Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 6 gün önce çatlatma iğnesi oldum iğne etksini görmek için test yaptım çok silik çıktı. İğnenin etkisinin bu kadar erkenden gitmesi kötü müdür acaba? Herkes 10-12 gün devam eder etkisi diyor çünkü yine mi işe yaramadı bu tedavi
Bu gece lekelenmem oldu 5 gün var adete. Testimde sabahki bu şekildeydi. Sizce var mı? Ben bu teste çok güvenmiyorum çünkü daha öncede pozitif çıktı adet oldum
Bu gece lekelenmem oldu 5 gün var adete. Testimde sabahki bu şekildeydi. Sizce var mı? Ben bu teste çok güvenmiyorum çünkü daha öncede pozitif çıktı adet oldum
Eldorin merhaba sat 4 Aralık bat ise 1 Ocak rica etsem beni de listeye ekleyebilir misin. Ben kasım ayında da ovitrelle kullandım ama sonuç negatif çıktı bu ay farklı bir doktora gittim bu sefer 1 hafta klomen kullan sonrasında tekrar ovitrelle yapalım dedi. 20 Aralıkta iğnemi vurdum ama geçen ay çok belirti yaşamıştım bu ay hiçbir belirtim yok acaba yine mi olmadı diye düşüncelerdeyim.