• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
.

Son adet tarihine göre en erkenlerden biri benim sanırım. Ekim başı gösteriyor tahmini doğum tarihini uygulamalar.
Gebeliğim sağlıklı ilerlerse , normal doğum düşünmediğim için Eylül sonu olur diye düşünüyorum 🫣🙈
Bir Eylül grubuna - bir Ekim grubuna bakıyorum. Böyle arada kaldım 🤗

Kalp atışı duymadım henüz. 🙄
Hatta bebeği bile çok zor gördüler. (6+2de gitmiştim)
Burada benden daha erken haftada olup, bebeği gören hatta kalp atışı duyan var. Sağlıklı bir gebelik geçiriyorsam, geç döllenme sanırım. Tekrar muayeneye gittiğimde yazacağım inşallah durumu.

Hayırlısını diliyorum 🙏🌸
Bence Eylül doğumlu olsa bile Ekim grubunda kal 😂 kalp atışı cihaza göre değişiyor sanıyorum belki de geç döllenmedir dediğiniz gibi . Tekrar muayene ne zaman peki ?

Kızlar işe metrobüsle gidip dönüyorum bugün dönerken araç tüpsekten hızlı geçti baya zıpladım arka koltukte yerime şiddetli oturdum içim sarsıldı anladım böyle bir durumds kötğ etkilenmiş midir bebiş zırt pırt doktora gitmek istemiyorım ya korktum😞
Kız ben herhun ıse dobloylo gıdıyorum sanayıde gumbur gumbur zıplaya zıplaya heryer cukur bıde tıcarı arac daha cok hopluyo

Merhaba bende tek ben zannediyordum benimde akşamları oluyor bulantı anladım sabah kalktığımda yok hiç birşey yemek istemiyor canım benimde bugün tam 7 haftalık kalp atışını duyamdık henüz
Vallahı anlamadım bende cok ılgınc yenk basladı ☺️
Teşekkür ederim 6+3 tü bebekte 6+4 görünüyor dedi
Bende cumartesı gıdecegım 6+0 olacak 🤗🫶🙌🏼
.

Son adet tarihine göre en erkenlerden biri benim sanırım. Ekim başı gösteriyor tahmini doğum tarihini uygulamalar.
Gebeliğim sağlıklı ilerlerse , normal doğum düşünmediğim için Eylül sonu olur diye düşünüyorum 🫣🙈
Bir Eylül grubuna - bir Ekim grubuna bakıyorum. Böyle arada kaldım 🤗

Kalp atışı duymadım henüz. 🙄
Hatta bebeği bile çok zor gördüler. (6+2de gitmiştim)
Burada benden daha erken haftada olup, bebeği gören hatta kalp atışı duyan var. Sağlıklı bir gebelik geçiriyorsam, geç döllenme sanırım. Tekrar muayeneye gittiğimde yazacağım inşallah durumu.

Hayırlısını diliyorum 🙏🌸
Ben oglumda 6+2 de kese ve zorlayarak yolk sac gozukmustu 8 haftalıkken de kalp atısı dınlemıstık 🤗 endıselenecek bısey yok merak etme muhtemelen gec dollenmıstır oglumda cunku bat gunumde 89 cıkmıstı kan tahlılım ☺️ Bakalım bunda ne gorucez 6+0 da ☺️

İnşallah canım korkma yat dinlen sadece aklında olsun tekerlek üstlerine doğru fazla gitme
Evet şimdi dikkat ettim tekerlek üstüydü ayakta kalıyorum malesef coğu zmama😞
İzlediğim videolarda doktorlar böyle şeylerin sağlıklı bir bebeğe zarar vermeyeceğini söylüyor. Biz tedirgin oluyoruz ister istemez ama sporcu kadınlar ya da işi gereği hareketli kadınlar da sağlıklı doğum yapıyor canım öyle düşün
Evet haklısın öyle aslında ama insan korkuyor ya göğüslerimi yokluyorum sızısı azaldı gibi bu aksam hemen aklıma acaba birşey olmuş mudur sorusu geliveriyor canım

