2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Leke falan yok ama belimle kasığımda arada ağrı oluyor okadar şiddetli degil
Korkma içini ferah tut. bende de ağrı oluyordu hatta bende 2 gün lekelenme oldu progestan kullanıyorum. Bol bol dua ediyorum. Ayetel kursi okuyorum. Allah ım hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin. Salı günü tekrar kan ver aynı saatlerde olsun ama öğlen verdiysen öglen 3 de verdiysen 3 te gibi saat bile çok farkediyor canım. Rabbime güven o hakkımızda en hayırlısını verir. Dualarım seninle

Teşekkür ederim canım banada dua et ins sağlıkla alırsın kucağına salı günü tekrar gidiyim vermeye ister istemez korkuyorum herkes bin falan olmalı diyor bu kadar düşük olunca insan korkuyor

Anladım canım tabi Türkiyedesin gibi düşünmüştüm yurt dışında nasıl oluyor bilmiyorum.Benim HCG tahmini 11000lerdeyken devlet hastanesi nin ultrasonu keseyi görmemişti canım.Doktor vajianal de bakmayı düşünmedi bile direkt gönderdi tahlilleri mi hazır yaptırmama rağmen yorum yapmadı hiç birine TSH 5 dedim yüksek çıktı dedim duymazdan geldi cevap vermedi.Sonra özele gittim durumum olmamasına rağmen.Bu şartlarda ilaca başlamamız lazım dedi TSH dan dolayı.Yani anlayacağın burası da özele gitmediğin sürece çok özenilecek durumda değil.İçini ferah tut bence. kan takibi yap wcden sonra özellikle kanaman var mı diye.Hcg nin iyi durumda olması bile tek başına yeterli değil diye biliyorum.Takma kafanı ona.Biraz daha büyüsün ultrasonda da göreceğinden eminim.İçini ferah tut eşimin de bana dediği gibi aklına kötüyü getirme

Teşekkür ederim canım banada dua et ins sağlıkla alırsın kucağına salı günü tekrar gidiyim vermeye ister istemez korkuyorum herkes bin falan olmalı diyor bu kadar düşük olunca insan korkuyor
Amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Dilerim sende güzel haberler alır. Sağlıkla büyütürsün bebişini. 2 günde 2 ye katlar ama 40lardan 1000 lere 2 günde çıkması biraz saçma. Önce 80 küsurler 2 gün sonra 160 küsurler 2 sonra 320 küsurler diye ilerler. Özeldeki doktorum bu şekilde anlattı bana. Farklı bişey bilen varsa onlarda söylesin lütfen fikrini.

Selam kızlar bizde bugün 6 hafta olduk çarşamba 6+3te kalp sesini duymaya gideceğiz inşallah duyarız herkes özeldeki usg cihazlarının daha iyi olduğunu söylemiş bende öyle düşünüyorum 9 şubatta beta 1700 küsür iken karından usg ile keseyi gördü doktorum o yüzden doktor da hastanede çok önemli özel çok cep yakıyor ama devlet de iyi olmuyor

Yaaaaa tüh kötü olmuş Ama için içini yemesin canım çok stres yapmamaya çalış. Sonuçta senin elinde olan bir durum yok. Dualarım seninle

Yumurtlama sonra 21.gun adet gecıkmesınden bı hafta sonra var , beta hcg onemlı degıl bu haftalardan sonra ama . Ayrıca haftan kucuk bebıs gözükmemesı normal canım ıcını ferah tut
Ay çok teşekkür ederim gerçekten o kadar iyi geldi ki , gecikmemin 13.günü bu sabah yaptım benimki de böyle inşallah tez zamanda keseyi de bebişi de görürüm

Canımsın çok sağolun ya gerçekten çok iyi geldi bu cevaplar ilaca başladın mı ? Ben de tiroit hastasıyım 10 yıldır ilaç kullanıyorum gebelik planlı olduğu için ev doktoruma sordum tehlikeli diyorlar riski olur mı diye o da kontrol altığında olduğun sürece ilacını kullanıp takip edildiğin sürece hiç korkma hiç bi şey olmaz dedi senin de için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…