma gunude kan vereceğim Rabbim nasip ederse :)