• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bekliyorum canım yarın sabah gidecem hastaneye sıra matikten sıra almaya çalışacam yoğun değil şuan kanama ama var
Hadi hayırlı sonuçlarla inşallah. İçimden bir his sen boşu boşuna takılıyorsun. Kanamaların normal diyor. Doktor git eve dinlen diyecek sana sen de dinleneceksin ve atlatacaksın bu süreci inşallah 🙏🏻 ♥️
Doktora 42 çıktığında gittim adetten bir hafta sonra gel dedi bende düşük diye korkuyorum kimyasal gebelik mi diye
Canım pozitif düşün. Niye hemen kimyasal falan düşünüyorsun ki. Değerin de düşük ama o döllenme günü ile alakalı. Bhcg hormon sonuçta herkeste birebir aynı olmuyor. İlla 2 katı artacak diye bi kural yok. Bunlar hep genelleme ama her gebe kendine özel. Kimseyle kıyas yapma ve yaptırma. Şu an hamilesin bebeğin seninle tadını çıkar ♥️

Canımsın çok sağolun ya gerçekten çok iyi geldi bu cevaplar ❤️ilaca başladın mı ? Ben de tiroit hastasıyım 10 yıldır ilaç kullanıyorum gebelik planlı olduğu için ev doktoruma sordum tehlikeli diyorlar riski olur mı diye o da kontrol altığında olduğun sürece ilacını kullanıp takip edildiğin sürece hiç korkma hiç bi şey olmaz dedi senin de için rahat olsun ❤️
Teşekkür ederim canım cmt kan verdim sonuç yarın çıkar arar herhalde doktorum bekliyorum normalde yoktu tiroidim ama son testimde çıkınca testi tekrar etmek istedi doktor.Bakalım sağlıkla büyüsün de pirinç taneleri kullanırız ilaçları biz😊🧿

Teşekkür ederim canım cmt kan verdim sonuç yarın çıkar arar herhalde doktorum bekliyorum normalde yoktu tiroidim ama son testimde çıkınca testi tekrar etmek istedi doktor.Bakalım sağlıkla büyüsün de pirinç taneleri kullanırız ilaçları biz😊🧿
Üfff benimde yükseldi tiroidim. Beta hormonu direk etkiliyor tiroid hormonunu. İlaçla kontrol altına alınıyormuş.

Hadi hayırlı sonuçlarla inşallah. İçimden bir his sen boşu boşuna takılıyorsun. Kanamaların normal diyor. Doktor git eve dinlen diyecek sana sen de dinleneceksin ve atlatacaksın bu süreci inşallah 🙏🏻 ♥️

Canım pozitif düşün. Niye hemen kimyasal falan düşünüyorsun ki. Değerin de düşük ama o döllenme günü ile alakalı. Bhcg hormon sonuçta herkeste birebir aynı olmuyor. İlla 2 katı artacak diye bi kural yok. Bunlar hep genelleme ama her gebe kendine özel. Kimseyle kıyas yapma ve yaptırma. Şu an hamilesin bebeğin seninle tadını çıkar ♥️
İnşallah canım artık yarın belli olur sonucun ne olur aksilik olmaz da muayene olup kan verebilirim

Üfff benimde yükseldi tiroidim. Beta hormonu direk etkiliyor tiroid hormonunu. İlaçla kontrol altına alınıyormuş.
Yaaaa sen kullanıyorsun o zaman ilaç ben de umarım gecikmemişimdir kullanmak için 🙏Annelerimiz nasıl doğurmuş bizleri diye düşünüyorum hep bu kadar tahlil test falan da yoktu?

Yaaaa sen kullanıyorsun o zaman ilaç ben de umarım gecikmemişimdir kullanmak için 🙏Annelerimiz nasıl doğurmuş bizleri diye düşünüyorum hep bu kadar tahlil test falan da yoktu?
Yok yok geç kalmadın canım. Hiç korkma benim anlamında gebelikte çıktı tiroidi hiç sorun yaşamadı. Düzenli ilacını kullanacaksın. Bir de bazı besinler yükseltiyor bazıları düşüyor için rahat etsin diyorsan bak onlara. Turp vs gibi kök bitkiler yükseltiyor.Dereotu da tiroide birebir iyi geliyor dengeliyor.

KızlR dün akşamdan beri ara ara hep karnım ağrıyor ya bu normalmi sizlerdede oldumu

Bugün adet günüm kan verdim 101 cikti ister istemez korkuyorum ne olacak diye

Teşekkür ederim burda çoğu kişinin yorumlarini okudum kimyasal falan görünce düşük değerler diyince bı korku sardı icimi
Amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Dilerim sende güzel haberler alır. Sağlıkla büyütürsün bebişini. 2 günde 2 ye katlar ama 40lardan 1000 lere 2 günde çıkması biraz saçma. Önce 80 küsurler 2 gün sonra 160 küsurler 2 sonra 320 küsurler diye ilerler. Özeldeki doktorum bu şekilde anlattı bana. Farklı bişey bilen varsa onlarda söylesin lütfen fikrini.

Canım benim dün az geldi bugün sabah düne baka biraz daha fazlaydı 1 pet bile dolmadı ikindinden itibaren daha azaldı acaba kesilcekmi ki kimyasal değilmiki
Yok kuzum benım baya dırek adet gıbı fosurdadı hatta cok yogun gectı , umarım bebegın senınledır kaset testlerın yokmu baksana yap koyulaşma varmı , ben testlerle anladım kımysala dondugunu suphelenıp kan verdım ve dogru cıktı

Back