Kız ben herhun ıse dobloylo gıdıyorum sanayıde gumbur gumbur zıplaya zıplaya heryer cukur bıde tıcarı arac daha cok hopluyo
Hadi ya gerçekten mi bende kendimi tek sanıyorm böyle şeyler yaşayınca 🤦🏻‍♀️ metrobüste öyle en arkadaydım acayip zıplattı beni neye ığradığımı sasırdım. Göğüslerimi yokluyorum şimdi sızısı azalmış gibi senin ne durumdalar

Hadi ya gerçekten mi bende kendimi tek sanıyorm böyle şeyler yaşayınca 🤦🏻‍♀️ metrobüste öyle en arkadaydım acayip zıplattı beni neye ığradığımı sasırdım. Göğüslerimi yokluyorum şimdi sızısı azalmış gibi senin ne durumdalar
Ben gecen hamıle oldugumu unutup 7 yasındakı oglumun kuzenını kafasından tutup havaya kaldırdım sakalasıyorduk bı an yapıverdım 40 kılo cıvarı cocuk. Sen yınede arkaya oturma secım yapabılırsın ama ben mecbur hergun dobloyla bata cıka gıdıyorum Rabbım korusun ona emanet 🙌🏼🙏🏼😌

Masallah canim
Kalp atisini nezaman duydunuz
Geçen hafta 5+5 de duydum canım. Ama özel hastane cihaz iyiydi ve benim erken döllenme.
Kızlar mide bulantısı yaşıyor musunuz ? Bende henüz çok yoğun bir bulantı başlamadı . Bulantı olmayınca bir sorun varmış gibi düşünülüyor ya
Ben de çok fena bulantı var. Kusma yok ama bulantı çok. Koku hassasiyeti çok yüksek

Evet haklısın öyle aslında ama insan korkuyor ya göğüslerimi yokluyorum sızısı azaldı gibi bu aksam hemen aklıma acaba birşey olmuş mudur sorusu geliveriyor canım
Canım içini ferah tut yeter ayaktada olsanda dikkat et

Onu ben de yapıyorum . Sürekli belirti arıyorum . Kendimizi rahat bırakmayı öğrenmemiz lazım ama biraz zor işte

Ben gecen hamıle oldugumu unutup 7 yasındakı oglumun kuzenını kafasından tutup havaya kaldırdım sakalasıyorduk bı an yapıverdım 40 kılo cıvarı cocuk. Sen yınede arkaya oturma secım yapabılırsın ama ben mecbur hergun dobloyla bata cıka gıdıyorum Rabbım korusun ona emanet 🙌🏼🙏🏼😌
Amin 🤲 ayakta kalıyorum diye oraya oturuyordum 1 saat yol gidiyorum mecbur ayakta kalacagım artık

Benimde ne göğsüm dolgunlaştı sertleşti ne bulantı ne koku hassasiyeti hiç biri yok arada bel ağrısı oluyordu o da geçti şimdi midem bi değişik bulantı desem değil yanma desem değil şişlik oluyor sanki o rahatsız edip bulantı yapıyor gibi hissediyorum başka da ürtiker dışında belirtim yok ama keşke diğer belirtiler olsa da ürtiker olmasa ürtiker çok zor valla

Merhaba,
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşşallah. Kese boyunu söylemedi doktor. Ama 1 hafta geriydi adete göre.
5+2 dedi ama kalbini de duyduk şükür. Ama duymuş olmama da şaşırdım. Doktorun söylediğine göre usg cihazı en iyilerden biriymiş o sebeple de duyabildik sanırım. 😊
Bugün bende gittim 5+1 dedi ama sadece kese görünüyor bebek için çok erken dedi. Baya iyiymiş cihaz o zaman😀

Kızlar günaydın,,
Şişlik yaşayan var mı? Ben çok yemememe rağmen tartıda sürekli kilo artışı görüyorum psikolojim bozuldu bu normal midir?? Tuvalete de çıkamıyorum kolay kolay :(

Back