Çok teşekkür ederim duanız yeterYaaaaa tüh kötü olmuş Ama için içini yemesin canım çok stres yapmamaya çalış. Sonuçta senin elinde olan bir durum yok. Dualarım seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim duanız yeterYaaaaa tüh kötü olmuş Ama için içini yemesin canım çok stres yapmamaya çalış. Sonuçta senin elinde olan bir durum yok. Dualarım seninle
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımEvet canım gidecem kadın doğum hastanesine gidecem sıra matikten sıra alınabiliyormuş
Hadi hayırlı sonuçlarla inşallah. İçimden bir his sen boşu boşuna takılıyorsun. Kanamaların normal diyor. Doktor git eve dinlen diyecek sana sen de dinleneceksin ve atlatacaksın bu süreci inşallahBekliyorum canım yarın sabah gidecem hastaneye sıra matikten sıra almaya çalışacam yoğun değil şuan kanama ama var
Canım pozitif düşün. Niye hemen kimyasal falan düşünüyorsun ki. Değerin de düşük ama o döllenme günü ile alakalı. Bhcg hormon sonuçta herkeste birebir aynı olmuyor. İlla 2 katı artacak diye bi kural yok. Bunlar hep genelleme ama her gebe kendine özel. Kimseyle kıyas yapma ve yaptırma. Şu an hamilesin bebeğin seninle tadını çıkarDoktora 42 çıktığında gittim adetten bir hafta sonra gel dedi bende düşük diye korkuyorum kimyasal gebelik mi diye
Teşekkür ederim canım cmt kan verdim sonuç yarın çıkar arar herhalde doktorum bekliyorum normalde yoktu tiroidim ama son testimde çıkınca testi tekrar etmek istedi doktor.Bakalım sağlıkla büyüsün de pirinç taneleri kullanırız ilaçları bizCanımsın çok sağolun ya gerçekten çok iyi geldi bu cevaplar ilaca başladın mı ? Ben de tiroit hastasıyım 10 yıldır ilaç kullanıyorum gebelik planlı olduğu için ev doktoruma sordum tehlikeli diyorlar riski olur mı diye o da kontrol altığında olduğun sürece ilacını kullanıp takip edildiğin sürece hiç korkma hiç bi şey olmaz dedi senin de için rahat olsun
Üfff benimde yükseldi tiroidim. Beta hormonu direk etkiliyor tiroid hormonunu. İlaçla kontrol altına alınıyormuş.Teşekkür ederim canım cmt kan verdim sonuç yarın çıkar arar herhalde doktorum bekliyorum normalde yoktu tiroidim ama son testimde çıkınca testi tekrar etmek istedi doktor.Bakalım sağlıkla büyüsün de pirinç taneleri kullanırız ilaçları biz
İnşallah canım artık yarın belli olur sonucun ne olur aksilik olmaz da muayene olup kan verebilirimHadi hayırlı sonuçlarla inşallah. İçimden bir his sen boşu boşuna takılıyorsun. Kanamaların normal diyor. Doktor git eve dinlen diyecek sana sen de dinleneceksin ve atlatacaksın bu süreci inşallah
Canım pozitif düşün. Niye hemen kimyasal falan düşünüyorsun ki. Değerin de düşük ama o döllenme günü ile alakalı. Bhcg hormon sonuçta herkeste birebir aynı olmuyor. İlla 2 katı artacak diye bi kural yok. Bunlar hep genelleme ama her gebe kendine özel. Kimseyle kıyas yapma ve yaptırma. Şu an hamilesin bebeğin seninle tadını çıkar
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyinİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Hadi inşallah güzel haberler ver bize deİnşallah canım artık yarın belli olur sonucun ne olur aksilik olmaz da muayene olup kan verebilirim
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin kanama azaldı tek umudum o kesilmesiHadi inşallah güzel haberler ver bize de
Yaaaa sen kullanıyorsun o zaman ilaç ben de umarım gecikmemişimdir kullanmak için Annelerimiz nasıl doğurmuş bizleri diye düşünüyorum hep bu kadar tahlil test falan da yoktu?Üfff benimde yükseldi tiroidim. Beta hormonu direk etkiliyor tiroid hormonunu. İlaçla kontrol altına alınıyormuş.
Yok yok geç kalmadın canım. Hiç korkma benim anlamında gebelikte çıktı tiroidi hiç sorun yaşamadı. Düzenli ilacını kullanacaksın. Bir de bazı besinler yükseltiyor bazıları düşüyor için rahat etsin diyorsan bak onlara. Turp vs gibi kök bitkiler yükseltiyor.Dereotu da tiroide birebir iyi geliyor dengeliyor.Yaaaa sen kullanıyorsun o zaman ilaç ben de umarım gecikmemişimdir kullanmak için Annelerimiz nasıl doğurmuş bizleri diye düşünüyorum hep bu kadar tahlil test falan da yoktu?
Güzel haberlerini bekliyoruz canımPerşembe gideceğim artık canım görerim inşallah ya kafamdaki belirsizlikler kaybolsun
Bugün adet günüm kan verdim 101 cikti ister istemez korkuyorum ne olacak diyeHadi hayırlı sonuçlarla inşallah. İçimden bir his sen boşu boşuna takılıyorsun. Kanamaların normal diyor. Doktor git eve dinlen diyecek sana sen de dinleneceksin ve atlatacaksın bu süreci inşallah
Canım pozitif düşün. Niye hemen kimyasal falan düşünüyorsun ki. Değerin de düşük ama o döllenme günü ile alakalı. Bhcg hormon sonuçta herkeste birebir aynı olmuyor. İlla 2 katı artacak diye bi kural yok. Bunlar hep genelleme ama her gebe kendine özel. Kimseyle kıyas yapma ve yaptırma. Şu an hamilesin bebeğin seninle tadını çıkar
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Dilerim sende güzel haberler alır. Sağlıkla büyütürsün bebişini. 2 günde 2 ye katlar ama 40lardan 1000 lere 2 günde çıkması biraz saçma. Önce 80 küsurler 2 gün sonra 160 küsurler 2 sonra 320 küsurler diye ilerler. Özeldeki doktorum bu şekilde anlattı bana. Farklı bişey bilen varsa onlarda söylesin lütfen fikrini.
Yok kuzum benım baya dırek adet gıbı fosurdadı hatta cok yogun gectı , umarım bebegın senınledır kaset testlerın yokmu baksana yap koyulaşma varmı , ben testlerle anladım kımysala dondugunu suphelenıp kan verdım ve dogru cıktıCanım benim dün az geldi bugün sabah düne baka biraz daha fazlaydı 1 pet bile dolmadı ikindinden itibaren daha azaldı acaba kesilcekmi ki kimyasal değilmiki
Ben oğlumu 38 ile ogrendım adet gunu 89 du 4 yasında suan kollarımda uyuyor endıselenmeBugün adet günüm kan verdim 101 cikti ister istemez korkuyorum ne olacak diye
Gıttım hayatım bebısıde gördük cok sukurPapatyamaviss canım sen doktora gitmiş miydin kaçırdım mı yoksa bu aralar gidicektin diye hatırlıyorum