• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yok yok geç kalmadın canım. Hiç korkma benim anlamında gebelikte çıktı tiroidi hiç sorun yaşamadı. Düzenli ilacını kullanacaksın. Bir de bazı besinler yükseltiyor bazıları düşüyor için rahat etsin diyorsan bak onlara. Turp vs gibi kök bitkiler yükseltiyor.Dereotu da tiroide birebir iyi geliyor dengeliyor.
Anladım canım sağol inşallah güzel olur her şey hakkımızda😊🤲

Yok kuzum benım baya dırek adet gıbı fosurdadı hatta cok yogun gectı , umarım bebegın senınledır kaset testlerın yokmu baksana yap koyulaşma varmı , ben testlerle anladım kımysala dondugunu suphelenıp kan verdım ve dogru cıktı
Yok canım yarın gidecem zaten belli olur olup olmadığı kanama az olunca bi umut ettim

Teşekkür ederim burda çoğu kişinin yorumlarini okudum kimyasal falan görünce düşük değerler diyince bı korku sardı icimi
Ben mi korkuttum yoksa özür dilerim eğer korkuttuysam sen içini ferah tut değerin iyi ve yükseliyor zaten

Yaaa sevindim inşallah sağlıkla kucağımıza da alalım 🙏 bulantın var mı beni 3 gündür mahvediyor 🙁
Amın canım benım valla yenı basladı benımde sımdılık ıdare eder ama 7. Haftayla bırlıkte dahada artacak gıbı doktorumdan talep ettım ben onu kullanacagım sanırım

Amın canım benım valla yenı basladı benımde sımdılık ıdare eder ama 7. Haftayla bırlıkte dahada artacak gıbı doktorumdan talep ettım ben onu kullanacagım sanırım
İlaç mı veriyor canım doktorun ben heyecandan sormayı unuttum doktora?

Bugün adet günüm kan verdim 101 cikti ister istemez korkuyorum ne olacak diye
Ama çok normal canım. Geç döllenmedir belki. Adet gününde pozitif görmüşsün demektir bu. Uzmanlar tam da bu yüzden bu stresi yaşamayalım diye adetiniz 1 hafta gecikince test yapın diyor. Ben senin durumunda hiç bir anormallik görmüyorum. 4 yıl bekledim ben 4 yıl o kadar çok araştırdım okudum ki. İçini ferah tut.

Teşekkür ederim burda çoğu kişinin yorumlarini okudum kimyasal falan görünce düşük değerler diyince bı korku sardı icimi
Burda Bi arkadaşımız sürekli söylüyor herkesin gebeliği kendine özgüdür. Herkes aynı şeyleri hissetmez, yaşamaz herkesin farklı farklıdır. Sen içini ferah tut bol bol dua et. Salı günü beta için tekrar kan ver değer yükselmiş mi ona bak. Pazartesi mi gideceksin doktora?

Ama çok normal canım. Geç döllenmedir belki. Adet gününde pozitif görmüşsün demektir bu. Uzmanlar tam da bu yüzden bu stresi yaşamayalım diye adetiniz 1 hafta gecikince test yapın diyor. Ben senin durumunda hiç bir anormallik görmüyorum. 4 yıl bekledim ben 4 yıl o kadar çok araştırdım okudum ki. İçini ferah tut.
Sağol canım valla içime su serptin Allah razı olsun

İlaç mı veriyor canım doktorun ben heyecandan sormayı unuttum doktora?
Ben kendım talep ettım dırek kuzum basladıgı ıcın yazdı bana , prilam gece ıkı tane ama duzenlı kullanılırsa fayda saglar dedı bulantım var ıceyım gecsın gıbı bı hap degıl dedı. Folık asıt bı kutu bıtınce vıtamıne baslanıyor dedı bırde haftada ıkı gun dvıt

Back