Anladım canım sağol inşallah güzel olur her şey hakkımızdaYok yok geç kalmadın canım. Hiç korkma benim anlamında gebelikte çıktı tiroidi hiç sorun yaşamadı. Düzenli ilacını kullanacaksın. Bir de bazı besinler yükseltiyor bazıları düşüyor için rahat etsin diyorsan bak onlara. Turp vs gibi kök bitkiler yükseltiyor.Dereotu da tiroide birebir iyi geliyor dengeliyor.
Bende bu cumartesi gidecegim kalp atisini duymak icin bende 7+6 olacagim insallahSağlıkla kucağımıza alırız inşallah benimdr gittiğimde 7+ 6 olacak
Yok canım yarın gidecem zaten belli olur olup olmadığı kanama az olunca bi umut ettimYok kuzum benım baya dırek adet gıbı fosurdadı hatta cok yogun gectı , umarım bebegın senınledır kaset testlerın yokmu baksana yap koyulaşma varmı , ben testlerle anladım kımysala dondugunu suphelenıp kan verdım ve dogru cıktı
Yaaa sevindim inşallah sağlıkla kucağımıza da alalımGıttım hayatım bebısıde gördük cok sukur
Ben mi korkuttum yoksa özür dilerim eğer korkuttuysam sen içini ferah tut değerin iyi ve yükseliyor zatenTeşekkür ederim burda çoğu kişinin yorumlarini okudum kimyasal falan görünce düşük değerler diyince bı korku sardı icimi
Hadı bakalım haberlerını beklıyoruz mutlakaYok canım yarın gidecem zaten belli olur olup olmadığı kanama az olunca bi umut ettim
Amın canım benım valla yenı basladı benımde sımdılık ıdare eder ama 7. Haftayla bırlıkte dahada artacak gıbı doktorumdan talep ettım ben onu kullanacagım sanırımYaaa sevindim inşallah sağlıkla kucağımıza da alalımbulantın var mı beni 3 gündür mahvediyor
İyi yada kötü öğrenir öğrenmez yazacam canım mutlakaHadı bakalım haberlerını beklıyoruz mutlaka
Ara ara benimde oluyordu ama dün Akiamdan beri daha fazla oluyorAmin canımbu arada benim ağrım hergün biraz oluyor nerdeyse bugünde belim çok ağrıyo
Benim de kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor . İyi mi kötü mü bilmiyorum ama göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı devam ediyorAra ara benimde oluyordu ama dün Akiamdan beri daha fazla oluyor
İlaç mı veriyor canım doktorun ben heyecandan sormayı unuttum doktora?Amın canım benım valla yenı basladı benımde sımdılık ıdare eder ama 7. Haftayla bırlıkte dahada artacak gıbı doktorumdan talep ettım ben onu kullanacagım sanırım
Ama çok normal canım. Geç döllenmedir belki. Adet gününde pozitif görmüşsün demektir bu. Uzmanlar tam da bu yüzden bu stresi yaşamayalım diye adetiniz 1 hafta gecikince test yapın diyor. Ben senin durumunda hiç bir anormallik görmüyorum. 4 yıl bekledim ben 4 yıl o kadar çok araştırdım okudum ki. İçini ferah tut.Bugün adet günüm kan verdim 101 cikti ister istemez korkuyorum ne olacak diye
İnşallah iyi birşeydir büyüdükleri için oluyordur ağrıBenim de kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor . İyi mi kötü mü bilmiyorum ama göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı devam ediyor
Burda Bi arkadaşımız sürekli söylüyor herkesin gebeliği kendine özgüdür. Herkes aynı şeyleri hissetmez, yaşamaz herkesin farklı farklıdır. Sen içini ferah tut bol bol dua et. Salı günü beta için tekrar kan ver değer yükselmiş mi ona bak. Pazartesi mi gideceksin doktora?Teşekkür ederim burda çoğu kişinin yorumlarini okudum kimyasal falan görünce düşük değerler diyince bı korku sardı icimi
Daha şuan bile var kasıklarımda ağrı insan endişeleniyor ama napalım insallah dediğin gibi büyüme iyice tutunma ağrılarıdır bunlarİnşallah iyi birşeydir büyüdükleri için oluyordur ağrı
Sağol canım valla içime su serptin Allah razı olsunAma çok normal canım. Geç döllenmedir belki. Adet gününde pozitif görmüşsün demektir bu. Uzmanlar tam da bu yüzden bu stresi yaşamayalım diye adetiniz 1 hafta gecikince test yapın diyor. Ben senin durumunda hiç bir anormallik görmüyorum. 4 yıl bekledim ben 4 yıl o kadar çok araştırdım okudum ki. İçini ferah tut.
Allah analı babalı büyütsün kuzum inşallah benimde yükselir sağlıklı sıhhatli kucağıma almak nasip olurBen oğlumu 38 ile ogrendım adet gunu 89 du 4 yasında suan kollarımda uyuyor endıselenme
Darısı bizlerin başına inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahGıttım hayatım bebısıde gördük cok sukur
Ben kendım talep ettım dırek kuzum basladıgı ıcın yazdı bana , prilam gece ıkı tane ama duzenlı kullanılırsa fayda saglar dedı bulantım var ıceyım gecsın gıbı bı hap degıl dedı. Folık asıt bı kutu bıtınce vıtamıne baslanıyor dedı bırde haftada ıkı gun dvıtİlaç mı veriyor canım doktorun ben heyecandan sormayı unuttum doktora?
Amın kuzucumAllah analı babalı büyütsün kuzum inşallah benimde yükselir sağlıklı sıhhatli kucağıma almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?